Tue, Dec 22 | Webinar

Rakas Keho

Tule mukaan parantavalle matkalle! Kehomme haluavat olla rakkaudellisessa suhteessa Todellisen Itsemme kanssa. Keho haluaa kokea rakkautta, olla yhteydessä elämän kanssa.
Registration is Closed
Rakas Keho

Time & Location

Dec 22, 2020, 6:00 PM – 8:00 PM
Webinar

About the Event

Kehomme ovat rakkauden instrumentteja, jotka auttavat meitä palaamaan Todellisen Itsen luokse. Jokainen kokemus elämämme varrella on suunniteltu täydellisesti meitä varten, tuntemaan ihmiskunnan kipu sekä kipu, mitä emme ole suostuneet tuntemaan, jotta voimme harmonisoida erillisyyden kokemukset eri tasoista. 

Jokainen sairauden ja kivun kokemus on auttamassa meitä palaamaan takaisin rakkauteen, Luojan luokse. Tämä ei tarkoita sitä että sinulla pitää olla kipua, se tarkoittaa vain sitä, jos kärsimystä ilmenee syleilemme sitä, kuuntelemme sen viestin sekä opetuksen ja annamme sen sulaa/muuntua auttaen meitä olemaan yhtä rakkauden kanssa. 

Tule mukaan parantavalle matkalle kehosi kanssa ja eheytetään erillisyyden kokemuksia, jotta sinä voit nauttia vapaammasta Joulun ajasta syvässä rauhassa ja kiireettömäss tilassa sydämesi sekä rakkaiden ihmisten äärellä. 

Anna itsellesi ihana joululahja!!  Voit myös ostaa webinaarin ystävällesi äänitteenä.

Webinaari vain 25€. 22.12 kello 18-20. Zoomin välityksellä. 

Katri käy läpi 9 erilaista rakkauden laatua/olemusta/essenssiä, jotka haluavat tulla näkyväksi erillisyyden sekä kivun kokemusten läsnäollessa. Opit kuinka itseasiassa rakkaus haluaa olla läsnä elämässäsi sekä miten auttaa itseä tulevaisuudessa, kun kivulias kokemus on läsnä. 

Nähdään rakas, rohkeasti mukaan!! 

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Rakas Keho
    €25
    €25
    0
    €0
Total€0

Share This Event