Fri, Feb 19 | Uusi-Eerolantie 76

Hellimällä Henkiin

Suo itsellesi ihana viikonloppu sydämellisten ihmisten kanssa pienessä ryhmässä turvallisesti rakkaudessa kohdaten. Katri ja Mika johdattavat sinut hämmästyttävän syvään rentouteen, mielenrauhaan, eheytymiseen ja omaan voimaasi tämän viikonlopun myötä.
Registration is Closed
Hellimällä Henkiin

Time & Location

Feb 19, 6:00 PM – Feb 21, 6:00 PM
Uusi-Eerolantie 76, Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland

About the Event

Hellimällä Henkiin 

❣️❣️❣️ Totuus on, että jokainen meistä kaipaa rakkautta ❣️❣️❣️

Jokainen ihminen kaipaa tulla kohdatuksi, hyväksytyksi, arvostetuksi, ja olla vahvasti oman sisäisen valonsa äärellä.

Harvalla on kuitenkaan ollut elämässään esimerkkiä tällaisesta terveestä, onnellisesta ja vapaasta ihmissuhteesta. Usein ihmissuhteet perustuvat traumoista käsin reagoimiseen ja selviytymiseen.

Persoonan kaikkien suojamekanismien rakentuminen varhaislapsuudesta alkaen pohjautuu kuitenkin lopulta samaan, usein tiedostamattomaan ytimeen: Jos en tule rakastetuksi sellaisena kuin olen, ryhdyn miellyttämään muita tai taistelen samoin asein ja kostan!!

Minäkuva alkaa rakentua jo siis hyvin varhain täysin valheelliselle perustalle kaukana todellisesta vapaasta ihmisyydestä ja oman sydämen äänen kuuntelemisesta. Havahtuminen omaan pahaan oloon ja mielen synkkiin ja toistuviin sykeröihin herättää meidät lopulta itsetuntemuksen ja itsekasvatuksen äärelle. Toivo paremmasta herättää tahdon ryhtyä etsijäksi!

Olemme näin jokainen parantumisen polulla ja kaikki tiedämme hyvin lauseen: muutos alkaa sinusta itsestäsi. Mutta muutokseen on hyvä saada ohjausta ja apua jo pidempään itsekasvatuksen polkua kulkeneilta etsijöiltä.

Katrin ja Mikan työskentelyn ydin on juuri ihmisten auttaminen näistä rakkaudettomista erillisyyden kokemuksista sekä mielen kipua aiheuttavista ajatus- ja toimintamalleista takaisin sydänyhteyteen, omaan voimaan, omaan valoon sekä sinun ainutlaatuiseen yksilölliseen olemiseen ihmisenä.

Heillä on uskomaton kyky nähdä jokaisen ihmisen yksilöllinen potentiaali, jonka he lempeästi ja kunnioittaen houkuttelevat esiin. He auttavat sinua syntymään tuoksi uskomattomaksi valoksi, joksi sinut on on luotu.

Ja nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan tähän uskomattoman upeaan muuntumiseen, hellimään itsesi henkiin!

Suo itsellesi ihana viikonloppu sydämellisten ihmisten kanssa pienessä ryhmässä turvallisesti rakkaudessa kohdaten. Katri ja Mika johdattavat sinut hämmästyttävän syvään rentouteen, mielenrauhaan, eheytymiseen ja omaan voimaasi tämän viikonlopun myötä.

Tässä sinulle pieniä maistiaisia tulevasta, lopullinen ohjelma luodaan yhdessä osallistujien tarpeista sekä energiasta käsin intuitiivisesti kuunnellen.

Perjantai

  • Laskeutuminen rentoon olemiseen sekä kauniiseen kotiimme toisiamme iloisesti kohdaten
  • Kaunis kaakaoseremonia, lempeän vahva äänihoito sekä ohjattu meditaatio.

Lauantai

  • Kehon virkistäminen aamukävelyllä ihanissa maalaismaisemissa, maukas aamiainen, ryhmätyöskentelynä oman elämän tarkastelu: muutostoiveet ja työkalut sydämelliseen muuntumiseen.
  • Maukas kasviskeittolounas, jonka jälkeen ryhmätyöskentely jatkuu upeissa tunnelmissa sekä läpimurtoja omassa olemisessa mahdollistaen.
  • Päivän kruunaa rantasaunan pehmeät löylyt ja virkistävä avanto. Päivän päätteeksi yhteinen hiljentyminen.

Sunnuntai

  •  Sunnuntaina tarjolla Katrin ja Mikan yhteishoito, jossa voit sukeltaa syvälle itseesi tietoisuustyöskentelyn sekä ääni- ja energiahoidon myötä.

Hoitoaikoja tarjolla vain neljälle osallistujalle.

Helmikuun ihmeellisen ihana mahdollisuus; Hellimällä henkiin -viikonloppu antaa Sinulle, joka kaipaat rentoutumista ja uusiutumista, avaimet lempeän vahvaan muuntumiseen Sydämesi ääntä kuunnellen.

Hellimällä henkiin:

Pe ja La 167 euroa

Su (sisältäen yhden yöpymisen lisää, aamiaisen sekä yksilöllisen hoidon) 166 euroa

Koko viikonloppu yhteensä vain 333 euroa.

Ryhmän koko on 8 henkilöä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Mika Kunnasvaara 040-6749704

asok.soundhealing@gmail.com

Palautteita:

🕉 Kuinka paljon voi toisilta saadakaan!

Viime vuoden toukokuussa päätettiin Antin kanssa lähteä kokeilemaan Katrin ja Mikan  äänihoito/sisäisyys retriittiä Kolin keitaalle.. Lähellä oli että oltaisiin jätetty menemättä, mutta Katri sai houkuteltua meidät mukaan. Siellä koin ensimmäisen äänihoito kokemukseni erilaisilla mystisillä soittimilla..  Sen retriitti viikonlopun aikana ymmärsin, että tällaisten ihmisten seuraa olen todella kaivannut.

Vaikkakin heidä rohkeutensa olla omia vapaasti niin hörhöjä kuin ovat olikin jännittävää, koska sitä en silloin vielä itselleni täysin sallinut.  Siitä alkoi melkoinen sisäisen kasvun pyrähdys kausi ja nämä ihanuudet toimivat tukena ja oppaina tuoden uutta voimaa ja ymmärrystä, unohtamatta niitä upeita äänihoitoja sekä henkisiä työkaluja joita heiltä sain heidän useilta retriiteiltään.  En olisi tämä ihminen joka olen nyt, jos en olisi heitä tavannut.

Kiitos Katri ja Mika teidän loputtomasta rakkaudesta!  Ootte niin rakkaita!

Ah, ystävyys on niin arvokasta!

🕉 ”Minua ei ole resonoinut pitkiin aikoihin henkisen puolen tilaisuudet, koska olen ajatellut, että itselläni on suora yhteys korkeimpaan. Olen jo "perillä". Erilaiset tilaisuudet on tuntuneet paremminkin viihdykkeiltä ( eikä siinä mitään pahaa tai väärää sinänsä).

Erikoista, että nyt kohtasin ensimmäistä kertaa teidät ja resonointi alkoi heti, kun näin tilaisuudesta ilmoituksen. Tiesin, että minulle vapautuu paikka, mikäli todella tuota tarvitsen.

Sekä äänihoidossa, että meditaatiossa oli vahva tunne, että olin täysin turvassa, koko ajan. Yhteyden tunne oli käsin kosketeltava. Oli tunne, että etenkin Katri "näki" koko ajan jokaisen osallistujan. Voisi kuvailla jopa tunteeksi, mikä tulee, kun lapsena on äidin sylissä. Kuitenkin niin, että on vapaa kaikesta johdattelusta.. Ihan huikea tila tuo!!

Teillä toimii kyllä ihan uskomattomalla tavalla olla yksi.. Ei ollut kahta, vaan oli yksi.

Olisipa vain voinut nähdä kaiken, mitä salissa tapahtui ja ketä kaikki siellä oli... Varsin täynnä taisi tila olla ajoittain <3 . Niin huikeat energiat!”

🕉 ”Fyysisesti homma oli aika rankka.. Välillä oli aivan jäätävän kylmä ja hetken kuluttua kuuma. Energia virtasi läpi kehon sykäyksittäin ja aaltomaisesti. Kädet oli ajoittain ihan puuduksissa ja ne painoivat niin, ettei meinannut saada lattiasta nousemaan. Selkeä fyysinen transformaatio... Solutasolta lähti valtava määrä taakkaa...Mutta vielä on "matkaa" jäljellä.

Sydän avautui kyllä jo kivasti, kolmas silmä kupluili ihanasti. Juuren kanssa tarvitsen vielä apuja, kehollista puhdistusta.

Huikean iso kiitos teille!! ”

☸️ ”I have experienced sound healing by various practitioners around the world, but nothing like Mika's and Katri’s. It was nothing short of extraordinary. It was truly a shamanic journey through a vast scope of emotions leading to a deep connection to the angelic realm. The love, the consciousness, the knowledge, wisdom and the healing light Katri and Mika radiate envelop the room, making it a very safe place to go deep within and touch our core. I warmly recommend their beautifully healing work."

Michelle Karén, M.A., D.F.Astrol.S., astrologer, shaman, international conference speaker, author of the best selling book Astrology for Enlightenment (Simon & Schuster, NY)

🕉 ”Kiitos kaikista ihanista meditaatiosta. Jokainen niistä oli kokemuksena ainutlaatuinen. Tavoitin niiden kautta rakkauden kodin minussa, tunteen johon palata, kun mieli ja ajatukset laukkaavat minne tahtovat. Meditaatiot ovat myös vahvistaneet oman sisäisen lapsen näkyväksi tulemista omassa sisäisyydessäni. Olette valonkantajia mitä suuremmassa määrin ja täydennätte hienosti toinen toisianne meditaatioissa. Upeaa saada sekä feminiininen että maskuliininen ohjaus. Yhdessä olette valtavasti enemmän kuin kaksi. ”

🕉 ”Hei Ihanat Rakkaat Katri ja Mika

En olisi koskaan voinut kuvitella kuinka voimakas kokemus tästä retriitistä tuli. Jännitin miten tuon sen normi arki viikonloppuun kotona. Miten siinä onnistuisin ja kuinka viikonlopun aikataulut menisi. Koin meditaatiot hyvin voimakkaasti, ihan kuin olisimme olleet samassa tilassa vaikka meditaatiot tuli zoomin välityksellä.

Koin ja tunsin koko viikonlopun aikana kuinka olin turvallisessa sylissä vaikka nousi katsottavaksi miten olin, tunsin, koin hyvin haastaviakin asoita. Koin tärkeäksi itselleni ettei ollut mallia miten reagoida, käyttäytyä. Pystyin vain keskittymään itseeni ja kokemuksiini.

Meditaatioiden välissä oli hyvin aikaa syventää energioita mitä meditaatioiden myötä nousi esille. Viikonlopun aikana opin kantamaan enemmän vastuuta itsestäni ja tuntemaan voimani. Jotenkin tajusin, että en ole yksin vaikka fyysisesti olin yksin. Voin kyllä sydämestäni suositella heidän Online meditaatioretriittiä. Tämä muutti jälleen olemista täällä maapallolla. Kiitos Katri ja Mika”

🕉 ”Hei Katri ja Mika ! Haluan kirjoittaa palautteeni jo nyt, sillä viikonloppu oli vahva ja vaikuttava. Tiedän, että olette Enkeleitä, jotka ovat tulleet auttamaan ihmiskuntaa. Kiitän siitä koko sydämelläni Suurta Luojaa.

Jaoitte kotinne sekä sydämessänne kannoitte kivun lähteelle ja näytitte tietä

valoon. Arvostan työtänne ja kuinka olette omistautuneet rakkaudelle.

Siunaan Teitä kumpaakin.”

🕉 ”Minulle termit ykseys, erillisyys, "fyysinen maailma on harha", ikuinen itse ovat jääneet osittain ymmärtämättömiksi sanoiksi. Olen kyllä tiennyt, mitä termeillä tarkoitetaan, mutta en ole voinut puhua niistä omina totuuksina, koska en ole kuitenkaan ymmärtänyt niitä täysin. Teidän työskentelyn avulla tajusin vihdoin viimein, mitä erillisyys-ykseys tarkoittaa ja miten mieli toimii tästä erillisyydestä käsin.

Tämä on ollut minulle mullistava oivallus ja tuntuu, että vihdoin viimein henkisen opettajan opetuksen resonoivat minussa ja voin omaksua ne omaksi totuudeksi, ilman, että jään pyörälle päästäni. Koen, että teiltä saamillani "työvälineillä" voin saada todellisen avun ahdistukseeni ja pakko-oireisiin. Paljon on toki vielä opittavaa, mutta tällä hetkellä tuntuu, että tämä oivallus tuo minulle lopulta rauhan ja vapauden jota olen ahdistuksen täyteisessä elämässäni pitkää toivonut. ”

🕉 ”Kyllä oli voimakas viikonloppu “perheen” kesken. On kyllä voimakkaat jälkitunnelmat myös.

Tää ”Ferrari” tunnustelee minkälaiset öljyt tuli vanhan ”tilalle”. Suurta siunausta ja kiitollisuutta koen vaikka erilaisia tunteita tulee ”vanhasta” olemisesta ja niiden kanssa on hyvä olla eli ei tarvitse juosta pakoon.”

🕉 ”Olen todella siunattu että sain olla mukana viikonlopussa, jostain kumpuaa nöyryys olla palvelijana rakkaudelle. Katrin syvä lempeä rakkaudellinen läsnäolo retriitillä on huikea❣️ Kokemus on että mikään ei jää häneltä piiloon ja hyvin lempeän suoraan antaa jokaiselle mahdollisuuden tuoda esille ne mitkä on valmis pudottaa pois siinä hetkessä. Kiitos, kiitos, kiitos.”

🕉 ”Haluan sanoa, että nyt olen alkanut ymmärtää, miten lukossa olen ollut tunteiden ilmaisun ja kokemisen kanssa.

Katrin ja Mikan retriiteille olen hakeutunut uskaltaakseni jälleen tuntea. Te, ihanat ihmiset olette luoneet retriiteille turvallisen,

rakastavan, kaiken sallivan ilmapiirin, jossa kaikki on mahdollista tulla ulos. Kaikki on mahdollista kokea - myös minun :)

Näiden retriiteillä saamieni voimallisten kokemusteni myötä olen pikkuhiljaa uskaltanut sallia itseni tuntea myös kotioloissa!

Tuntea niin, että todella tunnen ja koen kaiken sisälläni. Se on todella vapauttavaa. Myös anteeksiannon voimallinen prosessi on alkanut.

Olen äärettömän kiitollinen kaikesta mitä teette. ”

🕉 ”Osallistuin huhti-toukokuussa 2018 Tampereen Steiner-koululla Katrin ja Mikan pitämiin meditatiivisiin äänihoitoiltoihin. Tällainen kokemus oli itselle aivan uusi tuttavuus.

Jäin ns. koukkuun heti ensimmäisellä kerralla, sillä niin hyvältä meditatiivinen äänihoito ilta tuntui ja hyvä olo jatkui pitkään.

Mikan ja Katrin vahva läsnäolo, alkulämmittelyt, alku meditaatio sekä eri kristalli- ym.soitinten luoma harmonia ja äänten parantava kosketus loivat tilan, jossa pystyin rentoutumaan ja pystyin antamaan itselleni luvan olla vapaasti ja ottaa vastaan juuri minulle tarkoitetut parantavat elementit.

Jokainen ilta oli hyvin erilainen ja itsekin reagoin iltoihin erilailla. Joskus olin hyvin väsynyt illan jälkeen ja kotiin tultuani nukuin kuin tukki. Toisinaan taas energiaa oli vaikka kuinka paljon ja yöunet olivat syviä mutta lyhyitä.”

🕉 ”Tunsin eräänä hoito iltana kuinka pitkään vaivannut kaularangan välilevyn pullistuman jälkitila alkoi parantua. Pääni haki asentoa sointujen soidessa ja jossain kohtaa huomasin jännityksen ja kivun niskassa kadonneen. Ensin vähän tätä pääni liikettä säikähdin ja jopa yritin estellä, mutta luotin tapahtumaan ja onneksi annoin kehoni reagoida ja hoitaa itse itseään.

Olen erittäin kiitollinen ja voimaantunut näistä Katrin ja Mikan meditatiivista äänihoito illoista ja lämpimästi suosittelen kaikkia mahdollisuuden tullen osallistumaan.”

Registration is Closed

Share This Event