Fri, Nov 09 | Paraistentie 3

Meditatiivinen äänihoitoilta

Olemme ensimmäistä kertaa Helsingissä. Tule avaamaan kehoasi valolle ja rakkaudelle kristallisten äänten siivittämänä ja rentoudu kirkkaaseen tietoisuuden tilaan.
Registration is Closed
Meditatiivinen äänihoitoilta

Time & Location

Nov 09, 2018, 6:00 PM – 8:00 PM
Paraistentie 3, Paraistentie 3, 00280 Helsinki, Finland

About the Event

Mika Kunnasvaara ja Katri Levonen luovat kristallisoittimien: maljojen, didgeridoon, harpun ja pyramidin sekä tuulikellojen että natiivihuilujen avulla ainutlaatuisen illan. Sinulla on mahdollisuus kokea syvä, harmoninen ja meditatiivinen olemisen tila.

Äänihoitoillassa voit päästää irti kaikesta. Antaa mielesi, kehosi ja koko olemuksesi rentoutua täysin. Puhtaat sävelet ja soinnut avaavat kehosi energiatukoksia ja vapauttavat fyysisiä jännityksiä. Voit virittyä läsnäolon tilaan, jolloin tietoisuutesi on kirkas ja tyyni.

Ilta on matka sisäisyyteen itsesi luokse, vapaaksi ja rakkauden täyteiseksi. Äänet tarjoavat yksinkertaisen avaavan kokemuksen. Kutsumme sinut äänien hoitavaan, parantavaan ja ihmeelliseen maailmaan. Tule kokemaan miten helppoa voi olla oman värähtelytaajuuden muutos äänien avulla.

Ota mukaan oma joogamattosi, mukavat ja lämpimät vaatteet sekä viltti. Jos tahdot mukavuutta lattialla maatessasi, ota myös tyynyjä pääsi ja jalkojen alle. Ja tietysti juomapullo täynnä puhdasta vettä.

Ilmoita osallistumisesi rekisteröimällä alla olevan linkin kautta tai laita viestiä.

Jos tulosi estyy, laita viestiä 050-3317667/Katri

Oviraha: 20€

Tulo-ohjeet:

Helsingin Rudolf Steiner -koulu

C-koulu

Paraistentie 3

Ovet aukeaa 17.45

Registration is Closed

Share This Event