Fri, Nov 02 | Hauralantie 198

Sisäisen hiljaisuuden kutsu

Nyt on mahtava vuodenaika tulla vahvistamaan sisäistä valoa. Tule kokemaan läsnäolevaa meditatiivista olemista sekä kristallisoittimien syvältä puhdistavaa ja vapauttavaa vaikutusta!
Registration is Closed
Sisäisen hiljaisuuden kutsu

Time & Location

Nov 02, 2018, 5:00 PM – Nov 04, 2018, 3:00 PM
Hauralantie 198, Hauralantie 198, 37500 Lempäälä, Finland

About the Event

Tule syventämään meditatiivista rauhan ja hiljaisuuden tilaa viikonlopun ajaksi Lempäälään Katrin kotiin. Anna itsesi kylpeä, puhdistua, selkeytyä ja kirkastua valossa ja rakkaudessa.

Polta mielestäsi siemenet että sinulta puuttuisi jotain. Sen sijaan avaudu yltäkylläisyydelle, jota olet. Viikonlopun aikana alati syvenevä tunne eheydestä, yltäkylläisyydestä täyttävät kokemuksesi kentän. Vapaudut. Vapaudesta käsin voit luoda elämässäsi uutta.

Puutteen tunne on yksi oleellisista kärsimyksen tiloista ja illuusion harhasta, siitä vapautuminen tuo sinulle valtavasti voimaantumista ja sisäistä uutta tilaa. Jos todella ankkuroit tämän osaksi itseäsi, olet pysäyttämätön.

Yksinkertaisilla harjoituksilla, tietoisuustyöskentelyllä, uskomattomalla äänimaailmalla annamme yltäkylläisen rakkauden värähtelyn avata oleminen ja tietoisuus uuteen luomisen tilaan. Mika Kunnasvaara intuitiivisesti kutsuu äänimaailmaa erilaisten parantavien soittimien myötä läsnäolevaksi.

Pidämme hauskaa yhdessä, olemme luonnon äärellä, meditoimme, teemme voimaannuttavia kävelyitä ja paljon muuta kehollista työskentelyä. Saunomme, uimme, kylvemme itsemme rennoksi kohti uutta olemista.

Sinulla on mahdollisuus saada syvempi kokemus tietoisuudesta, joka olet, ilman intellektuaalista ajattelua. Tule siksi mitä olet valossa ja rakkaudessa.

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa, joten ole nopea ja laita viestiä: katri.truebeing@gmail.com

Kysy lisää infoa viikonlopusta!

Ps. Katri tekee taivaallisen hyviä raakakakkuja osallistujille :D

Hinta 299€ sisältää ohjelman ja majoituksen.

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Retriitti
    €299
    €299
    0
    €0
Total€0

Share This Event