Fri, May 18 | Steiner-koulu

Meditatiivinen äänihoitoilta (2)

Anna kehollesi miellyttävä ja helppo tapa muuntaa värähtelytaajuuttasi luonnolliseen stressittömään, virtaavaan olotilaan hoitavassa ja parantavassa äänihoitoillassa.
Registration is Closed
Meditatiivinen äänihoitoilta (2)

Time & Location

May 18, 2018, 5:30 PM – 7:30 PM
Steiner-koulu, 33800 Tampere, Finland

About the Event

Kutsumme sinut äänien hoitavaan, parantavaan ja ihmeelliseen maailmaan perjantaina 18.5. klo 17.30-19.30. Oviraha 20€.

Katri Levonen ja Mika Kunnasvaara luovat kristallisoittimien, tuulikellojen ja didgeridoon avulla harmonisen sekä meditatiivisen tilan. Anna kehollesi helppo tapa rentoutua sekä avautua uudelle.

Kristalliharpun äänet resonoivat kehossa syvästi rentouttaen, puhdistaen ja harmonisoiden aivan solutasolle asti. Kristalliharppu on viritetty 432hz luonnolliselle taajuudelle.

Äänimaljat ovat 99,992% kristallia, jotka värähtelevät voimallisesti puhdistavaa ääntä, mikä on hyvin miellyttävä ja kokonaisvaltainen kokemus. Kristalliäänimaljat vaikuttavat syvästi kehomme soluihin, elimiin, kudoksiin sekä hermostoon ja aineenvaihduntaan, palauttaen niitä luonnolliseen terveyttä ylläpitävään tilaan. Äänet hidastavat aivojen rytmejä alfa- ja theta-taajuuksiin, jotka aktivoivat kehon luonnollisia parannusprosesseja.

Puhtaiden sävelten ja sointujen myötä kehosi voi päästää irti mahdollisista energiatukoksista sekä virittää olemuksesi luonnollisimpaan mahdolliseen läsnäolon tilaan, jossa tietoisuutesi on kirkas ja tyyni.

Tule kokemaan miten helppoa voi olla oman värähtelytaajuuden muutos äänien avulla. Ja mikä olisikaan vuodenkierrossa parempi hetki puhdistumiseen ja uusiutumiselle avautumiseen kuin juuri nyt!

Ota mukaan oma joogamattosi, mukavat ja lämpimät vaatteet sekä viltti. Jos tahdot mukavuutta lattialla maatessasi, ota myös tyynyjä pääsi ja jalkojen alle. Ja tieysti juomapullo täynnä puhdasta vettä :)

Otamme 20 ensimmäistä ilmoittautunutta mukaan, tilaan ei mahdu enempää. Osta siis lippusi ja varmista osallistuminen.

Ole ajoissa liikkeellä, paikat menevät nopeasti!

Paikka: Tampereen Rudolf Steiner -koulu, Muotialantie 79,

A-puolen eurytmiasali. Sisäänkäynti pääovista.

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Äänihoitoilta
    €20
    €20
    0
    €0
Total€0

Share This Event