Fri, May 14 | Uusi-Eerolantie, 36120 Kangasala, Finland

Omaksi Valoksi -RETRIITTI TÄYNNÄ

Valoperheen kokoontuminen sekä virittäytyminen oman elämän tehtävän äärelle!!
Registration is Closed
Omaksi Valoksi -RETRIITTI TÄYNNÄ

Time & Location

May 14, 6:00 PM – May 16, 4:00 PM
Uusi-Eerolantie, 36120 Kangasala, Finland

About the Event

Tämä toukokuun ihanan keväinen viikonloppu johdattaa sinut yhä vahvempaan kokemukseen omasta todellisesta itsestäsi. Tulet synnyttämään omaa Valoasi lempeän rakkaudellisesti ja tulet saamaan myös paljon työkaluja tämän ihanan omaksi Valoksi muuntumisen jatkamiseksi omassa elämässäsi myös retriitin jälkeen.

Katrin ja Mikan valoisassa ja rakkaudellisessa läsnäolossa sinun on turvallista kohdata sisäisyytesi ja tulla johdatetuksi oman paranemisesi ja voimaantumisesi lähteelle; Itsen armolliseen rauhaan ja täyteyteen. Ja samalla voit luoda oman olemuksesi uudeksi: iloisen valoisaksi luottamuksen ja onnellisuuden keitaaksi, joka nauttii elämän jokaisesta hetkestä kiitollisuudella ja keveydellä huumorin kukkia ihastellen!

Yhdessä upeiden valosisarten ja valoveljien kanssa on taivaallista sulatella pois inhimillisen tietämättömyyden sekä unohduksen verhoja. Luvassa on siis paljon iloa, parantumista, tietoisuuden kirkastumista, Luojalle antautumista, hyväksymistä, myötätuntoa, eikä kyyneleiden puhdistavaa raikkauttakaan sovi unohtaa.

Uskomattoman paljon mahtuu yhteen viikonloppuun, sillä siellä missä on tahtoa antautua Rakkaudelle muuttuu aikakin tilaksi, eikä lineaarinen aika merkitse enää mitään hetken täyteydessä.

Muista ottaa oma rumpusi, didgeridoosi tai muu soittimesi mukaan, sillä tulemme iltanuotiolla

luomaan yhdessä ihmeitä äänien värähdellessä, kehojen tanssiessa ja sielujen laulaessa.

Ohjelmassa on mm. kehoa avaavaa aamujoogaa, ravitsevaa meditaatiota, ihanaa äänihoitoa, kirkastavaa hengitystyöskentelyä, parantavaa ryhmätyöskentelyä, luonnon virkistävää voimaa, lempeitä löylyjä ja Vesijärven virkistäviä aaltoja sekä ihanaa kasvisruokaa.

Suurella ilolla sinua odotamme 

Sytytetään sydämet rakkauden luoviin liekkeihin!

Registration is Closed

Share This Event