Fri, May 24 | Hauralantie 198

GLORIOUS -Woman

Tule jakamaan ihastuttava päivä kanssamme ja nauttimaan miten hyvältä tuntuu olla omassa voimassa näkyvänä!
Registration is Closed
GLORIOUS -Woman

Time & Location

May 24, 2019, 7:00 PM
Hauralantie 198, Hauralantie 198, 37500 Lempäälä, Finland

About the Event

Nyt on kuulkaas mahtava päivä luvassa ja ainutlaatuinen mahdollisuus tulla tekemään läpimurto elämäntehtäväsi äärelle vahvasti!

Oletko nainen valmis aukeamaan elämässäsi voimaasi ja näyttämään miksi olet täällä maanpäällä?

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Kutsumme sinut päiväksi työskentelemään kutsumus -työtä Lempäälään Katrin kauniiseen kotiin 23.5 klo 10-16.

❤️ Päivä on inspiroiva, hauska, voimaannuttava, sisäisesti muuntava prosessi itsesi luokse syvemmin, laajemmin, kevyemmin ja kirkkaammin!! Tulet löytämään uskomattoman selkeyden päivän aikana.

❤️ Katri sparraa sinut henkilökohtaisesti kutsumuksesi äärelle auttamalla sinua näkemään ainutlaatuisen lahjasi, kirkastamaan tehtävääsi ja puhumaan sydämestä käsin.

❤️ Sinulla on mahdollisuus harjoitella pienessä max6 ihmistä ryhmässä miltä tuntuu, kun puhut ytimestä, jumalallisesta virtauksesta, selkeydestä, luovuudesta käsin ja olet täysin näkyvä maailmalle.

❤️ Paula auttaa sinua valokuvissa loistamaan sisäistä valoasi luonnollisesti päivän aikana. Paulalla on upea taito tuoda näkyväksi valokuvissa todellisen itsesi. Hänestä voit käydä kurkkaamassa lisää infoa www.valonsielu.fi

Päivän hinta sisältää valmennuksen sekä 3 kuvan valokuvauksen, kun puhut.

Sydämelliseen hintaan 222€. WOW WOW WOW!!

Opit päivän aikana valtavasti muilta osallistujilta. Päivä on intensiivinen ja sinua syvästi muuntava. Pelot pois ja rohkeasti sydämestä käsin luomaan. Maailma odottaa sinua!! Sinä saat pukeutua niin kuin parhaaksi näet ja kuvausmateriaalin saat käyttää vaikka oman yrityksen mainostamiseen.

OLE NOPEA!! ENÄÄ 2 PAIKKAA VAPAANA!!

Olisi todella ihana jos pääset mukaan loistamaan muiden naisten kanssa! Kehollistamaan valosi juurevasti ❤️

Kysy lisää ja ilmoita itsesi mukaan:

katri.truebeing@gmail.com

Valokuvauksesta ole yhteydessä Paulaan. Jos haluat lisäkuvia 3kuvan lisäksi, esimerkiksi luonnossa, se on täysin mahdollista!!

1 paketti, 3 kuvaa 125€

2paketti, 6 kuvaa 210€

3paketti, 9 kuvaa 310€

Heippa kaikille!

Olen Paula Artes. Kahden pojan äiti ja yhden koiran kasvattaja. Sydäntäni lähellä on luonto ja ihmiset. Huomaan, miten nämä kaksi asiaa yhdistyvät meissä ja saavat meidät loistamaan hyvinkin monella tavalla. Kuvauksen aloitin luontokuvilla, joista ammensin äärettömän paljon viisautta ja opastusta elämääni. Päällimäisenä rauha ja tasapaino!

Elämäni kipukohdat ovat tuoneet minulle mahdollisuuksia kasvaa naisena, äitinä ja ihmisenä ylipäätään. Ja, nyt olen tullut siihen kohtaa eloa, että voin olla näkyvä muillekin ja tehdä asioita joita rakastan työkseni.

Intuitiivinen valokuvaus on se mistä sytyn!

Valokuvaus oli ensin harrastus, josta syntyi työni yhdessä tietoisuusvalmennuksen kanssa. Valokuvien avulla kykenen näyttämään ihmisen olemuksen molemmat puolet. Jotka vahvistavat ja voimistavat omaa luottamusta itseensä sekä auttaa näkemään, mitä mahdollisuuksia ihminen kantaa sisällään. Pääsen avaamaan hyvinkin herkkiä ja koskettavia puolia auki sekä vahvistamaan kuvien avulla ihmisen vahvuudet herkkyyteen, jolloin syntyy tasapaino ja kokonaisuus.

Tämä ymmärrettyäni syntyi oivallusta, josta syntyi uudenlainen menetelmä auttaa ihmisiä kuvan- ja tietoisuusvalmennuksen avulla. Viiden askeleen valokuvaus kohti omma sisästä valoasi! (www.valonsielu.fi ).

Kuvaan ihmisiä, luontoa sekä eläimiä jotta näkisimme oman kauniin viisautemme!

Kuvaan elämäntarinan kautta dokumentaarisena kuvana sekä henkilökuvausta esim. potrettikuvin.

Registration is Closed

Share This Event