Sat, Jun 16 | Greece

KREIKAN RISTEILY 16-23.6.2018

Sukella ihmeellisiin ulottuvuuksiin elämässäsi. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella näkyväksi tulemista turvallisesti rakkauden ympäröimässä ilmapiirissä kauniin luonnon ravitsemana!!
Registration is Closed
KREIKAN RISTEILY 16-23.6.2018

Time & Location

Jun 16, 2018, 12:00 AM – Jun 23, 2018, 5:00 PM
Greece, Greece

About the Event

TULE NÄKYVÄKSI

Kreikan saaristoristeilyllä 16.-23.6.2018

Katrin ja Mikan kanssa

Näkyväksi tuleminen, omaan voimaan astuminen, loistaminen valossa ja rakkaudessa saattaa olla pelottavaa. Kehoomme on varastoitunut erilaisia kipukokemuksia, joissa olemme kokeneet, että ei ole turvallista olla näkyvä, avoin oma itsensä. Nämä kokemukset voivat tulla aikaisemmista elämistä tai tämän elämän kokemuksista. Kokemukset ovat muodostuneet “suojaaviksi” ajattelu- ja käyttäytymismalleiksi, joita emme aina välttämättä tiedosta, ja vaikka tiedostaisimmekin, voi avautuminen omaan valoon ja näkyväksi tulemiseen olla liian haastellista ilman apua ja ryhmän tukea.

Moni meistä kokee, ettei ole vielä täysin yhteydessä omiin lahjoihinsa ja haluaisi herättää näitä piileviä kykyjään. Tämä viikko Kreikassa on mainio mahdollisuus löytää pysyvä tila oman todellisen itsen ilossa, valossa ja rakkaudessa.

Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella näkyväksi tulemista turvallisesti rakkauden ympäröimässä ja sitä tukevassa ilmapiirissä, missä voit antaa kaiken sisäisen vastustuksesi tulla tiedostetuksi ja rohkaistua vapautumaan kaikista mielen pidäkkeistä. Tämä on kutsu sinulle astua elämään todeksi sielunsuunnitelmaasi ja luomaan rakkaudessa kaiken sen, mikä on hyväksi sinulle ja maailmalle.

Kutsumme sinut siis intensiiviseen ja antoisaan työskentelyyn henkeäsalpaavan kauniiseen Kreikan saaristoon yksityiselle laivamatkalle 9 kanssamatkustajan kanssa. Kyllä, aivan mielettömän upea matka on siis tiedossa. Tule hellimään sieluasi ja aktivoimaan uutta!

Ryhmä on pieni, mikä sallii henkilökohtaisen ohjauksen sekä syventymisen juuri sinulle ajankohtaisiin teemoihin. Viikko on täynnä iloa ja ihmeellisiä seikkailuja Kreikan saaristossa.

  • Kaikki mitä viikon aikana teemme tukee ja auttaa sinua olemaan puhdas rakkauden kanava. Haluamme tarjota sinulle parasta rakkaudesta käsin. Sinä ansaitset niin paljon rakkautta. Sallitko itsesi tulla näkyväksi ja elämän yltäkylläisyyden virrata luoksesi?
  • Tulemme nauttimaan kokonaisvaltaisesta puhdistumisesta monin eri tavoin:
  • Ruoka on äärimmäisen tärkeä osa kehon puhdistusta. Laivan kapteeni valmistaa meille päivittäin herkullista ja monipuolista vegaanista ruokaa
  • Äänityöskentely on lähellä sydäntämme. Kristallisoittimet auttavat sinua löytämään luonnollisen tasapainoisen olemisen tilan, avautumaan uusille ulottuvuuksille itsessäsi sekä putsaamaan mahdollisia tukoksia. Voit antaa tietoisuutesi laajeta äänien siivittämänä. Omalle äänelle avautuminen antaa sinun sielullesi mahdollisuuden tulla näkyväksi ja kuulluksi, aktivoi vahvasti valoa sinussa. Tutkimme äänen käyttöä inspiraatiossa, ohjauksessa ja leikkisästi luovuudelle antautuen.
  • Päivät sisältävät kehollista työskentelyä joogan ja tanssin muodossa meressä uimista tietenkään unohtamatta!
  • Luonto ja ympäristö tukevat kehoasi sekä tarjoavat irtipäästämisen ja avautumisen mahdollisuuksia. Matkalla kuljemme pyhiin paikkoihin, jotka voivat aktivoida sinussa syvää yhteyttä omiin henkisiin lahjoihisi.
  • Tulemme tekemään moninaisia harjoitteita, joissa sinä saat mahdollisuuden astua omaan voimaasi. Autamme sinua olemaan läsnä sisäiselle viisaudellesi.
  • Saat henkilökohtaisen 1h yhteishoidon Mikalta ja Katrilta viikon aikana.
  • Tule mukaan jakamaan ihmisenä olemisen ihmeitä, nauttimaan yhdessäolosta sekä vahvistumaan kesän lämmöstä, ihanasta auringosta!

Retriitin hinta 1600€.

Hinta sisältää laivamatkan, ateriat, majoituksen sekä retriittiohjelman.

Lentolippu Ateenaan tulee itse hankkia.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset:

katri@truebeing.fi

Registration is Closed

Share This Event