Sat, Nov 02 | Uusi-Eerolantie 76

Avaudu elämäntehtävällesi

Jokainen kantaa oleellista avainta ihmiskunnan rakkauden värähtelytaajuuden kehollistamisessa sekä juurruttamisessa. Tule mukaan työskentelemään kanssamme, jotta se muutos minkä haluat kokea ja nähdä tässä maailmassa, tulee osaksi jokapäiväistä elämääsi.
Registration is Closed
Avaudu elämäntehtävällesi

Time & Location

Nov 02, 2019, 9:00 AM – 3:00 PM
Uusi-Eerolantie 76, Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland

About the Event

Avaudu elämäntehtävällesi

Avautuessasi ainutlaatuiselle sisäiselle viisaudellesi, elämäntehtävälle, elämän täyteläisyys luonnostaan nousee sekä kokemus todellisesta olemisestasi ilman mielen konsepteja on mahdollista. Voit sallia rakkauden virrata puhtaana kaikille elämänosa-alueille puhdistaen sekä selkeyttäen persoonatason kokemuksia sekä kipuja. 

Katri ja Mika ovat työskentelyssään selkeitä ja sukeltavat välittömästi ytimeen mahdollistaen osallistujille todellisen sisäisen kokemuksen rakkauden sekä kirkkaan tietoisuuden läsnäolosta. Elämäntehtävän äärellä työskentely on suora polku kaikkiallisen rakkauden kokemukseen. 

Puhdistamme mielen esteitä sekä mielen luomia ajatusrakennelmia, jotta tietoisuuden kohoaminen mahdollistuu. Jokainen kantaa oleellista avainta ihmiskunnan rakkauden värähtelytaajuuden kehollistamisessa sekä juurruttamisessa. Tule mukaan työskentelemään kanssamme, jotta se muutos minkä haluat kokea ja nähdä tässä maailmassa, tulee osaksi jokapäiväistä elämääsi. 

Workshopissa tietoisuustyöskentelyn tukena kulkevat mukana matkassa hengitysharjoitukset, aamujooga, parantavat kristalliset soittimet sekä Rakkaudenvalon  virratus. Jokainen saa henkilökohtaista valmennusta sekä hoitoa. 

Päivän workshop lounaan sekä jälkiruokakahvituksen kera on 222€. Mikä upeinta seuraavana päivänä 3.11 on hiljaisuuden päivä, syvennä ja kirkasta henkisten harjoitusten myötä olemistasi osallistumalla molempiin päiviin yhteishintaan 360€!!! 

Sinä upea kaunis ainutlaatuinen ystävä 

Olet syntynyt tekemään muutoksia tässä elämässä.

Jotta pysyvä ja yltäkylläinen olemisentila elämäntehtäväsi äärellä avautuu, sinun täytyy nähdä syvälle sisäisyyteen ja murtaa sielusi koodisto auki. 

Sinulla on ainutlaatuinen tehtävä, mikä muodostuu elämänkokemustesi kautta  jaettavaksi maailmalle.

Jokainen elämänkokemuksesi on tuonut sinua alati vapaampaan olemisen tilaan ja täyttymykseen. Kun opit lukemaan elämäsi kieltä sekä tarinaa,  avaudut elämäsi lahjalle ja uskallat rohkeasti antaa ihmisille sydämestäsi käsin. 

Kun teet tämän sinun ei tarvitse uhrata mitään itsestäsi, sillä loistat valoasi ja luonnostaan ihmiset löytävät luoksesi. He ovat odottaneet sinun kohtaamista. He tunnistavat oman valonsa sinussa. 

Todellinen menestyminen rakentuu vain ja ainoastaan Todellisen Itsesi jakamiselle,  sen mistä sinut on tehty,  minkä löydät kun ymmärrät miksi olet täällä maan päällä.

Älä kysy itseltäsi mitä maailma tarvitsee. Kysy itseltäsi, mikä saa sinut syttymään elämään, mikä on sydämen palosi? Maailma tarvitsee ihmisiä, jotka todella uskaltavat elää. Uskallatko sinä elää? Silloin perustat elämäsi Todelliselle Itselle, et muiden varaan.

Ilmoita itsesi mukaan

katri.truebeing@gmail.com

tai klikkaamalla RSVP painiketta

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Avaudu Elämäntehtävällesi
    €222
    €222
    0
    €0
Total€0

Share This Event