Thu, Apr 01 | Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland

Rohkeasti rehellinen - uusi tietoisempi Sinä

Kun olet linjassa todellisen itsesi kanssa, sinulla ei ole itseasiassa valintaa, olet yhteydessä rakkauteen ja toimit aina virtaavassa tilassa. On vain elämä ja se tapahtuu joka hetki korkeimman ohjauksessa. Kaikki muu on mielen sekamelskaa. Tärkein kysymys -mitä sinä todella haluat?
Registration is Closed
Rohkeasti rehellinen - uusi tietoisempi Sinä

Time & Location

Apr 01, 6:00 PM – Apr 04, 3:00 PM
Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland

About the Event

Tämä on retriitti sinulle, joka haluat todella olla radikaalisti rehellinen itsellesi, purkaa kaiken epätoden minäkuvastasi sekä löytää syvemmän yhteyden itseesi elävöittäen samalla itsetuntosi terveeksi.

Tulemme auttamaan sinua löytämään kaikki tarvitsemasi työkalut itsestäsi ja saatamme sinut ihanaan uuteen alkuun tämän viikonlopun aikana.

Tulet siis kirkastamaan sitä mikä jo olet. Tämä voi kuulostaa ehkä oudolta tai kenties jopa kliseeltä, mutta kun olet valmis riisumaan pois kaiken sen mitä et ole ja luomaan rehellisen suhteen kaikkeen siihen, mitä tällä hetkellä ylläpidät elämässäsi, voit kokea kuka todella olet.

Yksinkertaista.

Etusijalla olet Sinä, Todellinen Sinä.

Saat tutkia sisäisesti elämääsi sekä itseäsi ja samalla havaita kuinka itseasiassa et tällä hetkellä toimi elämässäsi niin kuin mitä sinun todella pitäisi toimia, jos kuuntelisit sydäntäsi.

Rohkeasti rehellinen. Syvälle totuuteen sydämesi kanssa. Uskaltaa tulla näkyväksi.

Me kaikki olemme keränneet kaikenlaista moskaa itseemme elämämme aikana, ihan jokainen meistä., Tätä voidaan kutsua ihmisyyden sekä mielen psykologiseksi sekamelskaksi, miltä kukaan ei ole voinut välttyä.

Retriitti on upea mahdollisuus sinulle puhdistua ja astua vapauttavaan tiedostamiseen sekä kokea yhteys todelliseen itseen.

Miksi olet täällä? Mikä on sinulle tärkeää?

Miten löytää tasapaino viisaudessa ja rakkaudessa sekä oppia kommunikoimaan itselle ja muille oma totuus?

Retriitti mahdollistaa sydämesi & elämän kuuntelun hiljaisuudessa ja yhdessä muiden kanssa, muut ovat upeita peilejä rakkaudelle sinussa.

Kun olet linjassa todellisen itsesi kanssa, sinulla ei ole itseasiassa valintaa, olet yhteydessä rakkauteen ja toimit aina virtaavassa tilassa. On vain elämä ja se tapahtuu joka hetki korkeimman ohjauksessa. Kaikki muu on mielen sekamelskaa.

Tärkein kysymys -mitä sinä todella haluat?

Totuus on että teet aina asioita, mitkä ovat sinulle tärkeitä. Uskallatko myöntää mikä sinulle oikeasti on tärkeää vai jatkatko valehtelua itsellesi?

Jos tietäisit kuolevasi kuukauden päästä, mitä tahtoisit tehdä ja kokea ennen sitä? Tämän kysymyksen myötä voit katsella sisäisyydestäsi nousevia toiveita ja unelmia. Mikset alkaisi elää niitä todeksi jo nyt? Mikä vielä estää sinua?

Tule purkamaan esteet ja valjastamaan tahtosi muutokseen, jota olet kaivannut.

Olemme luoneet sinulle tämän ainutlaatuiseen retriittikokonaisuuden, koska sinä olet ainutlaatuinen ja ansaitset rakkautta enemmän kuin uskot.

Tule yksin, ystävän tai kumppanisi kera.

Otamme mukaan voimassa olevien rajoitusten mukaisen määrän ihmisiä.

Majoitus kauniissa, hermostoa & koko kehoa hoitavassa kodissamme. Viikonloppu sisältää aamiaisen sekä lounaan, muut syötävät osallistuja tuovat itse.

Viikonlopun aikana tarjolla antoisaa tietoisuustyöskentelyä ryhmän ja osallistujien lähtökohdista käsin. Nämä hetket ovat mahdollisuuksia mielen läpimurtamiseen, sekä havahtumiseen että syviin omakohtaisiin kokemuksiin Todellisesta Itsestä. Tulet mm.tietoiseksi omista sisäisistä motiiveista ja vaikuttimistasi. Autamme sinua näkemään erilaiset energeettiset siteet menneeseen, vapauttaen sinua läsnäoloon ja nykyhetkeen. Katsomme myös millaisia rooleja olet ottanut elämässäsi.

Ohjattua meditaatiota.

Iloa, rakkautta ja parantavaa äänihoitoa.

Keholle tervehdyttävää liikettä ja uudistavaa hengitystä: Breathe & Release.

Saunaa & avantoa sekä luonnossa virkistäytymistä.

Retriitin hinta: sisältää majoituksen, aamiaisen ja lounaan sekä iltapalan että ohjelman 499€.

👩‍❤️‍👨  Mika ja Katri ovat intuitiivisia äänellä parantajia, energiahoitajia ja ennenkaikkea tietoisuuden aalloilla kulkijoita, virrattaen kirkkautta, selkeyttä ja rakkaudellista lähestymistapaa erilaisiin elämän haasteisiin ihmisenä. Heidän kykynsä ymmärtää jokaista kanssakulkijaa on koskettavaa. Jokainen kokee olevansa turvassa, kuin kotonaan heidän läsnäolossaan ja siinä upeassa tunnelmassa, jonka he retriiteilleen luovat.

Mika ja Katri lähestyvät ihmisenä kasvua, kipuilua voimaantumisen sekä Itsensä Oivaltamisen kautta. Kun ihminen havahtuu Todelliselle Itselle, kaikki menneisyyden parantuminen tapahtuu luonnostaan. Keho elävöityy, mieli kirkastuu ja tunnekeho on rauhallinen. Ajattelua ohjaa sydäntietoisuus. Monet ovat kuvanneet heitä valonkätilöiksi, sillä he auttavat ihmisiä syntymään omaksi Itsekseen, ainutlaatuisten lahjojen näkyväksi saattamiseen.

Registration is Closed

Share This Event