Fri, Apr 05 | Hauralantie 198

Matka sisäisen parantajan luokse

Nyt on aika juurevasti seistä rakkaudessa ja luoda Suomeen yhdessä rakkauden ja valon verkostoa. Me luomme yhdessä, tarvitsemme toisiamme, inspiroimme ja autamme jokaista olemaan ainutlaatuisten lahjojensa vahva kantaja.
Registration is Closed
Matka sisäisen parantajan luokse

Time & Location

Apr 05, 2019, 4:00 PM – Apr 07, 2019, 3:00 PM
Hauralantie 198, Hauralantie 198, 37500 Lempäälä, Finland

About the Event

❤️❤️ Hei rakkaat kanssamatkaajat ❤️❤️

Olemme aivan innoissamme tästä syvästä matkasta, jonka voimme tarjota sinulle huhtikuun alussa. Kutsumme sinut valoisaan ja kauniiseen kotiimme viikonlopuksi.

Kuljemme yhdessä sisäiseen kosmokseen muistaaksemme parantajan lahjamme. Herätä sisäinen parantajasi ja anna itsesi loistaa ainutlaatuisilla lahjoillasi muita auttaen.

💕Mukaan mahtuu vain 12 osallistujaa, sillä näin takaamme yksilöllisen ohjauksen. 💕

Viikonloppuna sinua odottaa:

💖 Meditatiivista työskentelyä sekä äänihoitoa ainutlaatuisen soitinkokoelmamme kera. Muun muassa kristallisoitinten värähtelyt saattavat sinut parantavaan meditatiiviseen tilaan ja avaavat korkeampia tietoisuuden tiloja, joista virtaa uutta inspiraatiota elämääsi.

💖 Erilaisia sinua vahvistavia sekä syvästi aktivoivia energeettisiä harjoituksia ottaen huomioon olemisesi eri laadut. Teemme mm. puhdistavia hengitysharjoituksia, mikä mahdollistaa tietoisuuden muutoksen sekä linjauksen syvällä kehossasi. Avaamme kehoa lempeillä liikkeillä. Teemme harjoituksia, joissa tulet näkyväksi parantajana.

💖 Tutkimme oman äänen avaamista parantamisen välineeksi lempeästi ilman suorituspaineita ja pakkoa.

💖 Luonnossa liikkumista ja yhtymistä Äiti Maan ohjaukseen.

💖 Hauskaa, iloista yhdessäoloa muiden rakkaiden sydänlämpöisten ihmisten kanssa. Luovaa leikittelyä ja sielullista ilmaisua.

🔥 MATKA SISÄISEN PARANTAJASI LUOKSE 5.-7.4. 🔥

Aivan mahtavaa, että valitset olla vieläkin enemmän rakkautta. Nyt on aika juurevasti seistä rakkaudessa ja luoda Suomeen yhdessä rakkauden ja valon verkostoa. Me luomme yhdessä, tarvitsemme toisiamme, inspiroimme ja autamme jokaista olemaan ainutlaatuisten lahjojensa vahva kantaja.

Sydänlämpöisin tervetulohalauksin

💖Katri ja Mika💖

Retriitin rakkaudellinen hinta 250€

Sisältää majoituksen ja ohjelman. Halutessasi voit ostaa lounaan jälkiruuan kera hintaan 10€ per päivä.

Ilmoittautuminen ja lisäinfoa:

katri.truebeing@gmail.com

About us;

Mika Kunnasvaara and Katri Levonen together are such a transformational powerhouse that anything in your life can be shifted in their presence of love. Combination of Divine Masculine and Feminine offers endless compassion, understanding, light and pureness that will help you no matter whether you are, just getting to know spiritual path or you have been long time on your path of awakening. Their way of teaching is simple and easy to follow and expand in consciousness. You will find their presence deeply healing and soothing. They are known with their miraculous sound healing, deep transformational work shops, classes and retreats. Mika and Katri have devoted their life purely in service to love and awakening humanity from its deep sleep.

Katri on 20 vuotta joogaa sekä henkistä koulutusta tietoisesti kulkenut kundaliinijoogaopettaja, Life Transformed Coach, Soul Body Fusion Practioner, parantaja, varhaiskasvattaja, steinerpedagogi. Katri on järjestänyt retriittejä, lyhyempiä työpajoja, henkisen matkan Englantiin, nettivalmennusta, henkilökohtaista- ja ryhmätietoisuusvalmennusta, esiintynyt messuilla Suomessa ja pitänyt puheita Amerikassa.

Mika Kunnasvaara on kulkenut 25 vuotta vahvaa joogapolkua. Toiminut yli 10 vuotta luokanopettajana Steinerkoulussa Tampereella. Energia- sekä äänien avulla parantaja.

Olemme yhdessä pitäneet retriittejä ja työpajoja vuoden verran. Meiltä löytyy Suomessa ainutlaatuinen setti kristalli- sekä muita parantavia soittimia. Kristalliäänimaljoja (Crystal Tones -maljat), Om -malja 432Hz, kristallididgeridoo, kristallipyramideja ja -harppu, puinen didge, natiivihuiluja, gong, hang drum, ravel drum, perulaisia rytmisoittimia, shamaani rummut, tuulikellot... Säännölliset meditatiiviset äänihoitoillat Tampereella ovat olleet uskomattoman ihmeellisiä osallistujille ja moni on saanut niistä valtavasti apua omaan hyvinvointiin ja elämänmuutoksiin.

KOKEMUKSIA:

" Retriittiä ennen oli herännyt paljon kyseenalaistamista koko tietoisuutta kohtaan ja valtava määrä kysymyksiä. Perjantain päänsäryt ja kehon voimakas puhdistuminen valmistelivat lauantain tunnekirjoon, joka oli yhden äänihoidon aikana valtava. Tämä sitten oli vain valmistelua siihen vapautumisen, valon ja antautumisen kohtaan, jota en tule koskaan unohtamaan. Näin egoni, näin mieleni, tunsin kuinka kärsimyskehoni näytettiin minulle. Koin sen kaiken ja yhtäkkiä olin irti tunteistani, tuskasta, ahdistuksesta, kivusta. Ääneni vapautui ja olin yhtä rummun kanssa. Elämä näytti jotain uutta. Tämän jälkeen sisällä oli valtava rauha. Ymmärsin toisten ihmisten tarkoituksen ja avun tällä matkallani. Näin oman lahjani, joka minulle on näytetty ihan tuossa silmien edessä, mutten ole sitä osannut nähdä. Siinä se hyvinkin tuttu juttu, mutta nyt jollain tavalla toisesta vinkkelistä katsottuna odotti ottajaansa. Tieni kirkastui eteeni ja sitä polkua läksin kulkemaan kun sunnuntaina retriitin oven kiinni laitoin. Käytinpä tuota lahjaani jo retriitin aikana tiedostamattani ja tiedostin tämän kun tulin kotiin.

Olin niin iloinen, vapautunut ja helpottunut siitä, että todellakin tässä elämässä voi päästä sen pakahduttavan kivun ja ahdistuksen pois täysin kehosta.

Olen suoraviivaisempi ja uskallan vetää rajoja. Parisuhteeni on löytänyt uusia vivahteita ja rakastan miestäni.

Ulkopuolella välillä kuohuaa mutta sisällä on rauha. "

"Katri ja Mika loivat niitä tilanteita, peilejä ja ympäristöjä, joissa voin kohdata turvallisesti oman egoni, oman mieleni, oman sieluni rakenteet. Olivat inhimillisiä ihmisiä ihmisyyden rinnalla. Kokemukseni itselle oli välillä kylmästä suihkusta, lämpimään veteen ja kuumiin aaltoihin.

Mikä sitten oli oma panokseni tähän prosessiin? Se, että kohtasin rohkeasti kivun, tuskan ja ahdistuksen. Yhä uudestaan menin syvemmälle ja syvemmälle. Pelkäsin, mutta päätin sukeltaa. Kyseenalaistin paljon, mutta aina palasin sukellusreissulle ja sieltä yhä paremmin elin tätä ihmiselämää en sen kummempaa. "

"Ensimmäisellä kerralla kristallisoittimien värähtely tunkeutui alkuun aika kipeänkin tuntuisesti oikean kuuloluuni kautta koko luustooni. Voi kuulostaa hieman hassultakin, mutta tunsin kuinka eri värähtelyt tuntuivat koko kehoni luustossa ikään kuin vahvistaen niitä. Olen aina ollut herkkä tuntemaan erilaisia asioita ja tuntemuksia kehossani, mutta koskaan aiemmin en ollut tuntenut omaa luustoani. Huomasin illan aikana myös kuinka eri äänitaajudet vaikuttivat eri chakroissa lämpimänä tunteena.

Toisella kerralla äänivärähtelyt tuntuivat osuvan kehoni erilaisiin kipupisteisiin ensin voimistaen niitä ja sitten hellittäen vapauttamalla mm. lihasjännityksiä.

Kolmannella kerralla rentouduin niin totaalisesti, että aloin hoidon loppupuolella hieman irtaantua kehostani. Tunnekehostani alkoi puhdistua asioita ja helpotus tuli itkuna ulos. Miten kevyt ja iloinen olo sen jälkeen olikaan!

Jokaisessa hoitoillassa tuntuu olevan aivan huikeat valo- ja rakkausenergiat, jotka omassa kehossani olen saanut tuntea monellakin tavoin parantavina. Parin tunnin jälkeen tuntuu myös kuin olisi nukkunut vähintään kahdeksan tunnin rentouttavat ja uudistavat unet. Lämmin kiitos Katri ja Mika kun omalta osaltanne mahdollistatte noiden ihmeelisten energioiden virran."

Registration is Closed

Share This Event