Fri, Oct 30 | Uusi-Eerolantie 76

Lempeiden sydänten kerho

Tule mukaan vaikka et olisi vielä koskaan ollut retriiteillämme ja tervetuloa mukaan sinä, joka rakastat työskentelyä kanssamme ❤️ Mahtavaa kun saamme aamuisin nauttia Shabad Deep Kaur n kundaliinijoogasta 🙏 Pyhäinpäivän retriitit ovat aina olleet todella vahvoja 🙏 Nähdään rakas
Registration is Closed
Lempeiden sydänten kerho

Time & Location

Oct 30, 2020, 6:00 PM – Nov 01, 2020, 4:00 PM
Uusi-Eerolantie 76, Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland

About the Event

❤️ Tule mukaan retriittiin, jollaista et koskaan ole elänyt läpi ❤️

Katso video 

Kaaoksen ja maailman muutosten keskellä

Kun elämä kuohuu ja maailma haastaa ennen kokemattomin tavoin, voi tuntua lähes mahdottomalta yksin säilyttää oma sisäinen rauha sekä voima.

Oman elämän turvaverkon repeily saattaa sisäisyyden suurien muutosten äärelle. Navigointi myllerryksessä ei ole helppoa edes pitempään henkistä polkua kulkeneilla. Kun mieli on paineen alla jatkuvasti, sen hallinta voi tuntua entistäkin haastavammalta ja olosi kaaottisemmalta.

Keho alkaa reagoimaan stressillä, unettomuudella, ruoansulatusvaivoilla sekä erilaisilla fyysisillä jännitteillä.

Voi myös olla, että sinulla ei ole vielä selkeää kuvaa siitä, miten elämässä haluaisit elää todeksi sydämesi unelmat sekä mahdollisuudet, joita sisäisesti koet. Epäselvyys sekä eksyminen kuuluvat ajoittain jokaisen polkuun ja silloin sisäisyys on entistäkin alttiimpi ulkoiselle paineelle.

Tämä maailman aika on paras hetki luoda uutta sekä avautua uudelle, mutta uuden luominen tarvitsee sisäisen rauhan sekä kirkkauden toteutuakseen. Vasta silloin luovuus saa siivet, eikä mikään enää pidättele sinua.

Tällä retriitillä vastaamme sinun sisäisiin avunhuutoihisi sekä myllerryksiin ja autamme sinua kirkkaampaan olemisen tilaan. Voit turvallisesti vapauttaa mielen, fyysisen kehon ja tunnekehon jännitteitä sekä menneisyydestä kumpuavia alitajunnan blokkeja. Viikonloppu on täynnä rakkaudellista hoitoa.

❤️ Olemme luoneet jälleen huikean viikonlopun mittaisen retriittikokonaisuuden, johon kaikkien on helppo liittyä, olet sitten alkutaipaleella tai jo pitkään ollut henkisellä polulla. Tapamme työskennellä ihmisten kanssa koskettaa ihan jokaisen sydäntä ja sielua kuljettaen eheyttävien muutosten äärelle.

Retriitin aikana saat kokea myös pienryhmän lämmintä ja rakkaudellista ystävyyttä, upeaa tukea sekä iloita yhdessäolosta ja jakamisesta.

RETRIITIN AIKANA SAAT:

  • Aamuisin herätä ihanan Teija Enorannan rakkaudelliseen kundaliinijoogaan.
  • Ravitsevan aamupalan
  • Aamupäivisin antautua vapauttavalle tietoisuustyöskentelylle kera puhdistavan Breathe&Release hengitysharjoituksen.
  • Ulkoilua kauniissa maalaismaisemissa.
  • Herkullisen kasvislounaan
  • Iltapäivän yhteistyöskentelyn, joka muotoutuu aina ryhmän energian mukaan sisältäen parantavaa äänihoitoa
  • Ihanan iltasaunan Vesijärven virkistävien vesien kera lauantaina
  • Lämpimän iltaruoan
  • Monimuotoisia meditaatiohetkiä

  • Majoitus on hoitavassa kauniissa luonnonmukaisessa kodissamme. Päivittäinen työskentely lämminhenkisessä hirsirakenteisessa kylätalossa.

❤️ Koko retriitti kokonaisuus vain 333€ sisältäen ohjelman, kasvisruuan, majoituksen sekä saunan. ❤️

Ilmoittautumiset ja kyselyt asok.soundhealing@gmail.com

Olemme niin innoissamme kun saamme kohdata Teidät upean retriitin äärellä

Mikä tekee Mikan ja Katrin työstä ainutlaatuisen?

He saattavat jokaisen osallistujan turvalliseen vapautuksen tilaan, jossa keho voi uudistua solu- sekä DNA tasolta lähtien vapauttaen vanhaa tietoisuutta, mikä tuntuu raskautena fyysisessä kehossa.

Tunnekehon puhdistuminen sekä vuosia mukana kulkeneet kivut, on sinun myös mahdollista vapauttaa rakkauteen ja kokea ihmeellisen kevyt olo sisäisyydessäsi.

Mielesi hiljenee ja löytää tyynen rauhan tilan. Kun keho-mieli kokonaisuus vapautuu, sinun on entistä helpompi avautua syvään meditatiiviseen tilaan puhumattakaan konkreettisista muutoksista arjessasi.

Tule rohkeasti mukaan rakkaudelliseen muutokseen, jota sinä kaipaat.

Ihmiset ovat kokeneet pysyviä elämänmuutoksia jopa yhden äänihoitoillan myötä.

Viimeksi retriitillämme yksi osallistujista sanoi, hän ei ole näin turvallista ja pyhää energiaa kokenut kuin Intiassa Oneness Field ashramissa sekä Amman luona.

Tule mukaan ensikertalainen.

Teija Enoranta:

Katrin ja Mikan retriittipäivien alkuun tehdään kundaliinijoogaharjoitus, joka pohjustaa työskentelyäsi päivän aikana. Annetaan joogaharjoituksen järjestää energiaa tasapainoon niin, että saat yhteyden intuitioon ja sydänchakran ohjaukseen. Meditaatio säätää aurasi värähtelyn vastaanottavaiselle taajuudelle ja Yoga Nidra, syvärentoutus, puhdistaa kaikki ulottuvuutesi ja rentouttaa niin kehon kuin sydämen ja mielenkin. Harjoitus sopii kaikille - aiempaa kokemusta kundaliinijoogasta ei välttämättä tarvita.

Shabad Deep Kaur (Teija Enoranta) opettaa joogaa päätoimisesti Kehräämöllä, Tampereella. Hän on Integral Yoga Hatha -opettaja ja kundaliinijoogaopettaja, kirtanista ja kirjailija." Japji Sahib - Mielen joogaa" -kirjaa on saatavana e-kirjana: 

https://www.tammi.fi/…/japji-sahib-mielen…/9789513183264

www.kehraamo.fi www.teijaenoranta.fi www.kundaliinijooga.fi

https://www.facebook.com/joogahyvinvointila/

https://www.facebook.com/ShabadDeepYoga/

https://www.facebook.com/kirtangiani/

https://www.facebook.com/JapjiSahibYogaoftheMind

https://www.facebook.com/TrekkersYoga

Registration is Closed

Share This Event