Fri, Jun 11 | Kangasala

Ilon ja Valon viikonloppu

Tämä kesäkuun ihana viikonloppu tulee johdattamaan sinut yhä vahvempaan kokemukseen omasta todellisesta itsestäsi. Kyllä, juuri siitä sisäisestä intuitiosi ja Rakkauden lähteestä, jonka ihanassa kirkkaudessa sinä tunnet olevasi kuin kotonasi; ehyt, vapaa ja onnellinen.
Registration is Closed
Ilon ja Valon viikonloppu

Time & Location

Jun 11, 6:00 PM – Jun 13, 4:00 PM
Kangasala, Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland

About the Event

Ilon ja Valon viikonloppu

Katrin ja Mikan kanssa 

11.-13.6.2021

Tämä kesäkuun ihana viikonloppu tulee johdattamaan sinut yhä vahvempaan kokemukseen omasta todellisesta itsestäsi. Kyllä, juuri siitä sisäisestä intuitiosi ja Rakkauden lähteestä, jonka ihanassa kirkkaudessa sinä tunnet olevasi kuin kotonasi; ehyt, vapaa ja onnellinen.

Tämän viikonlopun aikana tulet rakkaudellisesti synnyttämään omaa Valoasi yhä vahvemmin osaksi jokahetkistä elämääsi.

Tulet saamaan myös paljon työkaluja tämän ihanan omaksi Valoksi muuntumisen syventämiseksi omassa elämässäsi viikonlopun jälkeen.

Katrin ja Mikan valoisassa ja rakkaudellisessa läsnäolossa sinun on turvallista kohdata sisäisyytesi ja tulla johdatetuksi oman paranemisesi sekä voimaantumisesi lähteelle; Itsen armolliseen rauhaan ja täyteyteen. Ja samalla luot omaa persoonaasi uudeksi: iloisen valoisaksi luottamuksen ja onnellisuuden keitaaksi, joka nauttii elämän jokaisesta hetkestä kiitollisuudella ja hyväksyen sekä huumorin kukkia ihastellen!

Tule kokemaan, kuinka upeaa on valosisarten ja valoveljien kanssa sulatella pois niitä inhimillisen tietämättömyyden sekä unohduksen verhoja, jotka vielä ovat mielesi ja sielusi sopukoissa kätkössä.

Luvassa on paljon iloa, parantumista, tietoisuuden kirkastumista, Luojalle antautumista, hyväksymistä, myötätuntoa, eikä kyyneleiden puhdistavaa raikkauttakaan sovi unohtaa.

Uskomattoman paljon mahtuu yhteen viikonloppuun, sillä siellä missä on tahtoa antautua Rakkaudelle muuttuu aikakin tilaksi, eikä lineaarinen aika ole rajoite läsnäolevan hetken täyteydessä.

Tämä viikonloppu on iso lahja kaikille, joiden sydän sanoo kyllä Rakkaudelle.

Ohjelmasta maistiaisia 

  • Kaikille sopivaa, kehoa lempeästi avaavaa hatha- ja kundaliinijoogaa
  • Ravitsevaa ohjattua sekä hiljaista meditaatiota
  • Ihanan syväluotaavaa äänihoitoa korkealaatuisin instrumentein
  • Kirkastavaa hengitystyöskentelyä
  • Parantavaa ryhmätyöskentelyä
  • Luonnon virkistävää voimaa
  • Lempeitä löylyjä sekä ihanaa kasvisruokaa.

Tämän viikonlopun vietämme Suinulassa idyllisissä tunnelmissa Vesijärven rannalla Katrin ja Mikan kodissa sekä vireisellä kylätalolla. 

Suurella ilolla sinua odotamme. Sytytetään sydämet rakkauden luoviin liekkeihin!

Keitä ovat Mika ja Katri?

Mika Kunnasvaara on nyt puolet elämästään eli 26 vuotta harjoittanut joogan polkua meditaation, asanoiden sekä hengitystyöskentelyn myötä. Lisäksi hän on tutustunut muihin viisausperinteisiin ja sofioihin sekä niiden harjoituksiin etsiessään ja luodessaan omaa polkuaan. Nyt on hänen aikansa jo olla avuksi muille kanssamatkaajille täällä ihmisenä olemisen ihmeellisessä maailmassa.

Mika on ennen oman yrityksensä Asok Sound&Healing perustamista työskennellyt mm. luokanopettajana Tampereen steinerkoulussa.

Tällä hetkellä Mika toimii ensisijaisesti intuitiivisena ääni- ja energiaparantajana sekä meditaatio-ohjaajana.

Hänen vahva läsnäolonsa kohottaa ja ylläpitää ryhmän energiaa matkalla eheytymisen lähteelle ja sisäiseen kasvuun.

Katri Levosen  kyky nähdä ryhmä ja jokainen yksilö rakkaudellisesti koskettaa jokaisen olemusta kuljettaen etsijän syvään yhteyteen Todellisen Itsen kanssa, missä parantuminen luonnostaan tapahtuu. Syvässä yhteydessä näkemisen kirkkaus suhteessa omaan elämän haasteisiin selkeytyy.

Katri auttaa jokaista hänen lähtökohdistaan käsin antaen upeita tietoisuuden työkaluja arkeen. Katrin myötätunto ja ihmisyyden inhimillisten kipujen ymmärtäminen on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Hänen ohjauksessa elämän muutokset ovat välittömiä sekä pysyviä, jos osallistuja itse on valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan sekä valheellisen indentiteetin suhteen.

Prosessi saattaa olla kivulias, mutta Katrin virrattama myötätunto sekä rakkaus tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman. Hänen iloa kupliva olemus antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärellä. Life Transformed & tietoisuus-valmentaja, Intuitiivinen äänellä parantaja ja energiahoitaja. Kundaliinijoogaopettaja sekä neljän lapsen äiti.

Yhdessä Katri ja Mika ovat luoneet jo kolme vuotta erilaisia voimaannuttavia retriittejä ihmisille. Heidän ihana kotinsa Kangasalla Vesijärven rannalla on toiminut monille parantumisen keitaana joko yksilöhoitojen tai retriittien muodossa.

He kiertävät myös tilauksesta ympäri Suomea mukanaan kokoelma mitä erilaisimpia huippulaadukkaita terapeuttisia soittimia, joilla he luovat uskomattoman voimallisia syvärentouttavia äänimatkoja.

Ilon ja Valon viikonlopun täysihoito sisältää maukkaat kasvisruokailut, majoituksen 2 hengen tunnelmallisissa huoneissa, (mahdollisuus myös nukkua omassa teltassa pihassa), huikean monipuolisen ja elämänlaatuasi parantavan retriittiohjelman sekä pehmeälöylyisen rantasaunan. 

Viikonlopun hinta on kokonaisuudessaan 400 euroa/hlö. Viikonlopun toteutumiseksi tarvitsemme vähintään 10 osallistujaa.

Jos joudut jostain syystä perumaan osallistumisesi, saat maksun takaisin kokonaisuudessaan, jos peruutus tapahtuu 30vrk ennen tapahtuman alkua. Osallistumismaksusta palautetaan 50%, jos peruutus tapahtuu 29-14vrk ennen tapahtuman alkua. Myöhemmin tehdyissä peruutuksissa tapahtuma veloitetaan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin Covid19 -määräysten muuttuessa ja Force majeure tilanteessa.

Kysy myös tarvittaessa maksujärjestelyjä. Haluamme mahdollistaa kaikkien sydämessään kutsun kuulevien osallistumisen!

Perjantaina 11.6. saapuminen  kello 17.00 alkaen.

Retriitti päättyy sunnuntaina 13.6. klo 16.00.

Syvän sisäisen ja lempeän tietoisen muuntumisen äärelle sinua rakkaudella kutsuen,

Katri ja Mika 

Lue lisää puhdistavasta hengityksestä ja parantavista äänimatkoistamme:

Breath&Release -hengitystyöskentely

Kun olet tietoisesti läsnä omassa hengityksessäsi, se avaa upean mahdollisuuden rakkaudelliselle läsnäololle myös fyysisessä kehossa. Sinun tunnekehosi eheytyy ja löydät syvemmän yhteyden erilaisten tunteiden syntysijoille. Hengitys kuljettaa sinut sisäiselle matkalle, jossa saattaa myös nousta erilaisia mielikuvia parantavaa matkaasi johdattamaan ja tukemaan.

Hengitystyöskentely tehdään mukavasti makuuasennossa joogamatolla kera tyynyn ja peiton. Itse hengitystekniikka on yksinkertainen mutta hämmästyttävän tehokas ja se sopii niin vasta-alkajille kuin hengitysharjoitusten ammattilaisille.

Harjoituksen aikana luomme tilaan äänimaisemia mm. rummuttaen ja soitamme kullekin ryhmälle sopivaa musiikkia, jotta sinun on helpompi sukeltaa syvemmälle läsnäoloon ja antautua kokemaan harjoituksen synnyttämää parantavaa energiaa. Ohjaamme tarvittaessa yksilöllisesti läpi harjoituksen.

Miten harjoitus sitten vaikuttaa? Yleensä ihmiset kommentoivat mielensä tyystin hiljentyneen ja kehonsa vapauttaneen valtavasti erilaisia jännityksiä, joista he eivät edes olleet olleet tietoisia. Sielullisesti on puhdas ja iloisen kevyt tai jopa tyhjä olo.

Useat ihmiset näkevät erilaisia värejä, kokevat tapahtumia aivan kuin toisesta ajasta tai paikasta sekä käyvät läpi mitä moninaisimman kirjon fyysisiä tuntemuksia. Ja kaikissa näistä on lopputulema se, että olo tuntuu vapautuneelta ja jotenkin kohottuneelta. Euforisesta olosta on myös useilla kokemuksia.

Breathe&Release harjoitus on täysin turvallinen, eikä sillä ole mitään tiedossa olevia haittavaikutuksia normaalin terveyden omaaville, mutta tietyt mielenterveydelliset syyt, esim. psykoosiherkkyys, ovat este harjoitukseen osallistumiselle. Epileptikoille tämä saattaa myös olla triggeroiva. Mikäli sinulla nousee kysymyksiä harjoituksen soveltuvuudesta itsellesi, ota yhteys Mikaan ja Katriin.

Sound healing eli syvärentouttava äänihoitomatka

Äänihoidossamme saat kokea useiden erilaisten kristallisten, metallisten sekä puisten soittimien kautta synnyttämiämme akustisia värähtelyjä, joilla on oma syvärentouttava ja harmonisoiva vaikutuksensa niin ihmisen fyysiseen kehoon kuin mieleen ja sieluunkin. Toisinaan myös omat äänemme avautuvat kanavoimaan tuohon hetkeen tarvittavaa parantavaa värähtelyä.

Tämä uskomattoman vaikuttava äänien sinfoninen kudelma on joka kerta uudenlainen niin luomus kuin kokemus, sillä jokainen hetki ja ryhmä saavat soittimet värähtelemään kauttamme juuri siihen hetkeen optimaalisella tavalla.

Koska ihminen koostuu pääosin nesteestä on fysiologisesti ymmrrettävää, että solutasoa myöten tulemme vaikutetuiksi näiden värähtelyiden kautta. Tutkimuksissa onkin todettu, että jo 20 minuuttia kestävä kristalliäänimalja- tai gongihoito vaikuttavat hämmästyttävän elävöittävästi esim. ihmisen veren koostumukseen ja solujen toimintaan. Ääni on tulevaisuuden lääke, sanoi näkijä Edgar Cayce aikoinaan ja näinhän se on ollut kautta historian eri luonnonkansoilla. äänen parantavat vaikutukset tulee tiede vain löytämään omalla tavallaan  uudestaan.

Koska ihminen koostuu pääosin nesteestä on fysiologisesti ymmrrettävää, että solutasoa myöten tulemme vaikutetuiksi näiden värähtelyiden kautta. Tutkimuksissa onkin todettu, että jo 20 minuuttia kestävä kristalliäänimalja- tai gongihoito vaikuttavat hämmästyttävän elävöittävästi esim. ihmisen veren koostumukseen ja solujen toimintaan. Ääni on tulevaisuuden lääke, sanoi näkijä Edgar Cayce aikoinaan ja näinhän se on ollut kautta historian eri luonnonkansoilla. äänen parantavat vaikutukset tulee tiede vain löytämään omalla tavallaan uudestaan. 

Äänihoidon saat vastaanottaa mukavasti joogamatollasi leväten kera peiton ja tyynyn.

Äänihoitomatkamme ovat syvästi puhdistavia ja parantavia initiaatioita parempaan versioon itsestäsi.

Registration is Closed

Share This Event