Sat, May 02 | Online Retreat

Online meditaatio retriitti

Katrin ja Mikan selkeässä, helposti ymmärrettävässä, mutta samaan aikaan syvälle luotaavassa meditaatio-ohjauksessa tulevana viikonloppuna. Tee läpimurto olemisessasi! Sinulla on mahdollisuus osallistua omasta kodistasi käsin livenä tai äänitteen myötä. Tule mukaan iloiseen joukkoon.
Registration is Closed
Online meditaatio retriitti

Time & Location

May 02, 2020, 10:00 AM – May 03, 2020, 8:00 PM
Online Retreat

About the Event

Kuinka voit rakas ystävä?   

Liity kanssamme sisäisyydestäsi käsin luomaan uutta maailmaa 2.-3.5. Online meditaatio retriitille.  

Käännetään nykyinen maailman tilanne eduksemme ja ankkuroidaan Todellinen Itsemme vieläkin syvemmin osaksi jokahetkistä elämää. 

Rakkaudellisesti sinua kirkastavan yhteismeditaatioharjoituksen ja tämän myötä Todellisen Itsen tiedostamisen myötä sinulla on mahdollisuus jopa kokonaan vapautua persoonatason kärsimyksestä. Uusi todellisuus voi syntyä vain silloin, kun kohoamme tietoisuudessa korkeampaan rakkauden värähtelyyn täysin sulattaen vanhat struktuurit. Meidän tulee syntyä uudelleen syvästä sisäisyydestä käsin, jos haluamme edistää ihmiskunnan kehitystä harmoniaan ja tasapainoon.

 

Tule meditoimaan yhdessä kanssamme viikonlopun mittaiseen retriittiin oman kodin mukavuudesta käsin. 

Voimme käyttää karanteeniajan sille, mikä on todella merkityksellistä ja olla täysin läpinäkyviä rakkauden sekä totuuden edessä. Todellisen äärellä kaikki epätodellinen murentuu. 

 

TÄMÄ RETRIITTI ON SINUN HETKESI TULLA YHTEYTEEN SISÄISEN VIISAUTESI KANSSA. TÄYTÄ SYDÄMESI KAIPUU IHANASSA RAKKAUDEN VELJIEN JA SISARIEN KANSSA.

 

Tule kohottamaan värähtelytaajuuttasi yhdessä iloisen valoperheen kanssa. Yhdessä meditointi sekä tietoisuusharjoitusten äärellä oleminen on todella vahvaa, juurevaa, läpimurtavaa ja rakkaudellista. Nyt kannattaa olla mukana, koska maailmanlaajuisesti olosuhteet tukevat sisäisyyden äärellä työskentelyä.

 

MUUTOKSEN AIKA ON NYT!! 

VIIKONLOPPU SISÄLTÄÄ:  

 • Zoomin välityksellä kohtaamiset:
 • AAMUMEDITAATIO 10-11 Katrin ohjauksessa.
 • PÄIVÄMEDITAATIO 15-15.30 yhdessä.
 • ILTAMEDITAATIO 20-21 Mikan ohjauksessa. 
 • Jokainen tapaaminen äänitetään, joten voit liittyä mukaan itsellesi sopivaan aikaan.
 • Viikonlopun ajan mahdollisuuden lähettää kysymyksiä/kokemuksia/tuntemuksia sähköpostitse. Vastaamme jokaiselle henkilökohtaisesti.
 • Ryhmälle luodun parantavan rakkaudellisen valoenergialähetyksen jokaiseen tapaamiseen, mikä auttaa sinun tiedostamisen polkuasi eteenpäin. 
 • Läsnäolomme henkilökohtaisesti juuri sinulle koko viikonlopun ajan tukien sinun omaa meditatiivista polkuasi.
 • Viikonlopun retriitti Rakkauden täyteiseen hintaan 129€. 
Tickets
Price
Quantity
Total
 • Online meditaatio retriitti
  €129
  €129
  0
  €0
Total€0

Share This Event