Shamanic Breathwork on vahva sisäinen matka itsesi äärelle alkemisoiden kaiken sen mikä ei enää palvele sinua ja voit loistaa todellista valoasi.

Breathe&Release vapauttava hengiotystyöskentely

MIKSI SHAMANISTINEN BREATHWORK?

Shamanistisen Breathwork – tekniikan taustalla on re-birth hengitystyöskentely, mikä on levinnyt maailmalla hyvinkin tunnetuksi menetelmäksi. 

Tutkimukset ovat osoittaneet, että hengitystyöskentely voi auttaa vähentämään oireita, jotka liittyvät ahdistukseen, masennukseen, unettomuuteen, PTSD:hen ja jopa ADHD:hen. Hengityksellä ei ole pelkästään voimakasta biologista vaikutusta, hengitystyöskentely on myös nopein tapa muuttaa olemustamme ja näkökulmaamme milloin tahansa. 

Harjoituksen omaksuminen osaksi päivittäistä rytmiä yhdistää meidät synnynnäiseen viisauteemme ja tuo suurempaa tietoisuutta itseemme, elämäämme ja tekemiimme päätöksiin, mikä johtaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja onnellisuuteen. 

Hengitys on täysin ilmaista ja saatavilla aina, kun tarvitsemme luodaksemme harmoniaa ja rauhaa elämäämme.

Shamanistinen breathwork hengitysmatkqa vaikuttaa välittömästi selkeyteen, rauhaan, yhteyteen kehosi ja sielusi kanssa.

Työskentelemällä kanssani löydät luonnollisen keinon stressin ja ahdistuksen lievittämiseen. Avaudut syvempään itsetuntemukseen, rakkauteen ja myötätuntoon.

MITEN HENGITYSTYÖSKENTELY TOIMII?

Aivomme käyttävät 20-25% hapensaannista ravinnokseen. Mutta nykyään saasteiden, ilmastoitujen ympäristöjen ja vähäisemmän liikunnan vuoksi emme saa sitä mitä tarvitsemme. Tietoisella yhteydellä hengitystekniikkaan emme ainoastaan palauta aivojamme antamalla sille sitä, mitä se todella kaipaa, vaan myös ravitsemme sisäelimiämme, vapautamme lukkiutuneita traumoja ja löydämme paljon muutakin itsestämme.

Katri Levonen

Mitä voit odottaa hengityssessiosta kanssani:

Olen kehittänyt vuosien varrella omia erityistaitojani ohjaajana, hoitajana, äänihoitajana, tietoisena valmentajana ja omaan hyvin uniikin tavan tarjota sinulle parantavia hengityshetkiä kanssani.

Voit odottaa hieman erilaista kokemusta jokaisesta kohtaamisesta. Kohtaamiset ovat lempeitä, voimakkaita, syviä ja kauniisti hengitystä sekä kehoa kuunnellen.

Itsetutkistelun voiman ymmärtäminen 

Opi vahvoja tekniikoita itsetutkiskelusta, käyttäen hengitystä löytääksesi oman hellän polkusi kohti käsittelemättömien traumojen parantamista, surun käsittelyä tai ahdistuksen vähentämistä.

Tuo tietoisuus hengitykseen ylittääksesi sen, mitä yleensä ymmärrät maailmasta. Opi, kuinka oma hengityksesi voi antaa sinulle tietoa itsestäsi tai tilanteestasi, jota sinulla ei ollut tai et tiennyt jo.

Työkaluja hengitystyön integroimiseksi päivittäiseen elämään

Tulet lähtemään hengityssessiosta täynnä työkaluja ja oivalluksia, jotka mahdollistavat sinulle hengitystyön muuntautuvan ja oivaltavan kokemuksen tuomisen osaksi päivittäistä rutiiniasi.

Tarjoan sinulle tietoisia hengitystekniikoita, jotka voit heti ottaa osaksi päivittäistä elämääsi, parantaen ihmissuhteita, luoden suurempaa henkistä selkeyttä, tarkoitusta ja suuntaa elämässäsi.

Voit lukea minusta lisää: https://www.truebeing.fi/katri/

Breathe&Release hengitystyöskentely

Miten hyödyt osallistumisesta henkilökohtaiseen tai ryhmä -hengitysmatkaan kanssani:

– Löydä oma hellä polkusi kohti vanhojen surujen ja traumojen parantamiseen.

– Yhdisty ryhmähengityksissä kanssahengittäjien kanssa ihaniin tunnelmiin.

– Opi työkaluja integroidaksesi tietoisen hengityksen päivittäiseen elämääsi.

– Opi muuntamaan epävarmuus, pelko, viha ja kipu rakkaudeksi.

– Tule hengittämällä osaksi tietoisuuden aaltoa, joka leviää ympäri planeettaa.

– Koe luonnon voimakkain lääke stressiä ja ahdistusta vastaan.

– Saat pääsyn kehosi arkistoon, jossa kaikki muistosi ja traumat ovat varastoituneena ja syvin intuitiosi lepää.

– Koe suurempi selkeys, yhteys, luovuus ja hyvinvointi.

– Inspiroidu, avaudu ja syvennä itsetuntemusta.

– Luo radikaalia, positiivista muutosta elämääsi sisältä ulospäin.

Shamanistinen vapauttava hengitysmatka on enemmän kuin pelkkää syvää hengittämistä. Valmistaudu yllätyksiin ja iloisiin löytöihin.

Jokaisessa istunnossa koet monenlaisia hyötyjä – sisäisten haavojen parantumisesta ja energian lisääntymisestä rauhan löytämiseen sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Jokainen hengenvetosi on erityinen, aivan kuten sinäkin. Aloittamalla tämän matkan, asetat terveytesi ja kasvusi etusijalle. Tämä osoittaa, kuinka paljon arvostat itseäsi ja hyvinvointiasi.

Ajan myötä, jatkuvan harjoittelun myötä, huomaat muuntavia muutoksia ei vain hengityksessäsi, vaan myös kokonaisvaltaisessa näkökulmassasi. Olen innoissani että voin olla osa kasvuasi.

Shamanistisessa hengitysmatkassa olet kokeneiden käsieni äärellä. Todistetut tekniikat ja omistautunut työni ovat ohjaamassa sinua jokaisessa askeleessa.

Olen harjoittanut tietoista hengitystä 20-vuotiaasta asti. Perustimme Mika Kunnasvaaran kanssa Breathe&Release hengitysohjaaja koulutuksen 2022. Koulutuksestamme on valmistunut ensimmäiset ohjaajat. Koulutus on hyvin kokonaisvaltainen kokonaisuus, mikä johdattaa sinut itsesi tuntemisen äärelle syvän vapautumisen lisäksi. Koulutus on tällähetkellä tauolla.

Henkilökohtainen Shamanistinen hengitysmatka on kestoltaan alku- ja loppukeskustelujen kanssa 2h, 144€. Sisältää myös parantavaa valmennusta sekä elämäsi kokonaistilanteen huomioonottamisen.

Suosittelen varaamaan useamman session, mutta matka alkaa aina yhdestä ensimmäisestä kerrasta.

Pidän säännöllisesti Tampereella ja Helsingissä Her Breathe – iltoja naisille. Tule tutustumaan ryhmässä työskentelyyni.

Oli kyllä upea kokemus. Kiitos Katri! 

Workshopin jälkeen tuntui siltä et sydän jäi tosi auki ja energia virtasi kunnolla läpi puhdistaen mun chakroja ja tunnekehoa!

Oon ollut kehollisesti hieman poikki sen jälkee, joka kertoo et syvällä tasolla on käynnissä jotain vaikuttavaa, armo ja myötätunto on ollut läsnä voimakkaasti, sekä luotto itseeni ja omaan voimaani!

Kykyni luottaa Jumalaan sen kaikissa ilmenemismuodoissa on myös jotenkin vahvistunut, oon tosi kiitollinen ja onnelli en siitä Katri on upea, vahva nainen, joka osaa luoda turvallisen tilan kokea syvää parantumista ja irtipäästöä.

Hän on erittäin läsnä ohjauksessa ja kykenee tulkita ja toimia jokaisen sen hetkistä energiaa kuunnellen. Lämmin suositus voimakasta healing matkaa kaipaaville.
 🥰🤍


Hanna
Asiakas