Tue, Apr 27 | You Tube

Täydenkuun meditaatio

Parantava. Puhdistava. Kirkastava. Todellisen Itsen kokeminen. Rakkauden näkyväksi tuleminen. Sinä Olet Upea.
Registration is Closed
Täydenkuun meditaatio

Time & Location

Apr 27, 7:00 PM – 8:00 PM
You Tube

About the Event

Tule kokemaan miten yhden tunnin aikana voit vastaanottaa parantavaa rakkaudellista valoa uskomattoman upeiden äänivärähtelyiden kera! Lämpimästi tervetuloa mukaan ystävä rakas! 

 • You Tuben välityksellä tapahtuva Live meditaatio, jossa Mika ja Katri virittäytyvät valon kanaviksi virrattaen osallistujille ainutlaatuisten parantavien soittimien kera taivaallista rakkautta eheyttäen erillisyyden kokemuksia. 
 • Mahdollisuus avautua meditaatiossa kokemaan vapaampaa tietoisuuden tilaa.
 • Voit tulla mukaan vaikka et olisi koskaan edes meditoinut, sillä Mika ja Katri ohjaavat hyvin yksinkertaisesti jokaisen osallistujan sisäisen rakkauden lähteelle. 
 • Täydenkuun iltana vastaanotamme luonnollisen runsauden, rakkauden yltäkylläisyyden. Kun saat sisäisesti kokemuksen siitä, että sinussa on jo kaikki. Sinä olet runsaus, elämäsi fyysiset olosuhteet tulevat hiljalleen muuntumaan ja vastaamaan sisäistä värähtelytaajuutta. 
 • Mukaan pääset maksamalla 15€ allaolevan painikkeen kautta ja saat sähköpostiisi linkin. 
 • Jos et halua käyttää allaolevaa korttimaksua, voit myös maksaa mobilepayn kautta 0503317667. Katri Levonen. HUOM! Muista laittaa Katrille tekstiviesti MobilePaytä käyttäessäsi, että saat linkin tapahtumaan!!! 

Keitä ovat Mika ja Katri?

Mika Kunnasvaara on nyt puolet elämästään eli 26 vuotta harjoittanut joogan polkua meditaation, asanoiden sekä hengitystyöskentelyn myötä. Lisäksi hän on tutustunut muihin viisausperinteisiin ja sofioihin sekä niiden harjoituksiin etsiessään ja luodessaan omaa polkuaan. Nyt on hänen aikansa jo olla avuksi muille kanssamatkaajille täällä ihmisenä olemisen ihmeellisessä maailmassa.

Mika on ennen oman yrityksensä Asok Sound&Healing perustamista työskennellyt mm. luokanopettajana Tampereen steinerkoulussa.

Tällä hetkellä Mika toimii ensisijaisesti intuitiivisena ääni- ja energiaparantajana sekä meditaatio-ohjaajana.

Hänen vahva läsnäolonsa kohottaa ja ylläpitää ryhmän energiaa matkalla eheytymisen lähteelle ja sisäiseen kasvuun.

Katri Levosen  kyky nähdä ryhmä ja jokainen yksilö rakkaudellisesti koskettaa jokaisen olemusta kuljettaen etsijän syvään yhteyteen Todellisen Itsen kanssa, missä parantuminen luonnostaan tapahtuu. Syvässä yhteydessä näkemisen kirkkaus suhteessa omaan elämän haasteisiin selkeytyy.

Katri auttaa jokaista hänen lähtökohdistaan käsin antaen upeita tietoisuuden työkaluja arkeen. Katrin myötätunto ja ihmisyyden inhimillisten kipujen ymmärtäminen on todella parantavaa sekä rakkauteen muuntavaa. Hänen ohjauksessa elämän muutokset ovat välittömiä sekä pysyviä, jos osallistuja itse on valmis rehelliseen tarkasteluun oman persoonan sekä valheellisen indentiteetin suhteen.

Prosessi saattaa olla kivulias, mutta Katrin virrattama myötätunto sekä rakkaus tekee matkasta kevyemmän ja iloisemman.

Hänen iloa kupliva olemus antaa valtavasti helpotusta vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien elämän haasteiden äärellä.

Life Transformed & tietoisuus-valmentaja, Intuitiivinen äänellä parantaja ja energiahoitaja. Kundaliinijoogaopettaja sekä neljän lapsen äiti. Katri on varhaiskasvattaja sekä Steinerpedagogi. 

Yhdessä Katri ja Mika ovat luoneet jo kolme vuotta erilaisia voimaannuttavia retriittejä ihmisille. Heidän ihana kotinsa Kangasalla Vesijärven rannalla on toiminut monille parantumisen keitaana joko yksilöhoitojen tai retriittien muodossa.

He kiertävät myös tilauksesta ympäri Suomea mukanaan kokoelma mitä erilaisimpia huippulaadukkaita terapeuttisia soittimia, joilla he luovat uskomattoman voimallisia syvärentouttavia äänimatkoja.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Täydenkuun meditaatio
  €15
  €15
  0
  €0
Total€0

Share This Event