Thu, Aug 19 | Uusi-Eerolantie 76

Hiljaisuuden retriitti

Hiljaisuus meissä on puhdasta rakkautta. Koe hiljaisuus ja puhdistu retriitillä. Silence within us is pure Love. Experience Silence within and purify yourself.
Hiljaisuuden retriitti

Time & Location

Aug 19, 5:00 PM – Aug 22, 3:00 PM
Uusi-Eerolantie 76, Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland

About the Event

 

19.-22.9.2021 kokoonnumme Kangasalle Vesijärven rannalle Hiljaisuuden retriittiin.  

💜 Hiljaisuus on jokaisen ihmisen sisäinen luonnollinen perustila. Kaikki ajattelu, tunteminen ja toiminta syntyy ja ilmenee tälle hiljaisuuden valkokankaalle.  

💜 Nykyaikana on erityisen tärkeää ja eheyttävää kytkeytyä sisäiseen hiljaisuuteen joka päivä. Itseasiassa kaiken ihmisenä olemisen tulisi kummuta tästä hiljaisuudesta eikä suinkaan mielen pintaväreilystä.  

💜 Hiljaisuuden retriitti on täydellinen tapa laskeutua todellisen olemuksensa äärelle ja antaa mielensä värittämän maailman ja ihmissuhteiden tulla tiedostetuksi puhtaana ja kirkkaana.  

💜 Hiljaisuus meissä on Rakkautta. Yhdessä luotu hiljaisuus on todella vahvaa ja parantavaa niin osallistujalle itselleen kuin koko maailmalle.  

Anna lahja itsellesi ja rakkaillesi ja tee elämää muuntava  matka kanssamme hiljaisuuteen kristallisointujen, hengitys- ja kehotyöskentelyn sekä meditaation elävöittämänä.  

✨✨✨ Retriitille otetaan 12 osallistujaa✨✨✨

🌹 Retriitin hinta 555€ sisältää majoituksen, täysylläpidon kasvisruualla, ohjelman sekä rantasaunan to-la. 

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta tai ole meihin yhteydessä 

katri.truebeing@gmail.com  

asok.soundhealing@gmail.com

Varausmaksu 150€ ilmoittautumisen yhteydessä. Retriitin loppuosa 3 viikkoa ennen retriitin alkua.

Keitä ovat Mika ja Katri?

Mika Kunnasvaara on nyt puolet elämästään eli 26 vuotta harjoittanut joogan polkua meditaation, asanoiden sekä hengitystyöskentelyn myötä. Lisäksi hän on tutustunut muihin viisausperinteisiin ja sofioihin sekä niiden harjoituksiin etsiessään ja luodessaan omaa polkuaan. Nyt on hänen aikansa jo olla avuksi muille kanssamatkaajille täällä ihmisenä olemisen ihmeellisessä maailmassa.

Mika on ennen oman yrityksensä Asok Sound&Healing perustamista työskennellyt mm. luokanopettajana Tampereen steinerkoulussa.

Tällä hetkellä Mika toimii ensisijaisesti intuitiivisena ääni- ja energiaparantajana sekä meditaatio-ohjaajana.

Hänen vahva läsnäolonsa kohottaa ja ylläpitää ryhmän energiaa matkalla eheytymisen lähteelle ja sisäiseen kasvuun.

Katri Levosen  kyky nähdä ryhmä ja jokainen yksilö rakkaudellisesti koskettaa jokaisen olemusta kuljettaen etsijän syvään yhteyteen Todellisen Itsen kanssa, missä parantuminen luonnostaan tapahtuu. Syvässä yhteydessä näkemisen kirkkaus suhteessa omaan elämän haasteisiin selkeytyy.

Katri auttaa jokaista hänen lähtökohdistaan käsin antaen upeita tietoisuuden työkaluja arkeen. Katrin myötätunto ja ihmisyyden inhimillisten kipujen ymmärtäminen on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Hänen ohjauksessa elämän muutokset ovat välittömiä sekä pysyviä, jos osallistuja itse on valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan sekä valheellisen indentiteetin suhteen.

Prosessi saattaa olla kivulias, mutta Katrin virrattama myötätunto sekä rakkaus tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman.

Hänen iloa kupliva olemus antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärellä.

Life Transformed & tietoisuus-valmentaja, Intuitiivinen äänellä parantaja ja energiahoitaja. Kundaliinijoogaopettaja sekä neljän lapsen äiti.

Yhdessä Katri ja Mika ovat luoneet jo kolme vuotta erilaisia voimaannuttavia retriittejä ihmisille. Heidän ihana kotinsa Kangasalla Vesijärven rannalla on toiminut monille parantumisen keitaana joko yksilöhoitojen tai retriittien muodossa.

He kiertävät myös tilauksesta ympäri Suomea mukanaan kokoelma mitä erilaisimpia huippulaadukkaita terapeuttisia soittimia, joilla he luovat uskomattoman voimallisia syvärentouttavia äänimatkoja.

Lue lisää puhdistavasta hengityksestä ja parantavista äänimatkoistamme:

Breath&Release -hengitystyöskentely

Kun olet tietoisesti läsnä omassa hengityksessäsi, se avaa upean mahdollisuuden rakkaudelliselle läsnäololle myös fyysisessä kehossa. Sinun tunnekehosi eheytyy ja löydät syvemmän yhteyden erilaisten tunteiden syntysijoille. Hengitys kuljettaa sinut sisäiselle matkalle, jossa saattaa myös nousta erilaisia mielikuvia parantavaa matkaasi johdattamaan ja tukemaan.

Hengitystyöskentely tehdään mukavasti makuuasennossa joogamatolla kera tyynyn ja peiton. Itse hengitystekniikka on yksinkertainen mutta hämmästyttävän tehokas ja se sopii niin vasta-alkajille kuin hengitysharjoitusten ammattilaisille.

Harjoituksen aikana luomme tilaan äänimaisemia mm. rummuttaen ja soitamme kullekin ryhmälle sopivaa musiikkia, jotta sinun on helpompi sukeltaa syvemmälle läsnäoloon ja antautua kokemaan harjoituksen synnyttämää parantavaa energiaa. Ohjaamme tarvittaessa yksilöllisesti läpi harjoituksen.

Miten harjoitus sitten vaikuttaa? Yleensä ihmiset kommentoivat mielensä tyystin hiljentyneen ja kehonsa vapauttaneen valtavasti erilaisia jännityksiä, joista he eivät edes olleet olleet tietoisia. Sielullisesti on puhdas ja iloisen kevyt tai jopa tyhjä olo.

Useat ihmiset näkevät erilaisia värejä, kokevat tapahtumia aivan kuin toisesta ajasta tai paikasta sekä käyvät läpi mitä moninaisimman kirjon fyysisiä tuntemuksia. Ja kaikissa näistä on lopputulema se, että olo tuntuu vapautuneelta ja jotenkin kohottuneelta. Euforisesta olosta on myös useilla kokemuksia.

Breathe&Release harjoitus on täysin turvallinen, eikä sillä ole mitään tiedossa olevia haittavaikutuksia normaalin terveyden omaaville, mutta tietyt mielenterveydelliset syyt, esim. psykoosiherkkyys, ovat este harjoitukseen osallistumiselle. Epileptikoille tämä saattaa myös olla triggeroiva. Raskausaikana ei myöskään tule osallistua tällaisiin harjoituksiin. Astmaatikkojen on hyvä pitää lääkitys lähellään harjoituksen aikana. Mikäli sinulla nousee kysymyksiä harjoituksen soveltuvuudesta itsellesi, ota yhteys Mikaan ja Katriin.

Sound healing eli syvärentouttava äänihoitomatka

Äänihoidossamme saat kokea useiden erilaisten kristallisten, metallisten sekä puisten soittimien kautta synnyttämiämme akustisia värähtelyjä, joilla on oma syvärentouttava ja harmonisoiva vaikutuksensa niin ihmisen fyysiseen kehoon kuin mieleen ja sieluunkin. Toisinaan myös omat äänemme avautuvat kanavoimaan tuohon hetkeen tarvittavaa parantavaa värähtelyä.

Tämä uskomattoman vaikuttava äänien sinfoninen kudelma on joka kerta uudenlainen niin luomus kuin kokemus, sillä jokainen hetki ja ryhmä saavat soittimet värähtelemään kauttamme juuri siihen hetkeen optimaalisella tavalla.

Toiset ihmiset aistivat vahvasti eri soitinten värähtelyt tietyissä kohdin kehoaan sekä myös chakroissa eli energiakeskuksissa. Toiset kertovat matkanneensa eri kulttuureissa useissa eri aikakausissa sekä kokeneet ihmeellisiä värejä ja elämyksiä, joita on vaikea sanoin selittää.

Koska ihminen koostuu pääosin nesteestä on fysiologisesti ymmrrettävää, että solutasoa myöten tulemme vaikutetuiksi näiden värähtelyiden kautta. Tutkimuksissa onkin todettu, että jo 20 minuuttia kestävä kristalliäänimalja- tai gongihoito vaikuttavat hämmästyttävän elävöittävästi esim. ihmisen veren koostumukseen ja solujen toimintaan. Ääni on tulevaisuuden lääke, sanoi näkijä Edgar Cayce aikoinaan ja näinhän se on ollut kautta historian eri luonnonkansoilla. Äänen parantavat vaikutukset tulee tiede vain löytämään omalla tavallaan uudestaan.

Äänihoitomatkamme ovat syvästi puhdistavia ja parantavia initiaatioita parempaan versioon itsestäsi.

We also facilitate this retreat in English if needed.

Experience Silence within and purify yourself. Silence within us is pure love.  

We will facilitate a beautiful Silent retreat in the depths of Finnish nature surrounded by lake.

We all need to withdraw into Silence to detox our mind and body in order to open up for our True Self. We are surrounded by constant noice that we don't even know it untill we experience silence.  

Silence is pure mirrow. You cannot project in Silence outside yourself, it's time to look within and embody you you truly are.  

When we spend time in Silence as a group, it's very powerful and transforming. Give yourself a gift and make a life chancing decision to take a leap into Silence of your Heart. Crystal sound healing, meditation, yoga/bodywork and breathing exercises will flow everyday and take you deeper within. 

 

We will take 12 participants. 

Total price 555€ including accommodation, all-inclusive vegetarian food, program, sauna with hole in the ice fri-sat evenings.  

150€ deposit as you sign in. The rest of the prize 3 weeks before retreat starts. 

 

Sign in: katri.truebeing@gmail.com 

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Silent Retreat
    €503
    €503
    0
    €0
Total€0

Share This Event