Thu, Feb 11 | Online Event

Sisäisen kasvun mysteerit

Tulet huomaamaan, että tämä pieni sijoitus Itseesi on kultainen siemen, joka lähtee kasvamaan kukoistukseen ja versoaa kaikkea hyvää elämääsi!! Tule mukaan!
Registration is Closed
Sisäisen kasvun mysteerit

Time & Location

Feb 11, 7:00 PM – May 26, 8:00 PM
Online Event

About the Event

Haluamme luoda rakkaille ystävillemme jatkuvan kohtaamisen sekä sisäisen kasvun mahdollistavan verkoston, jossa autamme kanssakulkijoita säännöllisesti online.

Minä Olen läsnäolon vahvistaminen, kirkastaminen ja puhdistaminen. Kokemuksellinen meditaatio ohjaus ytimeen ilman intellektuaalisia rakenteita. Kivuliaan ihmisyyden kentän syleileminen rakkaudessa. Parantamista. Ymmärtämistä, joka pohjautuu laajemman tietoisuuden kuin persoonatason lähteelle.

Kaikki ovat tervetulleita. Jokainen totuuden ja rakkauden etsijä. Kanssakulkija, olet vasta havahtumassa tai kulkenut jo pidempään heräämisen polkua, sillä ei ole merkitystä. Tapaamiset koskettavat jokaisen sydäntä, syvintä osaa meissä. Ilman mielen tuottamia ajatusrakennelmia. Puhdas oleminen, vapaa ihminen.

Sisäinen kasvu on jatkuva prosessi ja upeiden retriittikokonaisuuksiemme ohelle olemme jo pitkään halunneet luoda helposti lähestyttävän mahdollisuuden auttaa ihmisiä arjen keskellä, siellä missä integroiminen tapahtuu. Tahdomme opastaa sekä tukea esiin nousevissa kysymyksissä sekä luoda parantavia keitaita ja meditatiivisia hetkiä jokapäiväisen elämän äärelle, jokaiseen hetkeen.

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa aivan uusi askel kanssamme kohti yhteisöllisyyttä, jonka virratamme rakkaudesta sekä korkeammasta valosta käsin, toisiamme kuunnellen, kunnioittaen sekä vapaaseen ihmisyyteen auttaen.

Yhdessä olemme enemmän. Yhdessä luomme uutta maailmaa. Yhdessä muunnamme sydämestä käsin elämämme turvalliseksi iloiseksi olemiseksi. Yhteisöllisesti kuljemme elämän haasteiden ja kasvukipujen läpi!

Katri ja Mika ovat intohimoisia rakkauden aalloilla kulkijoita, joiden sydämessä on aina ollut palo olla yhteydessä Jumalaan, Todelliseen Itseen, kaiken Luojaan, ikuiseen lähteeseen. He kohtaavat jokaisen kanssakulkijan syvimmästä totuudesta käsin, mikä jokaisen sydämessä liekehtii omalla ainutlaatuisella yksilöllisellä tavalla.

Jokainen meistä on rakkautta ja valoa, rakkauden on vain himmentänyt mielen sopukat, uskomukset sekä opitut mallit, jotka pohjautuvat erillisyyteen rakkaudesta, kokemuksiin, joissa ihmiset ovat jatkuvasti satuttaneet toisiaan.

Parantuminen on prosessi ja siksi Katri ja Mika haluavat avata mahdollisuuden kohdata säännöllisesti kuukausittain online välityksellä kaksi kertaa kuukaudessa Uudenkuun sekä Täydenkuun päivinä.

Tapaamiset kestävät tunnin ja ovat aina ajankohtaisia vastaten kollektiiviseen kenttään, mikä on loppujen lopuksi yksilöistä käsin luotua. Katri ja Mika herkästi aistivat mikä kaipaa tulla nähdyksi, mitkä teemat kaipaavat eheyttämistä. Sen lisäksi tapaamisissa on aina syvää Itsen tiedostamista sekä siihen johdattavia meditaatioita.

Kevään aikana annamme osallistujille tapaamisissa pieniä harjoituksia/tehtäviä, jotka auttavat integroimaan meditaativista työskentelyä arkeen. Elämäsi lähtee luonnostaan muuntumaan näiden vahvojen tapaamisten myötä.

Tulet huomaamaan, että tämä pieni sijoitus Itseesi on kultainen siemen, joka lähtee kasvamaan kukoistukseen ja versoaa kaikkea hyvää elämääsi.

Maksu vaihtoehdot : Yksittäinen kerta 15€. Kuukausi 22€. Koko kevät 70€. Upeaa, eikö totta! MobilePay 0503317667. Tarvittaessa kysy tilinumero.

Laita viestiä katri.truebeing@gmail.com, kun olet maksanut, niin lähetän sinulle tapahtumalinkin.

Toukokuussa katsomme, onko tämä ihmisiä innostava tapa jatkaa työskentelyä kanssamme.

Tuo ystäviä mukaan, laita sana kiertämään, lisätään rakkautta ja parantumisen aaltoa Suomessa. Olet ihana, nähdään pian!

Kevään tapaamiset

11.2 Uusi kuu 19-20

27.2 Täysikuu 19-20

13.3 Uusi kuu 19-20

28.3 Täysikuu 19-20

12.4 Uusi kuu 19-20

27.4 Täysikuu 19-20

11.5 Uusi kuu 19-20

26.5 Täysikuu 19-20

Registration is Closed

Share This Event