Tämän päivän maailmassa on jo tunnettua, että kaikki on värähtelyä. Ja että kaikki ympärillämme olevat äänet myös värähdyttelevät meitä. Onhan ihminen noin 75% nestettä, joten on selvää että värähtely saattaa meidät sisäiseen liikkeeseen. Mutta minkälainen värähtely on tervehdyttävää?

Äänihoidossa käyttämiemme eri luonnonmateriaaleista valmistettujen soitinten värähtely vaikuttaa positiivisesti ihmisen tietoisuuteen sekä fyysiseen olemukseen. Mitattavissa olevia muutoksia on muun muassa aivojen värähtelytaajuuden muuntuminen alfa ja theta tasoille, jotka ovat päivätietoisuuden ja nukahtamisen välimaastoja, missä myös meditaatioon laskeutuneen ihmisen aivot värähtelevät.

Mielenkiintoista on miksi juuri tietynlaiset soittimet johdattavat suurimman osan ihmisistä miellyttävään syvärentoutumisen tilaan missä todellinen uusiutuminen ja eheytyminen tapahtuu. Käyttämämme soittimet johdattavat ihmisiä usein kokemaan menneitä kulttuureja sekä unenomaisia näkyjä paikoista ja tapahtumista. Toiset taas kokevat paljon erilaisia värejä sekä energeettisiä virtauksia kehossaan. Olemme saaneet myös kuulla, että pulssi on saattanut stressaantuneeilla ihmisillä laskea pysyvästi terveellisemmälle tasolle. Unitasojaan mittaavat ihmiset ovat kertoneet syvän unen lisääntyneen merkittävästi äänihoitomme jälkeen. 

Mutta kokemukset ovat aina yksilöllisiä ja vaihtelevat jokaisessa äänihoidossa. Kukaan ei ole koskaan sanonut, että olisi aiemmin saanut samanlaisen äänihoitokokemuksen kanssamme. Alati uusiutuva ilon lähde tuntuu tämä äänihoitojen maailma olevan, mutta on tietysti muistettava, että hyvä äänihoito edellyttää luojiltaan herkkyyttä ja taitoa, jotta korkealaatuisten soittimien avulla voi ihmeitä tapahtua.

Kanssamme saat nauttia äänihoidoista, joissa yhdistämme intuitiivisesti eri soittimia: upeita gongeja, rumpuja, huiluja sekä monia tietoisuuttasi avaavia kristallisoittimia (maljoja, harppu, pyramideja). Käytämme myös omaa ääntämme hoitotilanteissa.

Nämä erittäin puhdistavat ja korkeavärähteiset äänihoidot ovat upea sisäisten matkojen keidas sinulle.

Voit varata itsellesi yksilölliseen hoitoon ajan. Yksilöhoidoissa käymme keskustellen läpi elämäntilannettasi sekä annamme mahdollisuuden sisäisille oivalluksille. Virratamme parantavaa energiaa koko yhteisen tapaamisen ajan. Tarvittaessa käymme kehoa lävitse myös energiahoidolla, käsiemme kautta, jotta fyysinen keho rentoutuu yhä syvemmin.

Voit tilata ystävillesi/työporukalle/ryhmälle äänihoitotilaisuuden. Näissä tapahtumissa usein yhdistämme äänihoitoon myös puhdistavaa hengitystyöslentelyä, kehon lempeää liikettä sekä meditaatiota.

Voit tulla myös ystäväsi kanssa yhteishoitoon tai perheenjäsenen kanssa. Perheille tarjoamme myös mahdollisuutta tulla purkamaan perheen sisäisiä konflikteja sekä roolimalleja.

Yhteydenotot sekä palveluiden hintatiedot saat laittamalla sähköpostia:

asok.soundhealing@gmail.com

Äänihoidot ovat jokakerta erilaisia kokijalleen ja takuuvarmasti auttavat aina sinua juuri niissä asioissa, joissa tarvitset apua. Meillä olisi jaettavaksi lukuisia mitä upeampia kokemuksia näistä syvästi muuntavista hoidoista. Sinun täytyy tulla itse kokemaan ilman ennakko-odotuksia. Meillä on hyvin ainutlaatuinen kokoelma erittäin laadukkaita parantavia soittimia.