BREATHING & HEALING & AWAKENING

Vapautuminen on prosessi – Voit parantaa vain sen, minkä näet. 

Joka kerta kun sitoudut tulemaan Breathe&Release harjoitukseen myös vapaus tulee sinun luoksesi. 

Joka kerta kun sitoudut hengittämään itseäsi vapaaksi menneisyydestä, voit kokea yhä syvempää rentoutumista fyysisessä kehossasi kun tunnekehosi alaspainetut tunteet saavat mahdollisuuden tulla nähdyksi ja kuulluksi. 

Mikä tahansa onkaan juuri sinun sielullinen kohtasi elämänpolullasi, työskentely kanssamme auttaa sinua yhä kirkkaammin syntymään hengestä materiaan. Hengitystyöskentely kanssamme inkarnoi sinun henkistä olemustasi läpäisemään fyysisen olemuksesi solutasoa myöten. Näin kykenet ymmärtämään  ja ilmaisemaan itseäsi ihmisenä paremmin sekä kokemaan syvempää yhteyttä Itseesi, luovuuden rakaudelliseen lähteeseen. Olet entistä jäsentyneempi.

Valitse rohkeasti uusi suunta elämässäsi ja tule kokeilemaan jotakin aivan uutta. Tule kohtaamaan hengityksen avulla kaikki se mitä tarvitset polullasi juuri nyt kohti vapautta,  turvallisessa ympäristössä kotimme lempeässä tunnelmassa. Ilta on vahva ryhmähoito, mikä sisältää myös hetkessä luodun korkeavärähteisen äänihoidon.

Hengitys on mahdollisuus myös kokea puhtaasti yhteys rakkauteen koko hengityksen aikana. Toisin sanoen, hengitys palvelee sinua huolimatta siitä mikä on elämäntilanteesi tai heräämisesi/vapautumisesi tila. 

Lue lisää hengitysharjoituksesta sekä äänihoidoista sivuiltamme, niille on omat osiot päävalikossa.


❤️ Ilta pitää sisällään tunnelmien jakamisen ja intention asettamisen hengitysharjoitukseen.  Energeettinen aktivointi sekä linjaus korkeimman minän kanssa. 

❤️Breathe&Release hengitysharjoitus ryhmälle räätälöitynä, syvä parantava sukellus omaan sisäisyyteen. Ylläpidämme sinulle rakkaudellista tilaa hengittää, ikään kuin uudelleen syntyä kehoosi puhdistaen kaiken sen, mikä ei tässä hetkessä tunnu enää omalta sekä avautua Todelliselle Itselle. 

❤️Hengityksen jälkeen virratamme parantavien, korkea värähteisten soittimien avulla huikean äänimatkan, mikä rentouttaa olemuspuoliasi vieläkin syvemmin sekä virittää sinua uuteen värähtelytaajuuteen. Äänihoito on luonnollinen meditatiivinen tila mielen tuolla puolen ja koskettaa sieluasi suloisesti inspiroiden.

❤️Äänihoidon jälkeen hiljennymme yhteiseen meditaation, joka auttaa sinua jäsentämään hengitysmatkan lahjat vieläkin syvemmin osaksi olemustasi, voimavaraksi jokaiseen hetkeen el’mässäsi.

Otamme pienen ryhmän kerrallaan, jotta illassa säilyy henkilökohtainen kohtaaminen.  

Lue lisää Breathe&Release hengitysharjoituksesta ja äänihoidosta päävalikostamme, siellä on paljon enemmän infoa työskentelystämme!

Ilmoittautumiset:

https://holvi.com/shop/Truebeing/

tai katri.truebeing@gmail.com ja saat tilitiedot maksamista varten. Maksu onnistuu myös käteisellä paikan päällä.

Seuraava hengitysilta on keskiviikkona 31.8. kello 17-20. Illan energiavaihto on 60€. 

Ota mukaan oma joogamatto, viltti sekä tyyny. Pehmeät leppoisat vaatteet.Sydämellisesti tervetuloa
Katri ja Mika