Time is TBD | Online Retreat

Kuuden meditaation inspiroiva valomatka

Katri ja Mika kuljettavat sinut selkeästi ja helposti rakkauden ja tietoisuuden lähteelle kuuden muuntavan meditaation myötä. Avaudu elämäsi upeimmalle mahdollisuudelle!
Kuuden meditaation inspiroiva valomatka

Time & Location

Time is TBD
Online Retreat

About the Event

 

Tämä kuuden meditaation upea kokonaisuus johdattaa sinut helposti ja turvallisesti syvästi muuntavalle meditaatiomatkalle, jonka voit kulkea kaksipäiväisenä retriittinä kotona, mökillä, arjessa tai lomalla. Voit nauttia ne myös yksittäisinä meditaatioina elämäsi aikataulun niin salliessa.

Tällä retriitillä et opi harjoittamaan tiettyjä meditaatiotekniikoita, vaan kuljet suoraan sisäisyytesi lähteelle vapauttaen, puhdistuen ja kirkastuen. Mutta huomaat kyllä jälkeen päin oppineesi uusia rentouttavia ja tietoisuutta kirkastavia tapoja laskeutua meditaatioon.

Tämä kokonaisuus palvelee juuri sinua, olitpa sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja sisäiseen todellisuuteen vievällä ihanalla polulla. Ja mikä parasta, voit aina palata näiden meditaatioiden ääreen, kun tunnet kaipaavasi niiden lempeän hoitavaa rakkautta.

Tervetuloa elämäsi parhaalle matkalle!

 

Näiden Rakkaudellisesti sinua kirkastavien meditaatioharjoitusten, tietoisuustyöskentelyn sekä energian linjausten myötä sinulla on mahdollisuus jopa kokonaan vapautua persoonatason kärsimyksestä. Suurin osa kuitenkin käy prosessinomaisesti sisäistä puhdistusta läpi ja tämä kokonaisuus on todella syvästi muuntava. 

Uusi olemisen tila, uusi todellisuus syntyy silloin, kun kohoamme tietoisuudessa korkeampaan rakkauden värähtelyyn muuntaen näin sisäisen opitun struktuurimme; vanhat ajatusmallit, rakkaudettoman suhtautumistapamme sekä kuolettuneet toimintatapamme. Korkeampi värähtely tarkoittaa Todellisen Itsen äärellä olemista, ytimessä, näkyväksi tulemista totuudessa ja rakkaudessa.

Meidän tulee syntyä uudelleen omasta sisäisyydestämme käsin, jos haluamme edistää niin yksilöllistä kuin ihmiskunnankin kehitystä kohti uutta maailmaa luovaan harmoniaan ja tasapainoon.

 

Tule meditoimaan yhdessä kanssamme oman kodin mukavuudesta käsin ja luo retriitti omaan kotiisi. 

TÄMÄ RETRIITTI ON SINUN HETKESI TULLA YHTEYTEEN SISÄISEN VIISAUTESI KANSSA. TÄYTÄ SYDÄMESI KAIPUU RAKKAUDELLA, JOKA SINÄ OLET.

 

MUUTOKSEN AIKA ON NYT!! 

Jos olet etsinyt itsellesi meditaatioretriittiä, joka sopisi täydellisesti omaan aikatauluusi, niin tässä se on!

ONLINE RETRIITTI SISÄLTÄÄ:  

 • 2x AAMUMEDITAATIO  Katrin ohjauksessa.
 • 2x PÄIVÄMEDITAATIO yhdessä.
 • 2x ILTAMEDITAATIO Mikan ohjauksessa. 
 • Teemoina mm. sisäisen lapsen äärellä oleminen rakkaudellisesti ja hyväksyvästi. Kuinka luoda syvempi rakkaudellinen suhde Itseen. 
 • Hengitysharjoituksia sekä meditaatioharjoituksia, jotka kuljettavat sinut ytimeen vapauttaen apinamielen vaikutuksista. 
 • Rakkaudellista parantavaa energiaa jokaisessa meditaatiossa palvellen sinun henkilökohtaista polkuasi. 
 • Tietoisuustyöskentelyä, mikä auttaa sinua ymmärtämään paremmin elämäsi haasteita. Sisäisten esteiden ja lukkojen tiedostamista sekä vapauttamista. 

                                         -------BONUS SINULLE -------

KURSSIN KÄYTYÄSI VOIT VARATA ILMAISEN 30MIN PUHELINAJAN KATRILLE/MIKALLE, JOSSA KÄYMME LÄPI ELÄMÄNTILANNETTASI JA SAAT OHJAUSTA HENKILÖKOHTAISESTI. VOIT ESITTÄÄ KYSYMYKSIÄ, JOITA SINULLA NOUSI RETRIITIN AIKANA. 

LISÄKSI HUIKEA TARJOUS KAIKILLE RETRIITIN KÄYNEILLE

Saat oman kurssihintasi takaisin tilillesi, kun olet tuonut 3 uutta ystävää mukaan retriitille! 

Laitetaan rakkauden homeopaattinen vaikutus eteenpäin ja luodaan vieläkin enemmän hyvää maailmaan kaikille!!! 

Ohjaa ystäväsi ostamaan retriitti tämän linkin kautta ja lähetä meille lista ystävistäsi sähköpostilla, niin välittömästi palautamme rahasi. Voit myös vaihtoehtoisesti käyttää rahan äänihoitoon tai muihin palveluihimme. 

Jos saat kuusi ihmistä mukaan retriitille, saat ilmaisen yhteishoidon meiltä. Arvo 140€. 

MAKSETTUASI RETRIITIN, SAAT ÄÄNITTEET SÄHKÖPOSTIISI.

Kokemuksia retriittiin osallistuneilta:

Hei Ihanat Rakkaat Katri ja Mika.

En olisi koskaan voinut kuvitella kuinka voimakas kokemus tästä retriitistä tuli. Jännitin miten tuon sen normi arkiviikonloppuun kotona. Miten siinä onnistuisin ja kuinka viikonlopun aikataulut menisi. Koin meditaatiot hyvin voimakkaasti, ihan kuin olisimme olleet samassa tilassa vaikka meditaatiot tuli zoomin välityksellä. Koin ja tunsin koko viikonlopun aikana kuinka olin turvallisessa sylissä vaikka nousi katsottavaksi miten olin, tunsin, koin hyvin haastaviakin asoita. Koin tärkeäksi itselleni ettei ollut mallia miten reagoida, käyttäytyä. Pystyin vain keskittymään itseeni ja kokemuksiini. Koin myös tärkeäksi ja avaavaksi myös kirjata ylös mitä kävin lävitse, vaikka ensin vastustin sitä ja jakamalla Katrin ja Mikan kanssa ne tuntemukset, kokemukset ja olemisen. Sain myös palautetta ja tukea hetkiin johon oli tarpeen. Meditaatiden välissä oli hyvin aikaa syventää energioita mitä meditaatioiden myötä nousi esille. Viikonlopun aikana opin kantamaan enemmän vastuuta itsestäni ja tuntemaan voimani. Jotenkin tajusin, että en ole yksin vaikka fyysisesi olin yksin. Voin kyllä sydämestäni suositella. Tämä muutti jälleen olemista täällä maapallolla. Kiitos Katri ja Mika

-Tarja-

Kiitos kaikista ihanista meditaatiosta. Jokainen niistä oli kokemuksena ainutlaatuinen. Tavoitin niiden kautta rakkauden kodin minussa, tunteen johon palata, kun mieli ja ajatukset laukkaavat minne tahtovat. Meditaatiot ovat myös vahvistaneet oman sisäisen lapsen näkyväksi tulemista omassa sisäisyydessäni. Olette valonkantajia mitä suuremmassa määrin ja täydennätte hienosti toinen toisianne meditaatioissa. Upeaa saada sekä feminiininen että maskuliininen ohjaus. Yhdessä olette valtavasti enemmän kuin kaksi. 

-Virpi-

Nettiretriitti oli todella nostattava ja kirkastava. Katsoin videot aina sellaiseen hetkeen kun en voinut oikein hyvin ja kaipasin selkeyttä. Meditaatiot nostivat minut aina uudelle taajuudelle ja todellisuuteen, muutos oli aina huomattava! Takaisin omaan keskiöön ja voimaan. 💛 

Oli ihanaa kun olitte matkallani mukana näin virtuaalisestikkin! Kiitos teille molemmille! 🥰

-Minea-

Katrin ja Mikan retriitti on niin paljon enemmän kuin meditaatiota. On vaikea sanoin kuvailla, kuinka syvälle muutokseen he kuljettavat ihmistä. Heidän kursseiltaan saat niin paljon enemmäin kuin mitä maksat. Ei ole olemassa hintalappua sille rakkauden määrälle, mitä heidän kauttaan virtaa. Retriitin jälkeen olen kokenut suurta vapautumista, iloa ja kuplivaa oloa. Lämpimästi suosittelen retriittiä aivan kaikille. 

-Sirpa- 

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Herätä tietoisuuteesi
  €88
  €88
  0
  €0
Total€0

Share This Event