Mon, Oct 14 | Steinerpäiväkoti Päivänsäde Porvoo

Porvoossa meditatiivinen äänihoito

Äänihoidossa voit antaa mielesi ja kehosi rentoutua täysin. Soitinten elävöittävä ja parantava värähtely kuljettaa lempeästi syvään lepotilaan, kirkkaaseen läsnäoloon sekä rakkaudelliseen muutokseen.
Registration is Closed
Porvoossa meditatiivinen äänihoito

Time & Location

Oct 14, 2019, 6:00 PM – 8:00 PM
Steinerpäiväkoti Päivänsäde Porvoo, Kaivokatu 41, Porvoo

About the Event

Ilmoita itsesi mukaan katri.truebeing@gmail.com 050-3317667

Äänihoidossa voit antaa mielesi ja kehosi rentoutua täysin. Soitinten elävöittävä ja parantava värähtely kuljettaa lempeästi syvään lepotilaan, kirkkaaseen läsnäoloon sekä rakkaudelliseen muutokseen.

✨✨ Kutsumme sinut äänien hoitavaan, parantavaan, harmoniseen ja ihmeelliseen maailmaan ✨✨

Mika Kunnasvaara ja Katri Levonen luovat kristallisoittimien: maljojen, didgeridoon, harpun, pyramidien sekä gongin, rumpujen, tuulikellojen että natiivihuilujen avulla meditatiivisen tilan. Tämä on todella ainutlaatuinen soitinkokoelma Suomessa.

💜 Anna kehollesi ja mielellesi kevyt ja helppo tapa rentoutua sekä avautua uudelle olemiselle.

💜 Puhtaiden sävelten ja sointujen myötä kehosi ja mielesi voi päästää irti mahdollisista jännityksistä sekä virittyä läsnäolon tilaan, jolloin tietoisuutesi on kirkas ja tyyni.

💜 Tule kokemaan miten helppoa voi olla oman värähtelytaajuuden muutos äänien avulla. Voimaannu ja uudistu hetkessä.

🕉 Ota mukaan oma joogamattosi. Mukavat ja lämpimät vaatteet, viltti ja tyynyjä pääsi ja jalkojen alle. Juomapullo täynnä puhdasta vettä.

🌷 Ilmoita osallistumisesi lähettämällä viesti Katrille 050-3317667. 🌷

Oviraha: 25€ Paikka: Porvoon Steinerpäiväkoti Päivänsäde. Sisään pääsee klo 17.45 alkaen.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kokemuksia:

” Äänivärähtelyt tuntuivat osuvan kehoni erilaisiin kipupisteisiin ensin voimistaen niitä ja sitten hellittäen vapauttamalla mm. lihasjännityksiä. Rentouduin niin totaalisesti, että aloin hoidon loppupuolella hieman irtaantua kehostani. Tunnekehostani alkoi puhdistua asioita ja helpotus tuli itkuna ulos. Miten kevyt ja iloinen olo sen jälkeen olikaan! Jokaisessa hoitoillassa tuntuu olevan aivan huikeat valo- ja rakkausenergiat, jotka omassa kehossani olen saanut tuntea monellakin tavoin parantavina. Parin tunnin jälkeen tuntuu myös kuin olisi nukkunut vähintään kahdeksan tunnin rentouttavat ja uudistavat unet. Lämmin kiitos Katri ja Mika kun omalta osaltanne mahdollistatte noiden ihmeelisten energioiden virran.” 🙏 Johanna 🙏

” Minun kohdallani Mikan ja Katrin äänihoidot kehouttavat tietoisuutta vahvasti. Tuntuu, että yhteydestä puhtaaseen resonanssiin on avautumassa luonnollinen tila, kun joka kerta vapautuu emotionaalista, geneettistä ja fyysistä kipukehoa. Välillä on tunne, että tietoisuus sulautuu ääniin ja nousee ylitsevuotavia lempeyden, empatian, rakkauden, kiitollisuuden aaltoja. Välillä keho tekee ihan omia juttujaan kuin toukka kotelostaan tekisi tilaa perhoseksi. Pyhää, sanoinkuvaamatonta. Tukee niin hyvin tietoisuuden syvenemistä ja laajenemista.” Kiitos teille, rakkaat❣️💖💖 🙏 Hilkka 🙏

” Olen saanut valtavasti apua uupumukseeni äänihoitoilloista. Jokaisen illan jälkeen olo on uudistunut.”  - Emilia-

About Mika and Katri

Mika Kunnasvaara and Katri Levonen together are such a transformational powerhouse that anything in your life can be shifted in their presence of love.

Combination of Divine Masculine and Feminine offers endless compassion, understanding, light and pureness that will help you no matter whether you are, just getting to know spiritual path or you have been long time on your path of awakening. Their way of teaching is simple and easy to follow and expand in consciousness. You will find their presence deeply healing and soothing.

They are known with their miraculous sound healing, deep transformational work shops, classes and retreats. Mika and Katri have devoted their life purely in service to love and awakening humanity from its deep sleep.

Registration is Closed

Share This Event