Olen pahoillani rakas lapseni, että isäsi on hylännyt sinut

Olen pahoillani, että isäsi ei kykene olemaan sinulle läsnä. Olen pahoillani, että isäsi on niin kivulias, että ei kykene olemaan rakkautta sinulle. Sydämeni itkee puolestasi. Tunnen tuskasi kuin omani. Olen pahoillani, että isäsi ei näe sinua, kuuntele sinua. Hän ei kykene. Hänellä on niin paljon sisäistä tuskaa, kipua. Isä ei ole valmis kohtaamaan. Olen pahoillani, että et koe olevasi rakastettu isän puolelta. 

Olen pahoillani rakas nainen, että mies on lähtenyt. Jättänyt sinut selviämään yksin kaikesta. Olen pahoillani rakas nainen, että mies on niin väkivaltainen, että sinun täytyy suojella itseäsi ja lapsiasi. Sydämeni itkee puolestasi. Tunnen tuskasi kuin omani. Olen pahoillani, ett...

Tämä kirjoitus auttaa sinua ymmärtää omaa sisäistä kasvua ja mitä ihmissuhde näyttämöllä tapahtuu. 

Kun puhun feminiinistä ja maskuliinista en tarkoita sukupuoliin viittaavaa jaottelua, vaan kahta eri polariteettia, arkkityyppiä, jotka löytyvät meistä kaikista. Nyt on tärkeää olla rakkaudellisesti läsnä, kun eheytyminen varjoista valoon tapahtuu, tällä hetkellä jokaisen sisäisyydessä, sekä miesten että naisten. Pyydän, että tulemme ulos kokonaan vastakkain asettelusta ja uhrin asemasta, annamme myötätunnon syntyä sisäisyydessä itseämme kohtaan sekä muita ihmisiä, jotka käyvät läpi eheytymisprosessia. 

Maskuliini edustaa korkeampaa mieltä ja universumin viisautta. Feminiini arkkityyppi edustaa sydänkeskusta, luovuutta ja universumin tunnekeskusta....

Olet joka hetki kaikkein parasta mitä voit olla <3

Miten voisit olla mitään muuta? Vain mielesi, uskomuksesi, tunteesi, olettamuksesi saavat sinut kokemaan toisin ja uskomaan jotain muuta.... Joka hetki olet valon ja rakkauden ilmentymä, täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Oletko valmis myöntämään ja hyväksymään itsesi täysin, avoimena, läpinäkyvänä rakkauden edessä, niin kuin rakkaus sinut näkee? 

Huomaatko, miten valtava määrä uskomuksia ja ajattelumalleja estää sinua näkemästä, kokemasta itseäsi ja elämääsi täydellisenä? 
Olet tottunut luokittelemaan tunteita negatiivisiin ja positiivisiin, ei toivottuihin, vastustelet, et halua kokea. Eikö elämäni koskaan muutu vaikka kuinka yritän? Aina samat oppiläksyt, tilanteet, tunteet jne. 

Milloin ta...

Mitä jos pudotan täysin tarpeeni tulla rakastetuksi koskaan kenenkään puolelta? 

Entäpä jos minun ei tarvitse odottaa, että kukaan näkee minua sellaisena kuin olen, minun tarvitsee vain nähdä itseni kokonaisena, eheänä joka olen? 

Entäpä jos antaudun tyhjyydelle, yksinäisyydelle, joita mieleni, ajatukseni maalailevat peloiksi asti sisäisyyteeni? Antautumalla voin löytää tien ikuiseen rauhaan. 

Mitä jos viimein näkisin että olen tarpeeksi, olen kaiken rakkauden arvoinen?

Mitä jos alkaisin elämään syvästä tilasta käsin elämääni, ymmärtäen kuinka ainutlaatuinen olen?

Entäpä jos lakkaan juoksemasta karkuun sydämessäni polttavaa, raastavaa tunnetta ja kohtaisin sydämeni rakkaudellisesti? 

Mitä jos kokisin olevani ikuinen rakkauden lähde?

Oletko valmis liitt...

Vuosia etsin rakkautta itseni ulkopuolelta, etenkin miehen kautta. Kaipasin, halusin tulla rakastetuksi kaikin tavoin miehen puolelta. Janosin miehen rakkautta, hyväksyntää, ihailua. Jopa vaadin sitä monella eri tavalla, koskaan tuntematta itseäni eheäksi, kokonaiseksi, täyteläiseksi vaan aina halusin lisää.

Tiesin sisälläni ja tunsin syvästi kuinka tässä ihmisyydessä on mahdollista elää jumalaisessa kumppanuudessa miehen kanssa. Rakkauden tilassa, jossa molemmat tukevat toisen korkeinta parasta. Tämä on ollut syvä kaipuuni ja etsimisen tilani, halu toteuttaa korkeinta rakkauden tilaa ihmisyydessä. Elää rakkautta todeksi muuntaen kipua, tuskaa, haavoja tilaan, jossa kumpikaan ei reagoi sieltä käsin vaan toisia tukien, ymmärtäen, auttaen. Elämällä...

Kuinka pitkään vielä aiot jatkaa elämää, jossa olet antanut oman voiman itsesi ulkopuolelle? Oletko kyllästynyt siihen, että sinua ohjaillaan ulkopuolelta ja ahdistus sisälläsi kasvaa? Olisiko tämä se päivä kun päätät ottaa uuden suunnan elämässäsi? Sätkynukkena oleminen ei ole hauskaa, ei totisesti! Vedetään joka suunnasta milloin tunteet, kivut, toiset ihmiset, elämän tilanteet saavat sinut tekemään jatkuvia liikkeitä sisäisesti sekä ulkoisesti ja pysyvää rauhaa ei ole. Voi myös olla että olet täysin rakastunut johonkin ihmiseen, joogaan, raakaruokaan jne. ja odotat, että se tuo sinulle onnen, pysyvän rauhan, ilon ja rakkauden. Oletko huomannut, että vaikka kuinka oikein teet harjoituksiasi jotakin puuttuu? Olet antanut voimasi hienovaraisella...

On aika antautua kivulle, jota olet vältellyt elämässäsi. Kipu itseasiassa on sinun puolellasi, ei sinua vastaan, Kipu on läsnä, jotta sinä rakastaisit kipusi vapauteen. Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi. Kivulla tarkoitan sen monia ulottuvuuksia; häpeää, syyllisyyttä, pelkoa, voimattomuutta, stressiä, sisäisiä haavoja, sairauksia jne. Kaikki on sinua varten, jotta uskallat rakastaa itseäsi, enemmän kuin koskaan. Sota on ohitse. Ei enää itsensä kiduttamista. Sota täytyy ensin loppua itseä kohtaan vasta sitten se loppuu ulkoisesta ja ihmisten väliltä. Uskallatko sinä katsoa itseäsi missä kohtaa ammut edelleen luoteja suhteessa itseesi? Mitä tarkoittaa rakkaudelle antautuminen? Eikö ne joilla on eniten kipua ja kärsimystä ansaitse eniten rak...

Please reload

Blog

Jokainen hetki elämässäsi on palvelemassa kasvuasi rakkaudellisempaan kohtaan itsesi kanssa

-True Being-