Hengitys ja elämänenergia ovat täysin yhtä, erottamattomat. Elämä kehossasi tapahtuu hengityksen kautta, kuoleman hetkellä elämänenergia pakenee kehostasi ja samoin hengitys. Näin ollen henkinen aspekti sinussa on läsnä fyysisyydessä vain hengityksen kautta. Hengitys on opettajasi. Hengitys on Jumala/ikuisuus/rakkaus sinussa. Hengitys voi kuljettaa sinut korkeampaan tietoisuuden olemiseen. 

Sisäänhengityksen ja uloshengityksen vuorottelu luo kokemuksen subjektista ja objektista. Olemme maailmassa hengityksemme kautta, dualistisessa kokemuksessa hengityksen välityksellä. Hengityksen pidätys on hiljainen hetki, ykseyden hetki, laajentuminen kaikkialliseen rakkauteen. 

Jos olet harjoittanut meditaatiota sekä tarkkaillut hengitystäsi, tämä voi olla jo sisäinen kokemuksesi. Kurssin aikana saat mahdollisuuden tutkia hengittämisen olemusta sekä vapautua sen avulla. 

Breathe is Alpha&Omega 

Nyt se on vihdoin mahdollista ❤

Breathe&Release – Vapauttava Hengitys 

-ohjaajakoulutus alkaa tammikuussa 2023 Tampereella. Voit jo ilmoittautua mukaan!

Mitä tämä koulutus tarjoaa?

 • Henkilökohtaista puhdistumista ja vapautumista traumoista, tunnelukoista, ahdistuksista, peloista, rajoittavista uskomuksista sekä ei terveyttä edistävistä tottumuksista.

 • Itsekasvatus- ja itsehoitomenetelmä, jonka lahjat opit jakamaan myös muille.

 • Oman intuition aktivoiminen.

 • Aktivoi parantajan sinussa.

 • Henkisten aistien kirkastuminen.

 • Opit kohtaamaan tunnereaktioita ja yllättäviä tilanteita tyynesti ja proaktiivisesti.

 • Opit ylläpitämään rakkaudellista, parantavaa tilaa niin itsellesi, toiselle kuin ryhmällekin.

 • Rakkaudellisia ryhmänhallintataitoja.

 • Itseluottamuksen ja itsetuntemuksen terve vahvistuminen.

 • Opit käyttämään terapeuttisia soittimia ja omaa ääntä hoitotilanteissa.

 • Löytämään ihanan tavan ansaita elantoa.

Tätä on meiltä jo pitkään kysytty. Nyt Tampereelle muuttomme myötä meille mahdollistuu luoda enemmän koulutuksia ja toimintaa, mikä on aivan mahtavaa!

Olemme todella innoissamme jo nyt tästä tulevasta matkasta kanssanne rakkaat ystävät. Koulutuksesta tulee todella elämääsi syvästi muuntava kokonaisuus ja kaiken lisäksi saat itsellesi työkalun, jonka avulla voit olla muille avuksi. Siis voiko olla ihanampaa….

Ohjaajaopintojen ensimmäisessä osiossa puhdistat oman kehosi, mielesi sekä alitajunnan tukoksia. 

Voit vapautua tiedostamattomista ja tiedostetuista menneisyyden taakoista voimallisen Breathe&Release hengitystyöskentelymme avulla.

Koulutuksen toisessa osiossa opit ohjaamaan tämän harjoituksen toiselle ihmiselle ja myöhemmin pienryhmälle. 

Autamme sinua luomaan  rakkaudellisen ympäristön ja mitä energeettisesti on hyvä ottaa huomioon ja miten sinä hoitajana voit valmistautua tilan ylläpitäjäksi, jolloin ihmiset voivat sallia vapautumisen tapahtua sekä kokea näin voimaantumista sinun läsnäolosi kantamana.

Autamme sinua löytämään yksilölliset vahvuutesi, joiden avulla voit ylläpitää turvallista ja hoitavaa tilaa muiden tehdä tätä ihanan muuntavaa ja eheyttävää harjoitusta.

Opit kuuntelemaan yksilöiden sekä ryhmän energiaa ja toimimaan rakkaudellisesti tästä läsnäolon tilasta käsin ohjaajana. 

Lisäksi ohjaamme sinua esim. shamaanirummun ja hoivaavan kosketuksen käyttöön ohjaajana. 

Koulutus antaa sinulle valmiudet ja oikeuden toimia Breathe&Release -ohjaajana. Saat todistuksen koulutuksesta. 

Koulutus jakautuu lähiviikonloppuihin Tampereella, online-valmennukseen sekä itsenäisesti tehtäviin ohjattuihin harjoituksiin ja ohjauksiin. 

Ohjaajakoulutuksen hinta majoituksineen ja ruokailuineen on 2.500 euroa.

Varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä 500€.

Jos et pysty maksamaan koko koulutuksen hintaa kerralla, voit maksaa lopun koulutuksen 500€/kk, mikä erääntyy aina ennen lähiviikonloppuja. 

Kurssille mahtuu mukaan 10 henkilöä.

Ilmoittautumiset: asoksoundandhealing@gmail.com