Tue, Aug 17 | online event

Itsensä rakastamisen mestariksi

Itsensä rakastaminen on paras lahja minkä voit itsellesi antaa. Siihen pohjautuu kaikki henkinen kasvu. Ilman itsensä rakastamista et voi edetä henkisellä polulla kohti laajempaa tietoisuutta. Kaikki elämäsi ongelmat, haasteet, kivut, mallit muuntuvat, kun olet täysin itsesi rakastamisen mestari!!
Itsensä rakastamisen mestariksi

Time & Location

Aug 17, 7:00 PM – Oct 12, 8:00 PM
online event

About the Event

"Haluan eroon kivuliaasta elämästä kohti vapautta, iloa sekä sisäistä rauhaa!! "

Miltä tuntuisi elämä ilman sisäistä kriitikkoa ja ainaista riittämättömyyden tunnetta? Ilman itsensä mitätöintiä ja pienentämistä? Elämä, jossa voit todella kokea olevasi vapaa sekä nauttia siitä ilman odotuksia esimerkiksi siitä, millainen elämän pitäisi olla. Ratkaisu tähän kaikkeen ja niin moneen muuhun löytyy itsensä rakastamisesta. Kun annat itsellesi itsesi rakastamisen lahjaksi, hymy syntyy sydämestäsi, aidosta ilosta, riemusta, elämän yltäkylläisyydestä sekä täysin luonnollisesta olemisesta käsin, ilman yrittämistä tai positiivisten affirmaatioiden ylläpitämistä. Kaikkiallinen rakkaus läpäisee olemuksesi ja tulet ymmärtämään mitä on kirkas, selkeä olemisen tila. Aina läsnä. Syvä rauha. Jokainen erillisyyden kokemus palaa rakkauden luokse, on rakkautta. Totuus sinussa tulee näkyväksi. Itsensä rakastaminen on avain kohti iloa, todellista onnea, siunauksellisuutta, leikillisyyttä, intohimoa, merkityksellisyyttä, täyttymystä sekä riemua. Se on avain rakkaudellisiin, kauniisiin ja ravitseviin ihmissuhteisiin. Se on avain elämäntehtäväsi kukoistamiseen sekä työhösi että taloudelliseen hyvinvointiin. Itsesi rakastamisen myötä tulet oivaltamaan sekä näkemään, että elämä voi olla elämisen arvoinen ja paljon enemmän kuin olet koskaan mielesi kautta kyennyt kuvittelemaan. Kun kuulemme sanan itsensä rakastaminen, helposti ajattelemme itsemme hemmottelemista kasvohoidoilla sekä vaahtokylvyillä. Tässä kurssissa on kyse paljon syvemmästä itsensä rakastamisesta. Kyse on olemisen tilasta, jossa sinä voit rentoutua olemaan sinä, oma upea, ihana itsesi. Ilman jännitteitä, kipua sekä suorittamista. Lähde nyt mukaan Itsensä rakastamisen mestariksi -verkkokurssille 17.8.-12.10.!

Kurssilla löydät kyvyn rakastaa itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Tulet kokemaan ihmeitä elämässäsi kurssin myötä ja sen jälkeen. Elämäsi perusta tulee muuntumaan. Uusia ovia sekä mahdollisuuksia avautuu. Universumi haluaa tukea ja auttaa sinua kohti uutta elämääsi. Unelmistasi tulee totta, ikäänkuin itsestään, ilman että kiinnität niihin huomiota. Sillä kun sisäinen värähtelytaajuutesi muuntuu, myös fyysisen elämän olosuhteet muuttuvat. Ne seuraavat rakkautta sekä uutta linjautumistasi korkeimman kanssa. Vain siksi, koska olet päättänyt rakastaa itseäsi.

Saat työkaluja vuosiksi eteenpäin!

Tällä kurssilla saat itsesi rakastamiseen kaikki perustavat elementit ja sinulle jää harjoitus sekä opettelu. Usein tämä voi olla myös elämän mittainen koulu, kaikki on sinusta itsestäsi kiinni, kuinka valmis olet antautumaan rakkaudelle. Tulet saamaan työkaluja, prosesseja sekä harjoituksia, joista riittää ammennettavaa pitkäksi aikaa. Sen sijaan, että käytät terapiaan satoja euroja, voit tällä kurssilla saada useaksi vuodeksi työkaluja. Niin syvälle tulemme sukeltamaan, mutta sinä määräät tahdin omasta vapaasta tahdostasi käsin.

Huikea paketti valmennuksia, meditaatioita, energia- ja äänihoitoja!

Kurssin aikana saat meditaatioita sekä värähtelyäsi kohottavia äänihoitoja, jotka linjaavat sinua rakkauden kanssa. Jokainen askel kuljettaa sinua kohti syvempää olemustasi sekä jumalallista tehtävääsi. Tämä kurssi antaa sinulle tärkeitä askeleita kohti vapaampaa elämää sekä ymmärrystä siitä kuinka rakentaa elämä rakkaudelliseen värähtelyyn. Kurssi tulee olemaan syvä ja perustavanlaatuinen muutos elämässäsi!!

On suorastaan upea elämän kudelma, että luet tätä tekstiä. Olet siis valmis astumaan uuteen elämään sekä rakastamaan itseäsi yhä syvemmin. Olet aloittamassa upeaa matkaa, valmis avaamaan siipesi ja nousemaan lentoon kanssani rakkauden siiville. Olet elämäsi polulla kohdassa, jossa olet valmis astumaan täysin rakkauden syleilyyn. Olet valmis olemaan KAIKKEA. Ilman itsesi hylkäämistä. Olet valmis palaamaan kotiin itsesi luokse. Oletko innoissasi? Minä ainakin olen. Aivan upeaa!! 2 kuukauden Live-intensiivivalmennus Zoomissa - tapaamiset kerran viikossa
 • Itsensä rakastaminen on paras lahja minkä voit itsellesi antaa. Siihen pohjautuu kaikki henkinen kasvu. Ilman itsensä rakastamista et voi edetä henkisellä polulla kohti laajempaa tietoisuutta.
 • Kaikki elämäsi ongelmat, haasteet, kivut, mallit muuntuvat, kun olet täysin itsesi rakastamisen mestari
 • Avaamme tietoisuuttasi näkemään, missä olemisen kohdissa et vielä rakasta itseäsi.
 • Opit ymmärtämään syvemmin elämän tärkeimmän mission/intention eli kotiinpaluu omaan sydämeen.
 • Näytän sinulle, miten jokainen elämän kokemus, trauma tai kiputila on itseasiassa sinun puolellasi, näyttämässä sinulle tien kotiin rakkauteen.
 • Tulet näkemään vieläkin syvemmin kuinka traumat, jotka elämässäsi ovat tapahtuneet yrittää itseasiassa kauttasi parantua sekä muuntaa syvää erillisyyden kokemusta rakkaudesta takaisin rakkauteen.
 • Kuljetan sinua harjoitusten lävitse, joiden kautta ymmärrät miksi olet syntynyt ja tiesit mitkä elämänkokemukset auttavat sinua laajentumaan tietoisuudessasi ja palaamaan takaisin Jumalan luokse/Itsesi luokse.
 • Opit näkemään eron Jumalallisen kokemuksen sekä Ihmisyyden kokemusten välillä ja kuinka yhdistää yhdeksi nämä kaksi hyvin erilaista kokemusta.
 • Näytän sinulle mikä auttaa muutoksessa ja mikä ei auta.
 • Tutkimme syvemmin mikä auttaa ihmisyyttä sinussa parantumaan, mitä hänen täytyy saada kokea/tuntea, jotta voi täysin luottaa rakkauteen.
 • Miksi itseasiassa on tärkeää että ihmisyyden sinussa täytyy saada olla uhrin roolissa, jotta voi täysin parantua.
 • Opit antamaan itsellesi rakkauden/jumaluuden eri aspektit niin että sinun on mahdollista lopullisesti muuntaa kaikki elämäsi ongelmat sekä kivut. Huom! tämä on prosessi ja sinun pitää antaa itsellesi kaikki aika mitä tarvitset.
 • Hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet ja tulet säteilemään rakkautta elämäsi kaikilla osa-alueilla, sillä kurssin jälkeen tiedät kuinka olla rakkautta juuria sekä jokaista solua myöden.
 • Saat käyttöösi upean työkalupakin arkeesi, minkä avulla nopeasti muuntaa värähtelytaajuus rakkaudelliseen läsnäoloon.
 • Kurssi alkaa 17.8 tiistaina 19.00. Rekisteröidy alla olevan linkin kautta.
 • Huom!  Jos et halua maksaa korttimaksulla, ole minuun suoraan yhteydessä, niin hoidan rekisteröitymisesi ja voit maksaa tilille. katri.truebeing@gmail.com

Kun ilmoittaudut mukaan ennen 01.06.2020, saat kurssin 199€. Sen jälkeen 399€   Liittyessäsi jo tänään mukaan saat kurssin puoleen hintaan!! Älä missaa tätä mahdollisuutta!! Kurssin todellinen arvo on mittaamaton. Älä käytä enää rahaasi lukuisiin energiahoitoihin jne. OPI RAKASTAMAAN ITSEÄSI KURSSIN AVULLA ja PÄÄTÄT ERILLISYYDEN KOKEMUKSET. ET TULE LÖYTÄMÄÄN VASTAAVAA KURSSIA SUOMESSA! REKISTERÖIDY MUKAAN HETI BONUKSENA 2VRK WEBINAARIN JÄLKEEN REKISTERÖITYESSÄSI KURSSILLE, SAAT MINULTA ILMAISEKSI 1/2h VALMENNUKSEN !!! Jos sinulla on kysyttävää kurssista, ole yhteydessä Katriin!!

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Itsensä rakastamisen mestariki
  €249
  €249
  0
  €0
Total€0

Share This Event