❤ Mikan ja Katrin kosminen äänihoitomatka 23.4. Kehräämöllä kello: 16-18 ❤

.

Haluamme aina korostaa, että tämä ei ole tavanomainen äänimaljahoito vaan paljon paljon enemmän, mitä emme edes pysty sanoin kuvaamaan…

.

Tämän syväpuhdistavan ja parantavan äänihoidon aikana tulet matkaamaan monissa eri tietoisuuden tasoissa ja tiloissa. Jokainen luomamme äänihoito on täysin hetkessä syntynyt parantava kokonaisuus. Kuuntelemme hyvin herkästi ryhmän tarpeita ja tunnelmia.

.

Äänihoitomme ytimessä on mahdollistaa sinulle kokemuksellisesti avautuminen rakkaudelliseen kirkkaaseen tietoisuuteen, joka sinä olet.

Autenttisen itsesi löytäminen, jotta voit sallia valosi säteillä jokaisessa solussasi. 

Äänihoitomatka mahdollistaa kaiken tarpeettoman sulamisen rakkauden värähtelyihin korkeavärähteisten äänten myötä. Syvärentoutuminen ja mielen kirkastuminen on takuuvarmaa. Tunteiden selkiytyminen ja ajattelun virtaaminen iloisessa inspiraatiossa.

.

Moni on päästänyt yhdessä äänihoidossa irti jopa vuosia kantamistaan taakoista. Meillä on lukuisia upeita palautteita, mitä ihmiset kokevat äänihoitojen aikana. Stressitasosi tulevat vähentymään ja yöunesi laatu parantumaan. Hermosto pääsee palautumaan. Äänihoito on aivan parasta mitä voit itsellesi antaa ja mikä parasta, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin rentoutua joogamatolla, ja me teemme työn puolestasi. Parhaat hyödyt saat, kun käyt säännöllisesti äänihoidoissamme, joko yksilö- tai ryhmätapaamisissa.

.

Vapautumisen ja eheytymisen polku on ennen kaikkea rentoutumista luonnolliseen ja harmoniseen olemiseen, sallien rakkauden virrata kaikille elämän osa-alueille. 

.

.

Tule kokemaan jotain ainutlaatuisen rentouttavaa ja kohottavaa kanssamme Tampereen Kehräämölle 25.03. klo 16-18.

.

Meillä on laaja ja ainutlaatuinen kokoelma erittäin laadukkaita parantavia soittimia. Moni kutsuu äänihoitoamme hyvin mystiseksi kokemukseksi, missä kokija saattaa kulkea usean inkarnaation läpi ymmärtämään itseään paremmin. Näin ollen myös syvemmin vapauttamaan omia elämänteemojaan, mitkä ovat olleet oppitunteina läsnä. 

.

Moni kuvaa meitä valonkätilöiksi. Autamme ihmisiä ikäänkuin uudelleen syntymään fyysiseen kehoon, täynnä iloa, valoa, rakkautta ja harmoniaa. Ylläpidämme korkean rakkauden värähtelyä soittimien välityksellä ja intuitiivisesti kuunnellen. Meidän ohjaukseen on turvallista antautua ja pidämme jokaisesta osallistujasta hyvää huolta, jo pelkastään steinerpedagogeina ymmärrämme ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä yksilölliset tarpeet.

.

Voit tutustua meihin lisää: tutustu meihin valikosta päävalikon kautta.

Seppo Tanhua halusi tehdä meistä haastattelun sen jälkeen kun oli käynyt äänihoidossamme. Meillä oli todella upea kohtaaminen Sepon kanssa ja ymmärrämme toisiamme erittäin hyvin.

.

Tapahtuman kulku:

Ihmiset asettuvat joogamatoilleen ja kuuntelemme sydämien intentiot äänihoidolle syvässä hiljaisuudessa. Avaamme yhteisen hoidollisen tilan ja laskeudumme rakkaudelliseen läsnäoloon.

Pidämme myös lyhyen hengitysharjoituksen, mikä auttaa kehoasi rentoutumaan yhä syvemmin ja avautumaan äänien värähtelylle mielen tuolle puolen.

Syvärentouttava kosminen äänihoitomatka.

Äänihoidon jälkeen pidämme jäsentävän meditaatiohetken yhdessä.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää. 

Ilmoittatumiset ja mahdolliset kysymykset:
asok.soundhealing@gmail.com

Kosminen Äänihoitomatka 
klo 16-18

Hinta 30€

Kehräämöllä on jonkin verran mattoja, vilttejä ja tyynyjä lainata, mutta toki on ihana matkata omalla taikamatolla, oman viltin ja tyynyn kera.

Kannattaa laittaa lämpimästi päälle, hoidon aikana kehon lämpötila laskee ja Kehräämön lattia on myös aika kylmä.

Avaamme ovet 15min ennen tapahtumaa.


Muista ottaa myös oma vesipullo mukaan!

Kehräämöllä kohdataan!
❤🤗🤗❤
Mika ja Katri