Fri, Sep 07 | Hauralantie 198

Life Transformed Level 1

Sinun elämääsi syvästi tukeva,auttava,parantava ja muuntava kurssi, olipa tilanteesi mikä hyvänsä. Life Transformed Coachit Katri Levonen ja Päivi Bruckner luovat yhdessä huikean transformatiivisen tilan täynnä rakkautta.
Registration is Closed
Life Transformed Level 1

Time & Location

Sep 07, 2018, 4:00 PM – Sep 09, 2018, 5:00 PM
Hauralantie 198, Hauralantie 198, 37500 Lempäälä, Finland

About the Event

Mitä saat kurssista?

* Oletko valmis elämään ihmeellistä elämää, syvässä yhteydessä, sydämessäsi, muistamaan kuka sinä todella olet?

* Oletko valmis rakastamaan, ottamaan vastaan rakkautta niin paljon kuin ansaitset? Iloitsemaan ja nauttimaan elämäsi jokaisesta hetkestä?

* Elämäsi voi olla niin paljon enemmän mitä mielesi pystyy ajattelemaan. Voit luoda elämäsi uudelleen tietoisemmin, täynnä rakkautta, valoa ja mahdollisuuksia.

* Koet todellisen itsesi, etkä erillisyyden kerrostumia sinussa, jotka ovat ohjanneet elämääsi. Tulemme työskentelemään muutosvoimien äärellä, avaten tietoisuutta, elämää uuteen vapaampaan kohtaan.

* Tarkastelemme erillisyyden ydinohjelmia, jotka ovat olleet täällä maanpäällä kautta aikojen, ohjaten egoa, mieltä automaattisesti.

* Vapautamme arvostelua/tuomitsemistä itseä ja muita kohtaan

* Opit päästämään irti mielen ja egon maailmasta, tulet sydäntietoisuuteen

* Vahvistamme sinun lahjojasi, kykyjäsi, taitojasi. Laajenet omassa olemisessasi uusille värähtelutaajuuksille.

* Tulet yhteyteen aikeittesi kanssa, ymmärrät mikä pitää sinua paikoillaan ja kuinka olla uskomatta siihen mikä ei ole totta sinulle.

* Uskallat kohdata elämässäsi mitä vaan, et enää vastusta elämää, sallit kaikkien energioiden olla läsnä, sillä rakkaus ei sulje mitään pois.

* Näytän sinulle miten tulla toimeen vihan kanssa, pelon kanssa ja kuinka käyttää niitä itsekasvatukseen eikä itseä vastaan.

* Annamme kaikkien alas painettujen tunteiden tulla näkyväksi valoon ja rakkauteen, jotta voit lopullisesti vapautua niistä. Tulet saamaan työkaluja miten toimia arjessa, kun kohtaat vaikealta tuntuvia tilanteita.

* Kurssi on vielä paljon kaikkea muuta! Siis aivan huikea paketti, jota suosittelen kaikille, jotka ovat valmiita viemään elämänsä ja itsensä uuteen ulottuvuuteen, kohti vapaata elämää!

Kokemuksia

Hoitohuoneellani/ kotonani pe-su 8-10.6

 • Saat PDF muodossa 140 sivuisen kurssimateriaalin itsekasvatukseen ja työskentelyyn.
 • Kurssin hinta 379€
 • Kokoonnumme perjantaina klo:16-20, lauantaina 10-18, sunnuntaina 10-15.
 • Lounastauot omin eväin. Teetarjoilu.

Kurssi pohjautuu Rikka Zimmermann'n kehittämään kurssimateriaaliin. Olen koulutettu Coach, voit tutustua täältä:

http://rikkazimmerman.com/find-a-coach/name/katri-levonen/

Kurssimateriaalin kääntäjä, joka on jo monta kymmentä vuotta ollut henkisellä polulla sanoi:

- En tiennyt mihin ryhdyin kun aloin kääntämään tätä materiaalia. Se vei minut totaaliseen muutokseen elämäni suhteen. Olen saanut kunnian käydä läpi syvän transformaation materiaalin kautta. Niin voimakas ja vahva energia on tässä kurssissa. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Voin vain kuvitella mitä se tulee olemaan kun Katri ja Päivi pitävät kurssia.

Kokemuksia

Rakkauden energiavärähtely on kaikkein suurin parantava voima

Tulemme työskentelemään ytimessä, illuusion ytimessä, muuntamaan värähtelytaajuutta, solutasolta lähtien linjaan rakkauden kanssa. Vasta silloin elämäsi voi fyysisessä maailmassa myös todella muuntua.

Kielteiset solumuistot aiheuttavat tuhoa kehossa alitajuisesti, muistamme tai emme niitä tietoisesti. Paraneminen tarkoittaa ettet koe enää muistoon liittyviä kielteisiä uskomuksia, vihaa, syyllisyyttä, riittämättömyyttä, häpeää, toivottomuutta, turhautumista, kaunaa, kateutta...

Sinun ei tarvitse enää selviytyä elämässäsi ja yrittää välttää kokemasta kipua, vaan voit vapautua ja alkaa vihdoin elämään rakkauden ikuisessa virtaavassa lähteessä!

Tukahduttaminen vie valtavasti energiaa, sekä aiheuttaa erilaisia terveydellisiä ongelmia, ihmissuhdevaikeuksia, työongelmia jne. Tukahduttaminen luo myös jatkuvaa stressitilaa sekä tukkoista oloa.

Viikonlopunmittaisessa seminaarissa pääset syvällisesti kokemaan, kuinka vapautua alitajuisista kipukokemuksista, mitkä ovat johtaneet erilaisiin uskomuksiin, ajattelu-ja käyttäytymismalleihin.

Kesäkuussa pitämämme viikonloppu oli aivan käsittämättömän upea, jälleen Ihmeitä on odotettavissa. Älä siis odota, jos kalenterissasi on vapaata!

Kannattaa tulla mukaan!

Tulet saamaan apua olemisesi kaikille tasoille, mitään puolia unohtamatta. Suosittelen kurssia vaikka olisit käynyt jo kaikenlaisissa henkisissä tapahtumissa. Kurssi tulee räjäyttämään mielesi ja voit antautua ihmeille hetkessä, tulla vielä syvempään yhteyteen itsesi kanssa, antaa tietoisuutesi laajentua valossa kirkkauteen ja rauhaan.

Kurssilla on mukana Suomen toinen Life Transformed Coach, Päivi Bruckner. Päivi on sydänkuiskaaja ja ylläpitää uskomattoman pehmeää rakkaudellista valon tilaa.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • New Life
  €379
  €379
  0
  €0
Total€0

Share This Event