BREATHING & HEALING & AWAKENING

Kun olet tietoisesti läsnä omassa hengityksessäsi, se avaa upean mahdollisuuden hyväksyvälle läsnäololle fyysisessä kehossa. Tietoinen hengitys kuljettaa sinut vapauttavalle ja parantavalle sisäiselle matkalle.

Ajattelemme, että jokainen on itsensä parantaja. Me mahdollistamme sinulle turvallisen tilan sekä tuemme sinua ikäänkuin valonkätilöinä auttaen sinua linjautumaan Todellisen Itsesi kanssa. Hengitys on upea työkalu sekä mahdollisuus vapauttaa alaspainettuja tunteita kehosta ja hermostosta, vapauttaa syviä uskomuksia mielestä ja rentouttaa kehon jännitteitä. Ajattelusi kirkastuu ja mielesi rauhoittuu luonnollisesti hengitysprosessin myötä.

ILO JA KIITOLLISUUS VIRTAAVAT SYDÄMESTÄSI LUONNOLLISESTI HENGITYSPROSESSIN MYÖTÄ. RAKKAUS ON AITO KOKEMUS, JA SE PARANTAA AIVAN KAIKEN.

Tulee myös muistaa, että hengitysharjoitusten myötä ihminen alkaa korjaamaan omaa päivittäistä tapaansa hengittää mahdollisimman luonnolliseksi, mikä on esim. kaasujenvaihdon osalta merkittävä asia ihmisen hyvinvoinnille. Voit huomata miten keuhkojen kapasiteetti kasvaa, saa tilaa ja voit paremmin kokonaisuutena. Hengitys on terveytemme peruskivijalka.

Ohjaamme Breathe&Release vapauttavaa hengitystä aina ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Harjoituksia tehdään mukavasti makuuasennossa joogamatolla kera tyynyn ja peiton tai sitten seisten tai istuen. Ohjaamamme hengitystekniikat ovat yksinkertaisia mutta hämmästyttävän tehokkaita. Käyttämämme harjoitukset sopivat niin vasta-alkajille kuin hengitysharjoituksia pitempään jo tehneille.

Breathe&Release vapauttava hengitys harjoituksen aikana luomme tilaan äänimaisemia mm. rummuttaen ja soitamme kullekin ryhmälle sopivaa musiikkia, jotta sinun on helpompi sukeltaa syvemmälle harjoitukseen ja antautua kokemaan vahvan läsnäolon synnyttämää parantavaa energiaa.

Miten Breathe&Release vapauttava hengitys vaikuttaa?

  • Vähentää stressiä ja näin ollen vahvistaa immuniteettia.
  • Tulet huomaamaan, jos käyt säännöllisesti kanssamme hengittämässä, että olet aivan eri ihminen kuin aloittaessasi. Olemme nähneet lukuisia muutoksia, kun ihmiset ovat päästäneet irti elämänmittaisia traumoja, surua, vihaa sekä muita kivuliaita tarinoita.
  • Meidän tapamme työskennellä on lempeä mutta samaan aikaan sairauksien/ongelmien/alaspainettujen tunteiden ytimeen kuljettava. Vapautus tapahtuu syvältä somaattiselte tasolta lähtien.
  • Alentaa korkeaa verenpainetta.
  • Vähentää masennusta.
  • Unenlaatu parantuu, nukut syvemmin sekä et heräile öisin. Hyvä yöuni myös vähentää stressihormoneja ja luo hyvinvointia.
  • Uudistaa, puhdistaa, virkistää, elvyttää, rauhoittaa mieltä, parantaa kehoa ja inspiroi sielua.
  • Säännöllisesti käytynä löydät uusia tapoja auttaa itseäsi arjen haastavissa tilanteissa.
  • Rauhoittaa, elvyttää ja parantaa hermostoa. Moni traumakokemus on syvällä hermostossa ja ihminen itseasiassa reagoi pääasiassa traumasta käsin suhteessa elämään sen sijaan että olisi vapaa valitsemaan miten suhtautuu ilmenevään maailmaan. Täytyy muista, että traumakehon vapauttaminen on prosessi ja jos sinulla on vahva traumakeho, niin suosittelemme säännöllisiä yksilöhoitoja, jotta voimme syventyä yksilöllisiin teemoihin paremmin.
  • Hengitystyöskentely on ikiaikainen parantamisen menetelmä, todisteita sen olemassaolosta on 3000 B.C.E. Intiassa.

Asiakaspalautteita:

Yhden hengitysharjoituksen aikana Mikan ja Katrin ohjauksessa vapautin itsestäni enemmän kuin kolmen vuoden terapiassa! Aivan uskomatonta ja ihmeellistä työtä teette.

Breathe&Release kanssamme muuntaa elämääsi! Muutos voi tapahtua vain tulemalla paikanpäälle. Tarvitset vain rohkeutta kokeilla jotakin uutta. Luo kanssamme terveellinen ja pysyvä muutos elämäsi polulla. Tule rohkeasti kokemaan itse.

Tulemme myös tilauksesta muille paikkakunnille sekä luomme yksityistilaisuuksia vaikka sinun ystäväporukalle.

Hengitysharjoitukset ovat täysin turvallisia, eikä niillä ole mitään tiedossa olevia haittavaikutuksia normaalin terveyden omaaville, mutta tietyt mielenterveydelliset syyt, esim. psykoosiherkkyys, ovat kuitenkin este harjoitukseen osallistumiselle.

Epileptikoille tämä saattaa myös olla triggeroiva. Raskausaikana ei myöskään tule osallistua Breathe&Release harjoitukseen. Astmaatikkojen on hyvä pitää lääkitys lähellään harjoituksen aikana. 

Mikäli nousee kysymyksiä harjoituksen soveltuvuudesta itsellesi tai ryhmänne muille jäsenille, niin ota yhteys Mikaan ja Katriin.

Voit myös varata itsellesi henkilökohtaisen hengityssession. Jos haluat Breathe&Release tapahtuman äänihoidon kera tai ilman ryhmälle tai työyhteisölle, niin laita viestiä katri.truebeing@gmail.com

Lue lisää Breathe§Release vapauttava hengitysohjaaja -koulutuksestamme: