Mon, Jun 14 | Lahti

Omaksi Valoksi

Upea syväpuhdistava, voimaannuttava, hoitava, kirkastava ja hiljaisuuteen kuljettava päivä Kehräämöllä! Tule mukaan.
Registration is Closed
Omaksi Valoksi

Time & Location

Jun 14, 12:00 PM – 6:00 PM
Lahti, Harjulankatu 7, 15150 Lahti, Finland

About the Event

Omaksi Valoksi - syväpuhdistava ja värähtelyäsi kohottava päivä

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVASTA RSVP - PAINIKKEESTA JA SAAT TILITIEDOT PÄIVÄN MAKSUA VARTEN.  

Kutsumme sinut rentoon ja rakkaudelliseen muutoksen päivään Harjulaopiston Harjulasaliin la 19.06. klo 12-18.

Mikä tekee Mikan ja Katrin työstä ainutlaatuisen?

He saattavat jokaisen osallistujan turvalliseen vapautuksen tilaan, jossa keho voi uudistua solu- sekä DNA tasolta lähtien vapauttaen vanhaa tietoisuutta, mikä tuntuu raskautena fyysisessä kehossa.

Tunnekehon puhdistuminen sekä vuosia mukana kulkeneet kivut, on sinun myös mahdollista vapauttaa rakkauteen ja kokea ihmeellisen kevyt olo sisäisyydessäsi.

Mielesi hiljenee ja löytää tyynen rauhan tilan. Kun keho-mieli kokonaisuus vapautuu, sinun on entistä helpompi avautua syvään meditatiiviseen tilaan puhumattakaan konkreettisista muutoksista arjessasi.

Tule rohkeasti mukaan rakkaudelliseen muutokseen, jota sinä kaipaat.

Päivän kulusta:

Aluksi ryhmäydymme elämänvoimia elähdyttävien kehollisten harjoitusten myötä vastaanottavaan vireeseen.

Sen jälkeen on vuorossa hyvin puhdistava ja muuntava matka Breathe & Release työskentelyn avulla.

Breathe & Release hengitysharjoitus antaa sinulle mahdollisuuden vapauttaa paikallaan olevaa energiaa syvältä alitajunnasta, mielestä, tunnekehosta, fyysisestä kehosta ja saattaa sinut turvallisesti transformatiiviseen tilaan, jossa syntyy syvä kosketus elämänvoimaasi, rakkauteen, iloon ja virtaavaan intuitiiviseen viisauteen.

Tule kokemaan miten helppoa, tehokasta ja turvallista on vapauttaa tietoisen hengityksen avulla jännityksiä sekä mielen ja kehon rajoitteita, joiden olemassaolosta meillä itsellämme ei välttämättä ole edes selkeää tuntemusta.

 Monet harjoitusta tehneet ihmiset kuvaavat Breathe & Release -hengityksen vaikutuksia elämänlaatua pysyvästi parantaviksi. Vahva hengitys puhdistaa koko olemustasi.

Harjoituksen myötä voit kokea kirkkaamman, selkeämmän sekä tietoisemman olemisen laadun suhteessa elämääsi.

 Lounastaukoa vietämme omin eväin hengitysharjoituksen jälkeen.

 Yhteisen jakamisen ja keskustelun jälkeen antaudumme syvärentouttavalle äänihoitomatkalle upeiden parantavien soittimien ja laulun myötä. Äänihoitomatkat ovat aina ihmeellinen seikkailu parantavaan läsnäoloon ja syntyvät hetkessä ryhmän tarpeiden mukaan.

Äänihoitomatkan jälkeen laskeudumme vielä yhdessä meditaation eheyttäviin värähtelyihin.

 Tule mukaan nostamaan värähtelytaajuuttasi vapauttamalla vanhaa ja luomaan uutta Valoisampaa Sinua

Tämän ihanan päivän hinta on vain 80 euroa. Saat tilinumeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Mukavat rennot vaatteet sekä juomapullo. Ota mukaan oma matto, viltti ja tyyny. 

Keitä ovat Mika ja Katri?

Mika Kunnasvaara on nyt puolet elämästään eli 26 vuotta harjoittanut joogan polkua meditaation, asanoiden sekä hengitystyöskentelyn myötä. Lisäksi hän on tutustunut muihin viisausperinteisiin ja sofioihin sekä niiden harjoituksiin etsiessään ja luodessaan omaa polkuaan. Nyt on hänen aikansa jo olla avuksi muille kanssamatkaajille täällä ihmisenä olemisen ihmeellisessä maailmassa.

Mika on ennen oman yrityksensä Asok Sound&Healing perustamista työskennellyt mm. luokanopettajana Tampereen steinerkoulussa. Tällä hetkellä Mika toimii ensisijaisesti intuitiivisena ääni- ja energiaparantajana sekä meditaatio-ohjaajana.

Hänen vahva läsnäolonsa kohottaa ja ylläpitää ryhmän energiaa matkalla eheytymisen lähteelle ja sisäiseen kasvuun.

Katri Levosen  kyky nähdä ryhmä ja jokainen yksilö rakkaudellisesti koskettaa jokaisen olemusta kuljettaen etsijän syvään yhteyteen Todellisen Itsen kanssa, missä parantuminen luonnostaan tapahtuu. Syvässä yhteydessä näkemisen kirkkaus suhteessa omaan elämän haasteisiin selkeytyy.

Katri auttaa jokaista hänen lähtökohdistaan käsin antaen upeita tietoisuuden työkaluja arkeen. Katrin myötätunto ja ihmisyyden inhimillisten kipujen ymmärtäminen on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Hänen ohjauksessa elämän muutokset ovat välittömiä sekä pysyviä, jos osallistuja itse on valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan sekä valheellisen indentiteetin suhteen.

Prosessi saattaa olla kivulias, mutta Katrin virrattama myötätunto sekä rakkaus tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman. Hänen iloa kupliva olemus antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärellä. Life Transformed & tietoisuus-valmentaja, Intuitiivinen äänellä parantaja ja energiahoitaja. Kundaliinijoogaopettaja sekä neljän lapsen äiti.

Yhdessä Katri ja Mika ovat luoneet jo kolme vuotta erilaisia voimaannuttavia retriittejä ihmisille. Heidän ihana kotinsa Kangasalla Vesijärven rannalla on toiminut monille parantumisen keitaana joko yksilöhoitojen tai retriittien muodossa.

He kiertävät myös tilauksesta ympäri Suomea mukanaan kokoelma mitä erilaisimpia huippulaadukkaita terapeuttisia soittimia, joilla he luovat uskomattoman voimallisia syvärentouttavia äänimatkoja.

Registration is Closed

Share This Event