Thu, Oct 24 | Tampereen Steiner-kouluyhdistys R.y.

Breath&Release -Vapauttava hengitys

Tule kokemaan vahva vapauttava hengitysharjoitus upean äänimaailman siivittämänä. Tulet muuntumaan illan aikana aivan uuteen olemisen tilaan.
Registration is Closed
Breath&Release -Vapauttava hengitys

Time & Location

Oct 24, 2019, 5:30 PM – 7:30 PM
Tampereen Steiner-kouluyhdistys R.y., Muotialantie 79, 33800 Tampere, Finland

About the Event

Breath and release -harjoitus on helppo, tehokas ja turvallinen tapa vapauttaa tietoisen hengityksen avulla kehon ja mielen jännityksiä, joiden olemassaolosta meillä itsellämme ei välttämättä ole edes selkeää tuntemusta. Monet harjoitusta tehneet ihmiset kuvaavat Breath and release -harjoituksen vaikutuksia elämänlaatua pysyvästi parantaviksi.  

Aluksi teemme seisten lempeän alkuvenyttelyn ja nivelten lämmittämisen luonnolliseen hengitykseen keskittyen. Tämän jälkeen on vuorossa varsinainen aktiivisen hengittämisen vaihe, joka kestää noin 45 minuuttia joogamatolla selällään maaten, jonka jälkeen seuraa harmonisoiva rentoutus ja lopuksi pieni keskittävä meditaatio.  Harjoituksen aikana luomme teille hengitysrytmiä tukevan äänimaailman tilaan. 

Jokainen harjoituskerta on osallistujalle aina uudenlainen kokemus. Kahta samanlaista kertaa ei ole ollut. Tie kulkee aina vain puhtaampaan ja rentoutuneempaan tietoisuuden tilaan.  

Ota mukaan oma joogamatto, viltti ja tyyny sekä silmälaput, jos sellaisia kaipaat silmien rentouttamiseksi. Ja tietenkin iso pullo raikasta vettä juotavaksi. 

Breath & Release -harjoituksen hinta on 25€. 

Maksu käteisellä paikan päällä tai etukäteen tilille.  

Saapuminen Steinerkoulun pääovista A-puoli klo 17.15 alkaen.  

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: katri.truebeing@gmail.com  

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Breath&Release
    €25
    €25
    0
    €0
Total€0

Share This Event