Fri, Sep 21 | Steiner-koulu

Meditatiivinen äänihoitoilta (3)

Anna kehollesi miellyttävä ja helppo tapa muuntaa värähtelytaajuuttasi luonnolliseen stressittömään, virtaavaan olemisen tilaan, hoitavassa kristallien ihmeellisessä äänimaailmassa.
Registration is Closed
Meditatiivinen äänihoitoilta (3)

Time & Location

Sep 21, 2018, 5:30 PM – 7:30 PM
Steiner-koulu, 33800 Tampere, Finland

About the Event

Kutsumme sinut äänien hoitavaan, parantavaan ja ihmeelliseen maailmaan!

Mika Kunnasvaara ja Katri Levonen luovat kristallisoittimien, tuulikellojen ja didgeridoon avulla harmonisen sekä meditatiivisen tilan.

Anna kehollesi ja mielellesi kevyt ja helppo tapa rentoutua sekä avautua uudelle olemiselle.

Kristalliharpun äänet resonoivat syvästi rentouttaen, puhdistaen ja harmonisoiden aivan solutasolle asti. Kristalliharppu on viritetty 432hz luonnolliselle taajuudelle, mikä on solujen luonnollinen värähtelytaajuus.

Äänimaljat ovat 99,992% kristallia, jotka värähtelevät voimallisesti puhdistavaa ääntä. Äänimaljojen maailma on hyvin miellyttävä ja kokonaisvaltainen kokemus. Kristalliäänimaljat vaikuttavat syvästi kehomme soluihin, elimiin, kudoksiin sekä hermostoon ja aineenvaihduntaan, palauttaen niitä luonnolliseen terveyttä ylläpitävään tilaan. Äänet hidastavat aivojen rytmejä alfa- ja theta-taajuuksiin, jotka aktivoivat kehon luonnollisia parannusprosesseja.

Puhtaiden sävelten ja sointujen myötä kehosi voi päästää irti mahdollisista energiatukoksista sekä virittää olemuksesi läsnäolon tilaan, jossa tietoisuutesi on kirkas ja tyyni.

Tule kokemaan miten helppoa voi olla oman värähtelytaajuuden muutos äänien avulla.

Ota mukaan oma joogamattosi, mukavat ja lämpimät vaatteet sekä viltti. Jos tahdot mukavuutta lattialla maatessasi, ota myös tyynyjä pääsi ja jalkojen alle. Ja tietysti juomapullo täynnä puhdasta vettä.

Tilaan mahtuu 16 makuupaikkaa ja 4 istumapaikkaa.

Ilmoita osallistumisesi:

Katri 050-3317667

Oviraha 20€

Ole ajoissa liikkeellä, paikat menevät nopeasti!

Paikka: Tampereen Rudolf Steiner -koulu, Muotialantie 79,

A-puolen eurytmiasali. Sisäänkäynti pääovista.

Registration is Closed

Share This Event