Fri, Jun 08 | Rantaniityntie 26

Life Transformed Level 1 Live tapahtuma

Sinun elämääsi syvästi tukeva,auttava,parantava ja muuntava kurssi,olipa tilanteesi mikä hyvänsä. Life Transformed Coach:Katri Levonen ja Päivi Bruckner luovat yhdessä huikean transformatiivisen tilan täynnä rakkautta. Mika Kunnasvaara kutsuu esiin 432hz taajuisten kristallisoittimien sulosoinnut.
Registration is Closed
Life Transformed Level 1 Live tapahtuma

Time & Location

Jun 08, 2018, 5:00 PM – Jun 10, 2018, 4:00 PM
Rantaniityntie 26, Rantaniityntie 26, 33960 Pirkkala, Finland

About the Event

https://www.youtube.com/watch?v=q67TCsMcn8Y

Mitä saat kurssista?

* Oletko valmis elämään ihmeellistä elämää, syvässä yhteydessä, sydämessäsi, muistamaan kuka sinä todella olet? Elämään todeksi taivasta maanpäällä.

* Oletko valmis rakastamaan, ottamaan vastaan rakkautta niin paljon kuin ansaitset? Iloitsemaan ja nauttimaan elämäsi jokaisesta hetkestä?

* Uusi elämä tulee olemaan kaikkien kuvitelmiesi ulkopuolella tai mitä mielesi pystyy ajattelemaan. Voit luoda elämäsi uudelleen tietoisemmin, täynnä rakkautta, valoa ja mahdollisuuksia.

* Koet todellisen itsesi, etkä erillisyyden kerrostumia sinussa, jotka ovat ohjanneet elämääsi. Tulemme työskentelemään muutosvoimien äärellä, avaten tietoisuutta, elämää uuteen vapaampaan kohtaan.

* Tarkastelemme erillisyyden ydinohjelmia, jotka ovat olleet täällä maanpäällä kautta aikojen, ohjaten egoa, mieltä automaattisesti.

* Vapautamme arvostelua/tuomitsemistä itseä ja muita kohtaan

* Opit päästämään irti mielen ja egon maailmasta, tulet sydäntietoisuuteen

* Vahvistamme sinun lahjojasi, kykyjäsi, taitojasi

* Tulet yhteyteen aikeittesi kanssa, ymmärrät mikä pitää sinua paikoillaan ja kuinka olla uskomatta siihen mikä ei ole totta sinulle.

* Uskallat kohdata elämässäsi mitä vaan, et enää vastusta elämää, sallit kaikkien energioiden olla läsnä, sillä rakkaus ei sulje mitään pois.

* Näytän sinulle miten tulla toimeen vihan kanssa, pelon kanssa ja kuinka käyttää niitä itsekasvatukseen eikä itseä vastaan.

* Annamme kaikkien alas painettujen tunteiden tulla näkyväksi valoon ja rakkauteen, jotta voit lopullisesti vapautua niistä. Tulet saamaan työkaluja miten toimia arjessa, kun kohtaat vaikealta tuntuvia tilanteita.

* Kurssi on vielä paljon kaikkea muuta! Siis aivan huikea paketti, jota suosittelen kaikille, jotka ovat valmiita viemään elämänsä ja itsensä uuteen ulottuvuuteen, kohti vapaata elämää!

Hoitohuoneellani/ kotonani pe-su 8-10.6

 • Saat PDF muodossa 140 sivuisen kurssimateriaalin itsekasvatukseen ja työskentelyyn.
 • Kurssin hinta 379€ ( saat kaupanpäälle sydämen äärellä illat 1 kk ajan, arvo yhteensä 80€, ajanjakso alkaa heti kurssin maksettuasi )
 • Kokoonnumme perjantaina klo:17-20, lauantaina 10-18, sunnuntaina 10-16.
 • Lounastauot omin eväin. Teetarjoilu.

Kurssi pohjautuu Rikka Zimmermann'n kehittämään kurssimateriaaliin. Olen koulutettu Coach, voit tutustua täältä:

http://rikkazimmerman.com/find-a-coach/name/katri-levonen/

Kurssimateriaalin kääntäjä, joka on jo monta kymmentä vuotta ollut henkisellä polulla sanoi:

- En tiennyt mihin ryhdyin kun aloin kääntämään tätä materiaalia. Se vei minut totaaliseen muutokseen elämäni suhteen. Olen saanut kunnian käydä läpi syvän transformaation materiaalin kautta. Niin voimakas ja vahva energia on tässä kurssissa. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Voin vain kuvitella mitä se tulee olemaan kun Katri ja Päivi pitävät kurssia.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • New Life Live
  €379
  €379
  0
  €0
Total€0

Share This Event