Fri, Jan 24 | Joogastudio Joogahymy

Syvärentouttava äänihoito

TÄMÄ TAPAHTUMA TÄYNNÄ
Registration is Closed
Syvärentouttava äänihoito

Time & Location

Jan 24, 2020, 6:00 PM – 8:00 PM
Joogastudio Joogahymy, Pirkkalaistori 10 LH7, 37100 Nokia, Finland

About the Event

Tule syvärentouttavaan äänihoitoon. Koe gongien ja kristallisoittimien uskomattoman upeiden värähtelyjen vaikutus olemuksessasi.

Äänihoidoista ovat ihmiset löytäneet helpotusta mm. stressiin, unettomuuteen, lihasjännityksiin ja traumoista vapautumiseen. Tutkimusten valossa voimme sanoa myös solujen aineenvaihdunnan parantuvan, mikä on olennainen seikka koko fyysiselle terveydellemme.

Mika ja Katri luovat Sinulle taianomaisen äänimatkan, jonka aikana voit täysin antautua todelliselle Itsellesi ja puhdistaa rennosti keho-mielikokonaisuutta parantavien äänivärähtelyjen siivittämänä.

Soitinkokoelma on ainutlaatuinen Suomessa.

Ihmisten kokemukset äänihoitoilloistamme ovat uskomattomia. Fyysisistä paranemisista tietoisuuden laajenemiseen sekä henkisiin kokemuksiin ovat syvästi koskettavia. Jokainen ilta on erilainen ja ryhmälle siinä hetkessä luotu äänimaailma. Sukellamme syvälle sisäisyyteen herkkyydellä, rakkaudella sekä luottamuksella, antautuen äänten alkemialle sekä värähtelylle.

" Lämmin kiitos äänihoitoillasta 💖 Aivan huikeat energiat ja ääni todellakin kulki joka solun läpi. Aistin energioita hyvin herkästi ja äänihoito illan aikana koin hetkiä kuin joku olisi hoitanut pään aluetta ihan fyysisesti kevyellä kosketuksella. Eri soitinten energia ilmeni eri värein. Koen asioita hyvin kehollisesti ja onkin vaikea sanoittaa niitä tuntemuksia mitä äänihoidossa koin. Kehossa tuntui hyvin syvästi ja rakkaudellisesti sekä ajatus kääntyi välillä niin syvälle itseen, että tuntui kuin olisi ollut  äänten sisällä mutta täydellisessä hiljaisuudessa. Hoidon aikana tuli tarve kanavoida energiaa ympärilleen. " -Johanna-

" Kiitos aivan mahtavasta äänihoitoillasta eilen! Kävin vaikka missä eri maailmoissa matkan aikana, välillä uin kalana valtameressä ja välillä leijuin pilvenä taivaalla. Rummutus resonoi eniten, ihan samalla tavalla kuin viimeksikin. Minulla rummut herättivät soturihenkeä, ihan kuin olisin ollut nuotion ääressä herättämässä soturivoimaa sisälläni. Teidän oman äänen käyttö soittimien lisäksi on huikeaa ja resonoi kehossa isosti."  -Sanna-

Sisäistä auringonvaloa syksyyn on runsaasti tarjolla illan aikana. Anna itsellesi aikaa ja tule kokemaan pysyvä muutos olemisessasi. Nyt ensimmäistä kertaa Ong Namolla Mikan ja Katrin rakkaudellisen mystinen äänihoitoilta, joka sinun täytyy kokea, sillä sanat eivät pysty kuvaamaan ulottuvuuksia ja syvyyttä, mikä on läsnä illoissa.

” I love everything you and Mika be, embody and share💖 I went all the way to Bali to sit with Balinese healers and I felt more potent and powerful healing energies in your transmission!!! I Am infinitely grateful for your divine presence in my life🙏🙏🙏 ” - Melissa Bradley -

Ilmoita itsesi mukaan: katri.truebeing@gmail.com 050-3317667

Ilta vain 25€. HUOM! Maksu paikanpäällä käteisellä.

Laita päällesi lämpimät rennot vaatteet ja tule mukaan ihanana itsenäsi.

Joogahymyn joogamatot ja viltit ovat käytettävissäsi.

Iloisiin kohtaamisiin, Mika ja Katri

Registration is Closed

Share This Event