Fri, Jun 14 | Merikodintie

ILON JA VALON RETRIITTI

Katri Levonen ja Mika Kunnasvaara sydämellisesti kutsuvat sinut kesän mahtavimpaan retriittiin, millaista et koskaan ennen ole kokenut Suomessa!
Registration is Closed
ILON JA VALON RETRIITTI

Time & Location

Jun 14, 2019, 4:00 PM – Jun 20, 2019, 3:00 PM
Merikodintie, Merikodintie, 25830 Kemiönsaari, Finland

About the Event

ILON JA VALON RETRIITTI

Kemiönsaari. Tietoisuuden Tila.

16.-22.6.2019

Tämä on kutsu sinulle astua elämään todeksi sielunsuunnitelmaasi ja luomaan rakkaudessa kaikkea sitä, mikä on hyväksi sinulle ja maailmalle.

Voiko omaan täyteen potentiaaliin ja voimaan astuminen olla enää upeampaa, hauskempaa ja helpompaa kuin kauniin luonnon ja ihmisten ympäröimänä keskellä suloisinta Suomen suvea Kemiönsaaressa?

Kaikki muuttuu elämässäsi

 • Kun laajenet rakkaudessa ja alat värähdellä valoa kehossasi enemmän kuin koskaan ennen.

 • Kun valitset olla enemmän sinua, silloin muut ympärilläsi peilaavat sinulle rakkautta enemmän kuin koskaan.

7 Päivän aikana saat kokea hyvää tekevän ja rakkaudellisen muutoksen energiassasi, olemisessasi kohti korkeampaa tietoisuutta.

Kuljetamme sinua askel askeleelta kohti vapaampaa ja ihmeellisempää olemisen tilaa, jotta sinä voit viikon jälkeen syvemmin alkaa elämään todeksi iloa, ihmeitä, virtaavuutta, hyvinvointia, sisäistä rauhaa, yltäkylläisyyttä, onnellisuutta ja paljon muuta ihanaa.

 • Ohjaamme koko viikon ajan kehoasi puhdistavia ja tukevia joogaharjoituksia, tanssia ja muita ihania kehollisia harjoituksia.
 • Koko viikon ajan saat nauttia kristallisoittimien harmonisoivaa ja parantavaa ääntä sekä koko olemustasi kohottavaa, tietoisuutta laajentavaa vaikutusta. Mukana myös muita parantavia soittimia.
 • Opit kuinka vaivattomasti vanhat ajatusmallit ja menneisyys on mahdollista muuntaa korkeammaksi rakkauden värähtelytaajuudeksi.

ILMOITTAUDU MUKAAN TAI VARAA AIKA HAASTATTELUUN: katri.truebeing@gmail.com

Jokainen päivä sisältää tietoisuusvalmennusta, värähtelytaajuuden muuntamista, mikä laajentaa olemuksesi aivan uuteen ennen kokemattomaan tilaan. Oman kokemuksesi kautta voit tuntea muutokset kehossa, tietoisuudessa, tunteissa ja ajattelussa.

Kaikki mitä teemme linjaa sinua viikon aikana ja voit kokea uuden ihmeellisen energian virtaavan sisälläsi. Olet täynnä iloa, rakkautta, keveyttä ja täyteläisyyttä.

PÄIVÄN OHJELMASTA

Herää upeaan ihanaan luonnon helmaan, tee aamukävely metsässä, käy uimassa, meditoi ja anna itsellesi aikaa.

Anna kehosi rentoutua ja virrata joogan voimallisissa muuntavissa harjoituksissa vaikuttaen kaikkialle kehosi soluihin, läpäisten kaikki energiatasot. Joinakin aamuina muita energeettisiä kehoa avaavia harjoituksia Mikan tai Katrin ohjauksessa.

Yhteiset kokoontumiset aamuisin ja iltapäivisin kuljettavat sinua meditatiiviseen tietoisuustyöskentelyyn. Naura, iloitse ja opi kuinka vapauttaa monia kerrostumia korkeaan tietoisuuden tilaan. Näissä kokoontumisissa sinulla on mahdollisuus syviin läpimurtoihin ja transformaatioihin. Katri työskentelee kuunnellen ryhmän ja jokaisen osallistujan energiaa. Sessiot ovat yksilöllisesti räätälöityjä ottaen huomioon koko ryhmän.

Voit kokea oman valosi voiman ja yhdistyä todelliseen olemukseesi, antaa rakkauden tehdä ihmeitä.

Saat nauttia lukuisia ravitsevia ruokia ja taukoja päivän aikana. Viikko sisältää päivittäin aamupalan, lounaan, kahvin ja iltapalan. Tauoilla voit leikkiä luonnossa. Ottaa aikaa itsellesi, harjoitella läsnäolevaa tietoisuuden tilaa. Tai uida ja yhdistyä elämän virtaavaan energiaan. Tai iloita muiden retriittiläisten seurasta ja tehdä tietoisuusharjoituksia kauniissa luonnossa.

Jokainen päivä tulee sisältämään erilaisten kristallisoittimien korkeaa värähtelytaajuutta. Saatavilla on myös henkilökohtaisia hoitoja kehollesi vaikutusten syventämiseksi. Laulamme yhdessä intuitiivisesti antaen äänten värähtelyjen soida kehossamme. Mika ja Katri ravitsevat kehoasi intuitiivisella laululla valoon linjaten ja energiatukoksia avaten.

Iltaisin on vapaata aikaa, yhteinen meditaatio, saunomista, uimista, yhdessäoloa, omassa hiljaisuudessa olemista ja päivän annin laskeutumista.

Löydä uusia rakkaita ystäviä ja tule mukaan iloiseen joukkoomme täynnä rakkautta, turvallista jakamista ja yhteisöllisyyttä kohti uutta luomisen tilaa maan päällä. Maailma tarvitsee jokaista meitä kuljettamaan rakkauden tietoisuutta kaikkialle elämän osa-alueille niin että sinä vapaudut ja vapautat maailmaa ympärilläsi.

Ole rohkea ja astu sielusi polulle!

Voimme yhdessä avata ovia uuteen todellisuuteen, jonka sinä valitset. Katri työskentelee kanssasi henkilökohtaisesti vaikka olemme ryhmänä yhdessä.

Retriitti on räätälöity ryhmälle erityisellä valoenergialla palvellen jokaisen korkeinta parasta vapauttaen karmisista siteistä, haluista, tarpeista tuoden vapauteen kaikkea mistä olet valmis päästämään irti. Totaalinen transformaatio.

Saat suoran ja välittömän kokemuksen, kuinka rakastettu olet ja kuinka olet rakkautta. Tämä kokemus tulee kantamaan sinua aivan uudella tavalla jokapäiväisessä elämässäsi.

Tämä syvälle porautuva retriitti on sinulle, joka haluat muuntaa elämäsi ja tehdä merkittäviä asioita. Olet sitoutunut itsekasvuun ja itsesi tuntemiseen. Halauta kokea elämän ihmeitä omassa elämässäsi. Viikon työskentely kanssasi muuntaa energeettisen tilasi sellaiseen kohtaan, jossa voit luoda uuden elämän. Et tule lähtemään retriitiltä samanlaisena kuin saavuit! Muunnat todellisuutesi.

Seitsemän päivän jälkeen sisälläsi virtaa jumalallista täyteläisyyttä, rakkautta ja valoa. Sydämesi hykertelee yltäkylläisyydestä, tuoden iloa ja riemua koko olemukseesi. Tunnet eheyttä, kokonaisuutta ja hiljaista sydämen harmoniaa.

7 Päivän aikana

 • Opit että sinun ei enää tarvitse pienentää itseäsi välttääksesi muiden arvostelua. Vapauta vastustus ja pelko suhteessa itseesi, kuka todella olet.
 • Yhdisty valoisaan, viisaaseen, kauniiseen ja upeaan tehtävääsi, jota olet tuomassa tänne maailmaan.
 • Astu voimaasi, joka on luonnollinen rauhan tilasi ja ala elämään unelmien elämääsi.
 • Löydät kevyen, iloisen ja yltäkylläisen suhde rahaan.
 • Opit rakastamaan kehoasi ja kokemaan ilon kautta jokaisen hetken.
 • Nauti syvistä, merkityksellisistä ja täynnä rakkautta olevista ihmissuhteista.
 • Kun sitoudut itseesi 100%, koko universumi haluaa tukea sinua yltäkylläisyydellä.
 • EARLY BIRD HINTA 444€ ennen 28.2.2019. SEN JÄLKEEN 555€.
 • Saat retriitin jälkeen Life Transformed PDF-manuaalin, joka sisältää kaiken mitä matkallasi tarvitset kohti vapautta. Materiaali on käytössäsi aina.

Kuvittele itsesi Kemiönsaaren upeisiin merimaisemiin, Suomen suvessa, kun linnut herskyvät kauneinta lauluaan. Avaudu hetkessä syvään meditatiiviseen läsnäolon tilaan. Sukella syvälle korkeaan energeettiseen tilaan täynnä ekstaasia, rakkauden värähtelyä, siunauksellisuutta, iloa kaikkien kuvitelmiesi tuolla puolen… Anna itsellesi lahja tulemalla mukaan!

Tickets
Price
Quantity
Total
 • EARLY BIRD
  €444
  €444
  0
  €0
Total€0

Share This Event