Fri, Dec 14 | Steiner-koulu

Meditatiivinen äänihoitoilta

Anna kehollesi miellyttävä ja helppo tapa muuntaa värähtelytaajuuttasi luonnolliseen, stressittömään ja virtaavaan olemisen tilaan. Tule mukaan hoitavaan kristallien ihmeelliseen äänimaailmaan.
Registration is Closed
Meditatiivinen äänihoitoilta

Time & Location

Dec 14, 2018, 5:30 PM – 7:30 PM
Steiner-koulu, 33800 Tampere, Finland

About the Event

Äänihoitoillat mahdollistavat suoran ja välittömän kokemuksen sinulle mitä olet kun et ole objekti, mitä olet kun et ole ajatuksesi tai mielesi tuote, mitä olet kun et ole tarina sinusta, mitä olet kun et ole uskomusjärjestelmäsi, mitä olet kun et ole tunteesi tai jopa kehosi.

Mitä sinä olet kun et ole sitä mitä olet ajatellut olevasi?

Äänihoitoillassa voit päästää irti kaikesta. Antaa mielesi rentoutua täysin. Äänet auttavat hermostoa ja koko kehoa pääsemään syvään lepotilaan. Silloin sisäisyydessäsi voi herätä todellinen olemisen tila, mikä on usein kaiken metelin alla.

Mitä useammin annat mahdollisuuden avautua todelliselle itsellesi, kokemuksesi syvenee, laajenee, kirkastuu ja voimistuu. Siiitä tulee vahvemmin uusi todellisuutesi. Voit kokea olevasi tietoisuus kaiken takana.

Voit ammentaa voiman siitä mitä olet, tuntea rauhaa, ikuisuutta, lempeyttä, pehmeyttä, iloa, riemua, onnea, rakkautta. Mitä enemmän tahdon voimaa annat sille mikä todella on totta, se lisääntyy.

Tule läpäisemään oma olemuksesi kristalli- sekä muiden luonnollista värähtelutaajutta soivien soittimien uskomattoman ihmeelliseen maailmaan.

Ilta on matka sisäisyyteen itsesi luokse, vapaaksi ja rakkauden täyteiseksi. Et voi olla mitään muuta kuin mitä jo olet. Sinun tarvitsee vain rentoutua ja muistaa. Äänet tarjoavat yksinkertaisen avaavan kokemuksen. Anna itsellesi lahja. Kutsumme sinut äänien hoitavaan, parantavaan ja ihmeelliseen harmoniseen sekä meditatiivisen tilaan.

Anna kehollesi ja mielellesi kevyt ja helppo tapa rentoutua sekä avautua uudelle olemiselle.

Kristalliharpun äänet resonoivat syvästi rentouttaen, puhdistaen ja harmonisoiden aivan solutasolle asti. Kristalliharppu on viritetty 432hz luonnolliselle taajuudelle, mikä on solujen luonnollinen värähtelytaajuus.

Äänimaljat ovat 99,992% kristallia, jotka värähtelevät voimallisesti puhdistavaa ääntä. Äänimaljojen maailma on hyvin miellyttävä ja kokonaisvaltainen kokemus. Kristalliäänimaljat vaikuttavat syvästi kehomme soluihin, elimiin, kudoksiin sekä hermostoon ja aineenvaihduntaan, palauttaen niitä luonnolliseen terveyttä ylläpitävään tilaan. Äänet hidastavat aivojen rytmejä alfa- ja theta-taajuuksiin, jotka aktivoivat kehon luonnollisia parannusprosesseja.

Tule kokemaan miten helppoa voi olla oman värähtelytaajuuden muutos äänien avulla.

Ota mukaan oma joogamattosi, mukavat ja lämpimät vaatteet sekä viltti. Talven tullessa, ota erityisen lämpimästi vaatetaa mukaan ettet palele. Jos tahdot mukavuutta lattialla maatessasi, ota myös tyynyjä pääsi ja jalkojen alle. Ja tietysti juomapullo täynnä puhdasta vettä.

Tilaan mahtuu 16 makuupaikkaa ja 4 istumapaikkaa.

Ilmoita osallistumisesi laittamalla viesti tai rekisteröidy alla olevan linkin kautta.

Katri 050-3317667

Oviraha 20€

Paikka: Tampereen Rudolf Steiner -koulu, Muotialantie 79,

A-puolen eurytmiasali. Sisäänkäynti pääovista.

Registration is Closed

Share This Event