Thu, Sep 19 | Uusi-Eerolantie

Pyhän hiljaisuuden retriitti

Hiljaisuuden voi ymmärtää vasta sen koettuaan. On välttämätöntä ottaa irtiotto omasta arjesta ja sulkea hetkeksi kaikki ulkopuolelle. Lämpimästi tervetuloa kokemaan hiljaisuus sisäisyydessäsi.
Registration is Closed
Pyhän hiljaisuuden retriitti

Time & Location

Sep 19, 2019, 5:00 PM – Sep 22, 2019, 3:00 PM
Uusi-Eerolantie , Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland

About the Event

19.-22.9 kokoonnumme Kangasalle Vesijärven rannalle Pyhän Hiljaisuuden retriittiin.

💜 Hiljaisuus on jokaisen ihmisen sisäinen luonnollinen perustila. Kaikki ajattelu, tunteminen ja toiminta syntyy ja ilmenee tälle hiljaisuuden valkokankaalle.

💜 Nykyaikana on erityisen tärkeää ja eheyttävää kytkeytyä sisäiseen hiljaisuuteen joka päivä. Itseasiassa kaiken ihmisenä olemisen tulisi kummuta tästä hiljaisuudesta eikä suinkaan mielen pintaväreilystä.

💜 Hiljaisuuden retriitti on täydellinen tapa laskeutua todellisen olemuksensa äärelle ja antaa mielensä värittämän maailman ja ihmissuhteiden tulla tiedostetuksi puhtaana ja kirkkaana.

💜 Hiljaisuus meissä on Rakkautta. Yhdessä luotu hiljaisuus on todella vahvaa ja parantavaa niin osallistujalle itselleen kuin koko maailmalle. Anna lahja itsellesi ja rakkaillesi ja tee elämää muuntava matka kanssamme hiljaisuuteen kristallisointujen, hengitys- ja kehotyöskentelyn sekä meditaation elävöittämänä.

✨✨✨ Retriitille vielä yksi paikka vapaana. Työskentelemme pienen ryhmän kanssa.

🌹 Retriitin hinta 333€ sekä majoittuminen täysylläpidolla 170€ 2hh.

ilmoittautumiset katri.truebeing@gmail.com

Registration is Closed

Share This Event