Sat, Jun 16 | Nilsiä

HEAL YOUR BODY - CLEAR YOUR MIND

Tule kokemaan kuinka muuntaa kehon värähtelytaajuutta valoon syvällisesti solutasolta lähtien. Upea viikonloppu tiedossa!!
Registration is Closed
HEAL YOUR BODY - CLEAR YOUR MIND

Time & Location

Jun 16, 2018, 12:00 PM – Jun 17, 2018, 3:00 PM
Nilsiä, Nilsiä, Finland

About the Event

HEAL YOUR BODY - CLEAR YOUR MIND 16 - 17.6 2018

-Tule kokemaan kuinka muuntaa kehon värähtelytaajuutta valoon syvällisesti solutasolta lähtien-

Katri Levonen ja Mika Kunnasvaara avaavat turvallisen, rakkaudellisen ja luotettavan valontilan, jossa kehon ja mielen energiatukokset pääsevät vapautumaan. Kannamme kehossamme valtavan paljon tukahdutettuja tunteita, tiedostamatonta erillisyyttä, kipua sekä käyttäytymis- ja ajattelumalleja.

Oletko valmis astumaan vapauttavaan ja tiedostavaan olemisen tilaan itsesi kanssa?

Kielteiset solumuistot aiheuttavat tuhoa kehossa, alitajuisesti, muistamme tai emme niitä tietoisesti. Muiston paraneminen tarkoittaa ettet koe enää muistoon liittyviä kielteisiä uskomuksia, vihaa, syyllisyyttä, riittämättömyyttä, häpeää, toivottomuutta, turhautumista, kaunaa, kateutta ja muita tuhoisia tunteita.

Sinun ei tarvitse enää selviytyä elämässäsi ja yrittämällä välttää kokemasta kipua, vaan voit vapautua ja alkaa vihdoin elämään rakkauden ikuisessa virtaavassa lähteessä! Tukahduttaminen vie valtavasti energiaa, sekä aiheuttaa erilaisia terveydellisiä ongelmia, ihmissuhde vaikeuksia, työ ongelmia jne. Tukahduttaminen luo myös jatkuvaa stressitilaa.

Päivät sisältävät:

 • Meditatiivista työskentelyä.
 • Tietoisuuden avaamista ja avautumista rakkaudelle, valolle.
 • Kristalliäänimaljojen, kristalliharpun, didgeridoon, tuulikellojen ja huilun harmonisoivaa, luonnolliseen olemisen tilaan kehoa herätteleviä värähtelyjä. Runsaasti äänihoitoa luvassa.
 • Lempeitä ja avaavia fyysisiä harjoituksia.
 • Keskustelua ryhmässä sekä avointa tilaa elämästäsi nouseville kysymyksille. Rentoa mukavaa yhdessä oloa, elämän iloa ja jakamista mahtavassa seurassa.
 • Sunnuntaina teemme retken kosken rantaan, otamme soittimet mukaan, autamme luonnonhenkiä ja he meitä. Teemme valotyöskentelyä luonnossa.
 • Lauantaina illalla saunomista.
 • Voit osallistua myös vain toiseen päivään, mutta suosittelemme molempia.

Kristalliharpun äänet resonoivat kehossa syvästi rentouttaen, puhdistaen ja harmonisoiden. Kristalliharppu on viritetty (A 432 Hz) luonnolliselle taajuudelle. Äänimaljat ovat 99,992% kristallia, jotka värähtelevät voimallisesti puhdistavaa ääntä, mikä on hyvin miellyttävä ja kokonaisvaltainen kokemus. Äänet vaikuttavat syvästi kehomme soluihin, elimiin, kudoksiin sekä hermostoon ja aineenvaihduntaan, palauttaen niitä luonnolliseen terveyttä ylläpitävään tilaan. Äänet hidastavat aivojen rytmejä alfa- ja theta-taajuuksiin, jotka aktivoivat kehon luonnollisia parannusprosesseja.

Puhtaiden sävelten ja sointujen myötä kehosi voi päästää irti mahdollisista energiatukoksista sekä virittää olemuksesi luonnolliseen läsnäolon tilaan, jossa tietoisuutesi on kirkas ja tyyni.

Katso tämä hieno video värähtelytaajuuden voimallisesta vaikutuksesta: https://www.youtube.com/watch?v=Yimor2jRmCA

Ota mukaan oma joogamattosi, mukavat ja lämpimät vaatteet sekä viltti. Lounastauolle tuo omia eväitä mukanasi. Tee- ja kahvitarjoilu talon puolesta.

Päivän mahdollistaa upeat emäntämme ja isäntämme Anne Harmoinen sekä Jarmo Ruotsalainen kauniissa kodissaan Mäenalustiellä 192, Nilsiä. Säiden salliessa olemme pääosin Tiipiissä ja ulkona. Vaatetta vaihtelevasti mukaan.

KAKSI PÄIVÄÄ SYDÄMELLISEEN 150 € HINTAAN!!

KOKEMUKSIA:

"Katri ja Mika luovat retriittiin läsnäolollaan vahvan rakkauden ja parantavan energian ilmapiirin. Retriitti oli syväsukellus omaan itseen ja sisällä piileviin kipukohtiin. Keholliset harjoitukset, keskustelut muiden retriittiläisten kanssa ja rentoutuminen kauniissa maisemissa tukevat eheytymisprosessia ja omaan sydänkeskukseen löytämistä. Retriitti oli minulle todella ihana ja voimaannuttava kokemus ❤ " -Heli-

"Ihmetellen olen tutkaillut omaa oloani. Alaselän kipu on edelleen pois ja sehän on todellinen ihme. Myöskin valon löytyminen tuntui ihmeeltä. Ensimmäistä kertaa elämässäni sain kokemuksen sisäisestä valostani, syvällisesti. Myös äänimaljakylpyjen aikana tullut olo, jossa minulla ”ei ollut kehoa”. Paljon tuli purettua ja irti päästettyä. Olen syvästi kiitollinen Mikalle ja Katrille viikonlopusta" -Mervi-

"Kiitos teille ja ihanalle hoidolle! 💖Minun niskajumini poistui viikonloppuna ja sain jälleen suoran niskan." -Karoliina-

"Kiitos.. Oli siis ihan huikea Sydämen äärellä ilta taas. Tuli niin uskomattoman ihana olo." -Hannele-

"Kiitos koskettavasta, elämää avaavasta retriitistä. Huomasin juuri, että näen ihan fyysisestikin kirkkaammin. Löysimme mieheni kanssa uuden rakkauden tilan 40-vuoden yhdessäolon jälkeen" -Paula-

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Nilsiä
  €150
  €150
  0
  €0
Total€0

Share This Event