Wed, Apr 17 | Location is TBD

Epic Woman and Lover (1)

Kurssi sinulle nainen, joka olet valmis loistamaan valoasi. Eheyttämään itsesi ja olemaan vapaa! Avaudu jumalalliselle parisuhteelle. Muista, kuka sinä todella olet, voimaannu ja vapaudu.
Registration is Closed
Epic Woman and Lover (1)

Time & Location

Apr 17, 2019, 2:00 PM
Location is TBD

About the Event

EPIC WOMAN & LOVER

6.12.18-25.4.19

Tämä kurssi on kaikkea sitä, mitä olet odottanut ja kaivannut matkalla eheyteen, täyteen voimaasi, syvään viisauteen naisena, äitinä, puolisona ja työelämässä.

>>>Sinussa piilee uskomaton määrä vielä tuntematonta voimaa, sinun ainutlaatuinen tehtävä. Sinun on tarkoitus tuoda pyhät lahjasi unitilasta täysin hereille, aivan kaikilla tasoilla.

>>>Korkeampi minäsi kantaa kaiken viisauden, tiedon, rakkauden ja valon, mitä tarvitset matkalla maan päällä. Sinun tehtäväsi on yhdistää ihmisyyden käyttöväline korkeamman minän kanssa niin, että erillisyyttä ei enää ole. Olet valoa, rakkautta ja kirkas tietoisuus sinussa.

>>>Maailma tarvitsee sinua, juuri sinun ainutlaatuista jumalallista lahjaa. Sinä olet tuntenut kutsun sydämessäsi, Nyt on aika. Nyt on aika antaa Feminiinisen arkkityypin nousta kuin Feenix lintu, eheyttäen, parantaen rakkaudella aivan kaiken sinussa.

>>>Sinun viisautta tarvitaan, sinun taitoja tarvitaan, sinun ainutlaatuista upeaa valoa tarvitaan, sinun parantavia voimia ja lahjoja tarvitaan, sinun pyhiä koodeja täysin eheässä kehossa ja harmonisessa chakra järjestelmässä tarvitaan.

>>>Elämä maanpäällä tulee olemaan intensiivistä, koska egon järjestelmä ja sen luomat struktuurit eivät kestä valoa, sen on murruttava ja se tuntuu vahvasti henkilökohtaisella sekä maailmanlaaujuisella tasolla. Sinua tarvitaan nousemaan kaiken sen yläpuolelle valomajakaksi, näyttämään tietä eksyneille.

>>>Jos tunnet vielä pelkoa, vihaa, epäluuloa, älä huoli kurssin aikana käymme syvällisesti lävitse kaikkia egon naamioita puhdistaen ja eheyttäen sinua. Jos tunnet vastustusta, se on myös hyvä, sillä kaiken on noustava pintaan kohti rakkautta. Tiedä, että rakkaus on aina kantava voima. Se ei anna koskaan periksi.

Mikä tahansa sinua pitää pois totuudesta, älä usko siihen. Tule mukaan ja voita itsesi. Astu rohkeasti polulle, joka on sinua varten. Ei ole aikaa hukattavaksi. Olet jo riittävästi käyttänyt aikaa kivuissa, tuskassa ja itsesi pienentämisessä tai muissa mielen maailman näytelmissä. Sinä tiedät sydämessäsi, että nyt tai ei koskaan.

>>>On aika jättää karmiset siteet ja astua valoon. Kipu on mennyttä, tuska on mennyttä ja sinä tiedät, että tämä on mahdollista. Kutsun sinua vapauteen. Maailma on sinun. Älä ole enää uhri.

>>>Astu sisäiseen valotemppeliin, pyhäkköön ja anna sisäisen valosi sekä viisautesi loistaa. Tiedätkö, että näin on tapahtuva. Mitä kauemmin vastustat, sitä kivuliaammaksi olosi käy.

>>>Kurssin tarkoitus on auttaa sinua voimaantumaan ja luottamaan sydämesi ohjaukseen. Matkalla on toki henkisiä auttajia, oppaita, mutta he haluavat myös, että sinä olet täysin omassa voimassasi niin, että et anna voimaasi myöskään heille. Alat luottamaan itseesi.

>>>Jokainen moduuli tulee siis sisältämään runsaasti taivaallista valoa ja ohjausta rakkaiden ylösnousseiden mestareiden, enkeleiden sekä pyhän feminiini- ja maskuliinienergian oppaita.

>>Kurssi on matka ja sitoutuminen omalle jumalalliselle polulle, niin että sinä voit tuoda parantavan lahjasi maailman hyväksi. Olet jo vapaa nainen!

5 kuukauden Epic Woman & Lover nettikurssi sisältää

  • Joka toinen viikko nettilive tapaamisen, jossa välitän opetuksia, ohjausta, aktivoiteja, seremonioita kohti pyhää naiseuden syvää viisautta sinussa. Tapaamisissa on myös aikaa kysymyksille.
  • PDF työskentelymateriaalia.
  • Mahdollisuuden lähettää minulle kysymyksiä emaililla. Meili/kk.
  • Harjoituksia joka viikko, jotka auttavat sinua kehollistamaan pyhän naiseuden. Tämä todella auttaa sinua tuomaan juurevia pysyviä muutoksia elämääsi sekä saamaan kokemuksellista syvää viisautta.
  • Yksityisen naisten FB ryhmän kurssilaisille.
  • Opit tuntemaan muita tietoisia naisia ja yhdessä matkaamaan upeaa 5 kuukauden synnytyksen matkaa itsesi luokse, kohti syvää tietoisuutta sinussa.

Kuulen sinun sydämesi sanovan kyllä. Haluat astua voimaasi ja loistaa naisena kaikilla elämäsi osa-alueilla. Tule mukaan.

Lisää tietoa kurssista ja sisällöstä saat lähettämällä sähköpostia: katri.truebeing@gmail.com.

Varaa aika haastatteluun!

Registration is Closed

Share This Event