Mon, Jul 19 | Enonkoski

OM-ITU-isten Retriitti TÄYNNÄ

Syväpuhdistus odottaa sinua Suomean kauniissa luonnossa... Puhdistamme valheellista identiteettiä, jotta Todellinen Olemus voi syntyä ja tulla näkyväksi. Persoonan sulaminen rakkaudessa.
Registration is Closed
OM-ITU-isten Retriitti TÄYNNÄ

Time & Location

Jul 19, 4:00 PM – Jul 25, 3:00 PM
Enonkoski, Rantatie 7, 58175 Enonkoski, Finland

About the Event

Om-ituisten retriitti Enonkoskella

Om tai A-U-M on kaikkiallinen luova prinsiippi ja värähtely maailmankaikkeudessa.

Meissä jokaisessa on Om ituna sisäisyydessämme, tietoisuutemme ytimenä.

Om on jumalallinen valo meissä ja se ilmenee rakkautena.

Meistä jokainen on omalla yksilöllisellä tavallaan Om-ituinen ja tuntee sisimmässään polttavan kaipuun vapautua todelliseksi itsekseen.

Vapautuminen mielen ja egon kahleista sisäisen rauhan mahdollistavaan läpinäkyvyyteen on Om-ituisten retriitin lahja Itsellesi ❤

Suurella kiitollisuudella ja rakkaudella toivotamme teidät tervetulleeksi Koloveden kansallispuiston kupeeseen Enonkoskelle, missä retriittikeskuksenamme toimii mainio Villa Spirit.

Tällaista mahdollisuuksien viikkoa ei nähtävästi ole vielä koskaan maailmassa luotu.

Kun yhdistämme mm. pätkäpaaston, bioresonanssihoidot sekä ääni- ja energiahoidot kera hengitystyöskentelyn, meditaation ja ihanasti maadoittavat metsäkylvyt voimme jokainen osallistuja tuntea energiassa tämän viikon potentian eli Rakkaudellisen tietoisuuden avautumisen kvanttiloikan🥰 

Kun lisäämme yhtälöön vielä kaikkien yhteen tulevien ihanien ihmisten ryhmäenergian, olemme huiman korkeavärähteisen initiaatiomatkan äärellä!

Koska jokainen meistä koko sydämestään tahtoo pysyvää muutosta parempaan niin itsessämme kuin elämässämme, olemme myös valmiit ottamaan ne askeleet, joita muutos edellyttää.

Tämän viikon aikana tulet ottamaan omassa tahdissasi ja itseäsi kuunnellen juuri niin monta lempeää askelta kuin mihin olet valmis. Rakkaus ei pakota eikä vaadi. Rakkaus vain hiljalleen kirkastaa tietoisuuttasi oman mielesi ja egosi suhteen, jotta voit tunnistaa ne kohdat itsessäsi, missä et vielä salli itsesi loistaa omaa ihanaa Valoasi.

KENELLE

 • Sinulle, joka olet jo henkisellä polulla ja haluat ottaa seuraavan syväsukelluksen persoonan vapauttamiseen sekä kehosi puhdistukseen.
 • Haluat kokea mitä muutoksia elämääsi syntyy, kun vietät viikon kanssamme joogaten, meditoiden, breathe&release harjoituksin, luonnossa liikkuen, hyvän ravinnon parissa sekä pätkäpaastoillen (16h tauko syömisessä, alkaa kello 18 illalla ja päättyy aamupalaan kello 10.00)  Ruoka tulee olemaan super!!!
 • Haluat lähteä bioresonanssihoitoon ja kokea, mikä upea vaikutus syvällä kehon puhdistuksella on yhdistettynä vahvoihin energia- ja äänihoitoihin, yksilölliseen ohjaukseen sekä valmennukseen kohti yhä juurevampaa omaa sielun tehtävää.
 • Haluat yhä vapaammaksi ihmiseksi ilman menneisyyden taakkaa.
 • Haluat antaa ainutlaatuiset lahjasi ihmisten avuksi&iloksi sekä ymmärtää syvemmin mikä on tehtäväsi ja kuinka pysyä sen ohjauksessa.
 • Olet saattanut olla koko elämäsi ollut auki henkiseen maailmaan sekä herkkä, mutta olet joutunut sulkemaan itsesi monien erilaisten kivuliaiden kokemusten myötä.

MITÄ

 • Heräämme aamuisin ihanaan kehoa avaavaan joogaan sekä aamumeditaatioon
 • Syömme kevyen aamupalan smoothien, teen ja halukkaille kahvia
 • Aamupäivän työskentely, mikä vaihtelee päivittäin
 • Lämmin kasvislounas sekä tauko
 • Iltapäivätyöskentely
 • Sauna & uintia
 • Yhdessä oloa & Iltameditaatio
 • Tarkemman aikataulun saat retriitillä.

ALUSTAVAA INFOA:

Maanantai on saapumis - sekä tutustumispäivä leppoisasti saunoen sekä alkumeditaatiot yms.kivaa energeettistä aktivointia…. Tiistaina puramme kehoa Breathe&Release:n avulla sekä äänihoidon kera, joogaa sekä liikkumista toki myös. Ylipäänsä koko retriitin aikana tulemme käyttämään kehoa monipuolisesti myös tanssien.

Tulemme pitämään yhden päivän täysin hoitopäivänä, mikä vietetään kokonaan hiljaisuudessa, jotta tietyt prosessit, oivallukset pääsevät syntymään. Tämä hoitopäivä tapahtuu retriitin toisena päivänä eli keskiviikkona. Jokainen aloittaa vuorollaan päivän Matin bioresonanssi hoidossa ja siirtyy siitä ääni- sekä energiahoitoon ja siitä tietoisuusvalmennus sekä illan syventävä meditaatio.

Torstaina tutustumme Koloveden kansallispuistoon ja teemme ravitsevan sekä hoitavan  vaelluksen luontoon. Otamme lounaan mukaan ja palaamme illaksi retriittipaikkaamme saunomaan sekä meditoimaan. Luonnossa tulemme aktivoimaan kehoamme. Koloveden luonto kutsuu meitä mahdollisesti erilaisiin energiatyöskentelyihin. Kuuntelemme intuitiivisesti ryhmän energiaa ja etenemme kaikille sopivaan rytmiin. Rummut saa ottaa mukaan, tulemme soittamaan niitä muutoinkin retriitin aikana yhdessä.

Perjantaina sekä lauantaina sukellamme syvemmälle henkisten harjoitusten myötä. Paljon ohjattua meditaatiota sekä tietoisuustyöskentelyä, mitkä auttavat sinua purkamaan ego-persoona-mielirakennetta. Sinun kutsumuksen kirkastamista sekä sanoittamista. Lyhyempiä retkiä luontoon pe/la.

Sunnuntaina retriitin juhlaisa päätöspäivä.

TÄMÄ UPEA RETRIITTIKOKONAISUUS TODELLA EDULLISEEN HINTAAN 950€

Viikon täysihoito sisältää kevennetyt kasvisruokailut, majoituksen, huikean retriittiohjelman sekä bioresonanssihoidon.

Ilmoittautumisen yhteydessä heti varausmaksu 160€, mitä ei palauteta takaisin.

Retriitin loppumaksu 30.6.2021 mennessä.

Keitä ovat Mika ja Katri sekä Matti

Mika Kunnasvaara on nyt puolet elämästään eli 26 vuotta harjoittanut joogan polkua meditaation, asanoiden sekä hengitystyöskentelyn myötä. Lisäksi hän on tutustunut muihin viisausperinteisiin ja sofioihin sekä niiden harjoituksiin etsiessään ja luodessaan omaa polkuaan. Nyt on hänen aikansa jo olla avuksi muille kanssamatkaajille täällä ihmisenä olemisen ihmeellisessä maailmassa.

Mika on ennen oman yrityksensä Asok Sound&Healing perustamista työskennellyt mm. luokanopettajana Tampereen steinerkoulussa.

Tällä hetkellä Mika toimii ensisijaisesti intuitiivisena ääni- ja energiaparantajana sekä meditaatio-ohjaajana.

Hänen vahva läsnäolonsa kohottaa ja ylläpitää ryhmän energiaa matkalla eheytymisen lähteelle ja sisäiseen kasvuun.

Katri Levosen  kyky nähdä ryhmä ja jokainen yksilö rakkaudellisesti koskettaa jokaisen olemusta kuljettaen etsijän syvään yhteyteen Todellisen Itsen kanssa, missä parantuminen luonnostaan tapahtuu. Syvässä yhteydessä näkemisen kirkkaus suhteessa omaan elämän haasteisiin selkeytyy.

Katri auttaa jokaista hänen lähtökohdistaan käsin antaen upeita tietoisuuden työkaluja arkeen. Katrin myötätunto ja ihmisyyden inhimillisten kipujen ymmärtäminen on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Hänen ohjauksessa elämän muutokset ovat välittömiä sekä pysyviä, jos osallistuja itse on valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan sekä valheellisen indentiteetin suhteen.

Prosessi saattaa olla kivulias, mutta Katrin virrattama myötätunto sekä rakkaus tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman.

Hänen iloa kupliva olemus antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärellä.

Life Transformed & tietoisuus-valmentaja, Intuitiivinen äänellä parantaja ja energiahoitaja. Kundaliinijoogaopettaja sekä neljän lapsen äiti.

Yhdessä Katri ja Mika ovat luoneet jo kolme vuotta erilaisia voimaannuttavia retriittejä ihmisille. Heidän ihana kotinsa Kangasalla Vesijärven rannalla on toiminut monille parantumisen keitaana joko yksilöhoitojen tai retriittien muodossa.

He kiertävät myös tilauksesta ympäri Suomea mukanaan kokoelma mitä erilaisimpia huippulaadukkaita terapeuttisia soittimia, joilla he luovat uskomattoman voimallisia syvärentouttavia äänimatkoja.

Matti Vuorela on arvostettu bioresonanssi hoitaja Tampereella. Hän on toiminut hoitajana 6 vuotta ja tekee upeaa bioneerityötä omalla alallaan.

Maksukäytännöistä

Varausmaksua emme palauta kuin läheisen kuoleman tapauksissa tai lääkärintodistusta vastaan. Jos joudut jostain syystä perumaan osallistumisesi, saat maksun takaisin kokonaisuudessaan, jos peruutus tapahtuu 30vrk ennen tapahtuman alkua lääkärintodistusta vastaan. Osallistumismaksusta palautetaan 50%, jos peruutus tapahtuu 29-14vrk ennen tapahtuman alkua. Myöhemmin tehdyissä peruutuksissa tapahtuma veloitetaan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin Covid19 -määräysten muuttuessa ja Force majeure tilanteessa.

Breath&Release -hengitystyöskentely

Kun olet tietoisesti läsnä omassa hengityksessäsi, se avaa upean mahdollisuuden rakkaudelliselle läsnäololle myös fyysisessä kehossa. Sinun tunnekehosi eheytyy ja löydät syvemmän yhteyden erilaisten tunteiden syntysijoille. Hengitys kuljettaa sinut sisäiselle matkalle, jossa saattaa myös nousta erilaisia mielikuvia parantavaa matkaasi johdattamaan ja tukemaan.

Hengitystyöskentely tehdään mukavasti makuuasennossa joogamatolla kera tyynyn ja peiton. Itse hengitystekniikka on yksinkertainen mutta hämmästyttävän tehokas ja se sopii niin vasta-alkajille kuin hengitysharjoitusten ammattilaisille.

Harjoituksen aikana luomme tilaan äänimaisemia mm. rummuttaen ja soitamme kullekin ryhmälle sopivaa musiikkia, jotta sinun on helpompi sukeltaa syvemmälle läsnäoloon ja antautua kokemaan harjoituksen synnyttämää parantavaa energiaa. Ohjaamme tarvittaessa yksilöllisesti läpi harjoituksen.

Miten harjoitus sitten vaikuttaa? Yleensä ihmiset kommentoivat mielensä tyystin hiljentyneen ja kehonsa vapauttaneen valtavasti erilaisia jännityksiä, joista he eivät edes olleet olleet tietoisia. Sielullisesti on puhdas ja iloisen kevyt tai jopa tyhjä olo.

Useat ihmiset näkevät erilaisia värejä, kokevat tapahtumia aivan kuin toisesta ajasta tai paikasta sekä käyvät läpi mitä moninaisimman kirjon fyysisiä tuntemuksia. Ja kaikissa näistä on lopputulema se, että olo tuntuu vapautuneelta ja jotenkin kohottuneelta. Euforisesta olosta on myös useilla kokemuksia.

Breathe&Release harjoitus on täysin turvallinen, eikä sillä ole mitään tiedossa olevia haittavaikutuksia normaalin terveyden omaaville, mutta tietyt mielenterveydelliset syyt, esim. psykoosiherkkyys, ovat este harjoitukseen osallistumiselle. Epileptikoille tämä saattaa myös olla triggeroiva. Raskausaikana ei myöskään tule osallistua tällaisiin harjoituksiin. Astmaatikkojen on hyvä pitää lääkitys lähellään harjoituksen aikana. Mikäli sinulla nousee kysymyksiä harjoituksen soveltuvuudesta itsellesi, ota yhteys Mikaan ja Katriin.

Sound healing eli syvärentouttava äänihoitomatka

Äänihoidossamme saat kokea useiden erilaisten kristallisten, metallisten sekä puisten soittimien kautta synnyttämiämme akustisia värähtelyjä, joilla on oma syvärentouttava ja harmonisoiva vaikutuksensa niin ihmisen fyysiseen kehoon kuin mieleen ja sieluunkin. Toisinaan myös omat äänemme avautuvat kanavoimaan tuohon hetkeen tarvittavaa parantavaa värähtelyä.

Tämä uskomattoman vaikuttava äänien sinfoninen kudelma on joka kerta uudenlainen niin luomus kuin kokemus, sillä jokainen hetki ja ryhmä saavat soittimet värähtelemään kauttamme juuri siihen hetkeen optimaalisella tavalla.

Toiset ihmiset aistivat vahvasti eri soitinten värähtelyt tietyissä kohdin kehoaan sekä myös chakroissa eli energiakeskuksissa. Toiset kertovat matkanneensa eri kulttuureissa useissa eri aikakausissa sekä kokeneet ihmeellisiä värejä ja elämyksiä, joita on vaikea sanoin selittää.

Koska ihminen koostuu pääosin nesteestä on fysiologisesti ymmrrettävää, että solutasoa myöten tulemme vaikutetuiksi näiden värähtelyiden kautta. Tutkimuksissa onkin todettu, että jo 20 minuuttia kestävä kristalliäänimalja- tai gongihoito vaikuttavat hämmästyttävän elävöittävästi esim. ihmisen veren koostumukseen ja solujen toimintaan. Ääni on tulevaisuuden lääke, sanoi näkijä Edgar Cayce aikoinaan ja näinhän se on ollut kautta historian eri luonnonkansoilla. Äänen parantavat vaikutukset tulee tiede vain löytämään omalla tavallaan uudestaan.

Äänihoitomatkamme ovat syvästi puhdistavia ja parantavia initiaatioita parempaan versioon itsestäsi.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää tapahtumaan liittyen, niin laita postia tulemaan:

asok.soundhealing@gmail.com

katri.truebeing@gmail.com

Registration is Closed

Share This Event