Breathe&Release- ohjaajakoulutus

BREATHE&RELEASE – VAPAUTTAVA HENGITYS -OHJAAJAKOULUTUS ALKAA SYYSKUUSSA 2023 TAMPEREELLA.

Jos etsit koulutusta, jossa tulet syvästi kohdatuksi ja kosketetuksi niin, että löydät omat yksilölliset, kenties vielä uinuvat, lahjasi ja voimavarasi kaiken olemisen ja tekemisen lähtökohdaksi sekä elämän iloksi, niin se on tässä!

Tämä koulutus ei anna muottia jollaiseksi sinun tulisi muuntua, vaan johdattaa sinut elävään, virtaavaan tilaan omana upeana itsenäsi. Haluamme, että sinun sielusi loistaa ja säteilee kaikessa mitä teet. Koulutus on syvä sisäinen matka itsesi luokse.

Etsimme ihmisiä, jotka syttyvät sisäiselle kasvulle, uuden luomiselle sekä itsensä että toisten auttamiselle vapauden ja syvän kunnioituksen hengessä.

Tälle matkalle kuljetamme sinut todella muuntavan ja parantavan hengityksen avulla sekä upeiden koulutusmoduulien myötä.

Hengitys ja elämänenergia ovat täysin yhtä, erottamattomat. Elämä kehossasi tapahtuu hengityksen kautta. Kokiessasi eri tunteiden kirjoa elämäsi hetkissä huomaat hengityksesi myötäilevän kaikkia tunnetilojasi. Hengittämällä tietoisesti voit harmonisoida tunteita ja rentouttaa hermostosi sekä vapauttaa ajan saatossa somaatiselle tasolle lukkiutuneita jopa täysin tiedostamattomia tunnelatauksia kehostasi. 

Breathe&Release – Vapauttava Hengitys luo ja ylläpitää terveyttä niin fyysistä kuin sielullistakin ja voi kuljettaa sinut laajentuneen tietoisuuden kirkkauteen ja keveyteen vapaaksi menneisyyden ja nykyhetken paineista ja taakoista. 

Hengitystyöskentelyn hyötyjä:

Hengitystyöskentelyllä on useita hyödyllisiä vaikutuksia sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin. Se on osa monia mindfulness- ja rentoutumismenetelmiä ja voi auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan yleistä terveyttä.

Tässä on muutamia hengitystyöskentelyn hyötyjä:

Stressin lievitys: Syvään hengittäminen ja tietoinen hengitystyöskentely auttavat aktivoimaan kehon rentoutumisvasteen. Tämä vähentää stressihormonien, kuten kortisolin, tuotantoa ja auttaa rauhoittamaan mieltä.

Ahdistuksen hallinta: Hengitysharjoitukset voivat auttaa vähentämään ahdistusta ja paniikkioireita. Ne auttavat tasapainottamaan autonomisen hermoston toimintaa, mikä vähentää stressiä ja näin reaktiivisuutta.

Parantunut keskittyminen ja läsnäolo: Hengitystyöskentely voi auttaa keskittymään ja olemaan läsnä hetkessä. Kun kiinnität huomiota hengitykseesi, se auttaa vähentämään mielen harhailua ja lisää tietoisuutta.

Parantunut keuhkojen toiminta: Tietoinen syvä hengitys auttaa laajentamaan keuhkojen kapasiteettia ja parantamaan hapen virtausta kehoon. Hengitys lisää aivojen hapen saantia ja hapen virtausta muihin elimiin, mikä puolestaan ​​voi lisätä energiatasoa.

Verenpaineen ja sykkeen aleneminen: Hengitysharjoitukset, erityisesti hitaat ja syvät hengitykset, voivat auttaa alentamaan verenpainetta ja sykettä. Tämä on hyödyllistä sydän- ja verisuoniterveyden kannalta.

Parantunut ruoansulatus: Rentouttava hengitys auttaa aktivoimaan parasympaattisen hermoston, joka vastaa lepotilasta ja ruoansulatuksesta. Tämä voi edistää ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja vähentää ruoansulatushäiriöitä.

Itsesäätelyn taitojen vahvistaminen: Hengitysharjoitukset opettavat sinulle, miten voit hallita omaa kehoa ja mieltäsi paremmin. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä stressaavissa tai emotionaalisesti haastavissa tilanteissa.

Parantunut unenlaatu: Rentouttava hengitys ennen nukkumaanmenoa voi auttaa rauhoittamaan mieltä ja helpottamaan unen saantia. Syvä hengitys voi myös auttaa vähentämään unen aikana tapahtuvia heräämisiä.

On tärkeää mainita, että hengitystyöskentely ei ole ainoa keino hyvinvoinnin parantamiseen, mutta se voi olla tehokas lisä muiden terveellisten elämäntapojen rinnalla. Säännöllinen harjoittelu voi tuoda näitä hyötyjä ajan myötä, ja se on yleensä helppo sisällyttää päivittäiseen rutiiniin.

Hengityksen muita vaikutuksia:

 • Syventää yhteyttä itseen ja henkiseen 
 • Vapauttaa vanhoja taakkoja ja uskomuksia
 • Kirkastaa tietoisuutta ja vahvistaa intuitiota
 • Vapauttaa luovuuden virtaamaan
 • Puhdistaa fyysisen oireilun taustalla olevia tunnelukkoja
 • Tarjoaa luonnollisen ja turvallisen tavan tutkia laajentuneen tietoisuuden tiloja

Breath is Alpha&Omega 

Breath is your most intimate and simple way to free yourself

Breathe&Release – Vapauttava Hengitys 

Mitä kaikkea tämä koulutus tarjoaa:

 • Henkilökohtaista puhdistumista ja vapautumista traumoista, tunnelukoista, ahdistuksista, peloista, rajoittavista uskomuksista sekä ei terveyttä edistävistä tottumuksista.

 • Itsekasvatus- ja itsehoitomenetelmä, jonka lahjat opit jakamaan myös muille

 • Oman intuition aktivoiminen

 • Aktivoi parantajan sinussa

 • Henkisten aistien kirkastuminen

 • Opit kohtaamaan tunnereaktioita ja yllättäviä tilanteita tyynesti ja proaktiivisesti

 • Opit ylläpitämään rakkaudellista, parantavaa tilaa niin itsellesi, toiselle kuin ryhmällekin

 • Rakkaudellisia ryhmänhallintataitoja

 • Itseluottamuksen ja itsetuntemuksen terve vahvistuminen

 • Saat johdannon terapeuttisten soittimien ja oman äänen käyttöön hoitotilanteissa

 • Löytämään ihanan tavan ansaita elantoa

Ensimmäinen ohjaajakoulutuksemme oli todella huikea kasvun ja vapautumisen matka kaikille osallistuneille. Oli aivan uskomatonta kuinka suuria muutoksia voikaan tapahtua tämän kurssin aikana. 

Olemme aivan innoissamme jo nyt tästä uudesta tulevasta matkasta kanssasi. Koulutuksesta tulee todella elämääsi syvästi muuntava kokonaisuus ja kaiken lisäksi saat itsellesi työkalun, jonka avulla voit olla muille avuksi. Siis voiko olla ihanampaa….

Koulutuksen sisällöstä:

Ohjaajaopintojen ensimmäisessä osiossa puhdistat oman kehosi, mielesi sekä alitajunnan tukoksia. 

Voit vapautua tiedostamattomista ja tiedostetuista menneisyyden taakoista voimallisen Breathe&Release hengitystyöskentelymme avulla ja näin löytää ihanan uuden olemisen tilan.

Koulutuksen toisessa osiossa opit ohjaamaan tämän harjoituksen toiselle ihmiselle ja myöhemmin pienryhmälle. 

Autamme sinua luomaan rakkaudellisen ympäristön ja mitä on hyvä ottaa huomioon ja miten sinä hoitajana voit valmistautua turvallisen tilan ylläpitäjäksi, jolloin ihmiset voivat sallia vapautumisen tapahtua sekä kokea näin voimaantumista sinun läsnäolosi kantamana.

Autamme sinua löytämään yksilölliset vahvuutesi, joiden avulla voit ylläpitää turvallista ja hoitavaa tilaa muiden tehdä tätä ihanan muuntavaa ja eheyttävää harjoitusta.

Opit kuuntelemaan yksilöiden sekä ryhmän energiaa ja toimimaan rakkaudellisesti tästä läsnäolon tilasta käsin ohjaajana. 

Lisäksi ohjaamme sinua hoivaavan kosketuksen käyttöön ohjaajana. 

Koulutus antaa sinulle valmiudet ja oikeuden toimia Breathe&Release -ohjaajana. Saat todistuksen koulutuksesta. 

Koulutus jakautuu lähiviikonloppuihin Tampereella, online-valmennukseen sekä itsenäisesti tehtäviin ohjattuihin harjoituksiin ja ohjauksiin.

Lähiviikonloput 15.-17.9, 6.-8.10, 24.-26.11 ja 19.-21.1.2024.

Breathe&Release ohjaajakoulutuksen sisältö jakautuu näin: 

80h lähiopetusta 

5h online 

50h käytännön harjoittelua

Kirjallinen tehtävä

Telegram -tukiryhmä koko koulutuksen ajan

Yhdessä järjestetty Breathe&Release -tapahtuma Tampereella.

Ohjaajakoulutuksen hinta on 2.500€ sisältäen lähiviikonloppujen majoituksen sekä ruokailut.

Varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä 500€.

Jos et pysty maksamaan koko koulutuksen hintaa kerralla, voit maksaa lopun koulutuksen 500€/kk, mikä erääntyy aina ennen lähiviikonloppuja. 

Kurssille mahtuu mukaan 8 henkilöä.

Ohessa video, jossa vastaamme muutamiin koulutuksesta esitettyihin kysymyksiin: