Time is TBD | Location is TBD

Tietoiset konfliktit parisuhteessa 11.11.-2.12.2019

Älä enää sabotoi itseäsi parisuhteessa. Tule tietoiseksi sinua ohjaavista alitajuisista ajattelu/käyttäytymismalleista ihmissuhteissa ja vapauta itsesi kommunikoimaan selkeästi, avoimesti ja autenttisesti. Totuus puhdistaa, sen välttäminen pitää sinut menneisyyden kierteessä hienovaraisella tavalla.
Registration is Closed
Tietoiset konfliktit parisuhteessa 11.11.-2.12.2019

Time & Location

Time is TBD
Location is TBD

About the Event

Online-kurssi sinulle nainen, joka haluat muuntaa itseäsi niin, että parisuhteesi kukoistaa ja voit kokea rakkautta, iloa ja riemua. Löydä sisäinen voimasi ihana upea nainen.   

Tule tietoiseksi sinua ohjaavista alitajuisista ajattelu- ja käyttäytymismalleista, joissa usein toimitaan puutteentilasta käsin, tarvitsevuudesta tai tarpeista, mikä pitää yllä konflikteja.  

Vapauta itsesi kommunikoimaan selkeästi, avoimesti ja autenttisesti. Ymmärrä oma osuutesi parisuhteen dynamiikassa.   

Odotatko ulkoisen maailman muutosta, jotta voisit olla onnellinen?   

Salli itsesi vastaanottaa rakkaus, joka olet. 

Nyt ei ole hinta esteenä muutokselle 44€ koko kurssi 

Tiesitkö, että kaikki kipu ja kärsimys johtuvat loppujen lopuksi siitä, että koet puutetta? Haluatko oppia elämään sisäisesti yltäkylläisyyden tilassa? Ainoa tärkeä suhde, mikä meillä kaikilla on, on suhde itseen. 

Vapauta ihmissuhteesi välttelyn ja puutteen energiasta. Tiedät miten kuluttavaa se on. 

Oletko pitänyt itsestäsi huolta? Oletko autenttinen ja uskollinen sydämesi hiljaiselle äänelle? 

Nyt on mahtava vuodenaika aloittaa tämä verkkokurssi. Ulkoisen pimeyden myötä saamme upean lahjan kääntyä omaan sisäisyyteen, mistä kirkkaimmat timantit löytyvät. On aika sekä puhdistaa että vapauttaa menneisyyden varjoja parisuhteessa ja sukulinjoissa. 

  

Pelko usein estää meitä tarttumasta sisäiseen kasvuun. Tule mukaan siitä huolimatta, uskalla olla läpinäkyvä ja totuuden äärellä. Totuus vapauttaa sinut vaikka sen kohtaaminen tuntuu kivuliaalta, mutta kohtaamispinnassa elämänvoimasi vapautuu.  

Tuntuuko sinusta, että aina joustat ja tyydyt vähempään? Älä salli itsesi tyytyä negatiiviseen itsesi sabotoimiseen. Salli itsesi tulla näkyväksi ja kuulluksi parisuhteessasi.  

 Ota luomisen voimasi haltuun nainen tämän verkkokurssin myötä ja loista intuitiossasi kehollistaen ihanaa kaunista viisautta, jota juuri sinä olet. 

 Kurssi auttaa sinua löytämään yhteyden feminiiniseen alkuvoimaan sisäisyydessäsi, mikä on luonnollinen olotilasi silloin kun elämänvoima virtaa vapaasti. 

  

Nainen, tule rohkeasti sukeltamaan yhdessä turvallisessa, lempeässä ja rakkaudellisessa sisarpiirissä sisäisen luovan voimasi äärelle. Lämpimästi tervetuloa pyhälle sisäiselle matkalle.  

Sisällöstä: 

 • Neljän viikon online-kurssi kuljettaa sinut aivan uuteen tietoisuuteen sekä olemisen tilaan, jolloin voit kokea sisäistä helpotusta, vapautta, iloa, onnea, riemua sekä helppoutta olla sinä.
 • Kurssin myötä löydät syvemmän viisauden sisäisyydestäsi. Uskallat olla oma itsesi Feminiinisessä voimassasi, säteillen magneetin lailla, sillä silloin vedät puoleesi syvimpiä sydämen toiveita luonnostaan. Fyysinen maailma muuntuu aina sisäisen muutoksen myötä. 
 • Opit ymmärtämään kohtutietoisuuden merkityksen naisena sekä sen miltä kehossasi tuntuu olla läsnä luovan voimasi äärellä. Naisen kohdusta, luovasta voimasta kaikki syntyy elämässäsi. 
 • Tutkimme yhdessä, kuinka olla tietoisesti läsnä konflikti tilanteissa. Opit kommunikoimaan autenttisesti syvimmät tunteesi sen sijaan, että ajautuisit aina samoihin konflikteihin parisuhteessa.
 • Pyhä maskuliinisuus on myös tärkeää, fokusoiminen, strukturoitu eteenpäin vievä, liikkeelle laittava voima sekä toiminta. Harmonisoimme sekä eheytämme polariteetteja sisäisyydessäsi, monet kivuliaat kokemukset ovat syntyneet epätasapainosta sekä väärinymmärryksistä miehen ja naisen välillä. Tuomme ykseyteen molempia olemisen puolia, jotta parisuhteesi voi kukoistaa. 
 • Kun muunnat oman sisäisen tilasi vapaammaksi, parisuhteesi muuntuu ihmeellisellä tavalla kurssin jälkeen/aikana, jota et voi edes kuvitella.
 • Tapaamiset sisältävät vahvoja parantavia energioita, meditatiivista työskentelyä sekä kirkastavaa tietoisuutta.
 • Jokaisessa tapaamisessa opetan harjoituksia, mitkä auttavat sinua ylläpitämään feminiinistä magnetismia sekä toimimaan harmoniassa pyhän maskuliinisuuden kanssa. 
 • Sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja autan sinua selkeyttämään elämäntilannettasi sekä tuomaan syvempää ymmärrystä solmukohtiin. Yhdessä jakamalla olemme enemmän.
 • Aloitamme sisarpiirin 11.11 klo 16-18. Tapaamme viikottain 3.12 asti suljetun Facebook ryhmän kautta, mikä mahdollistaa myös kokemusten jakamisen osallistujien kesken koko 4 viikon ajan. Tapaamiset ovat katsottavissa milloin vain ja jos et pääse Livenä, kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen ja vastaan niihin.

On aika ottaa rohkeita askeleita sen sijaan, että yrität peittää haavoja ja piilotella itseäsi. Totuus on, että sinä haluat elää rakkaudellisessa suhteessa kaikkein lähimmän ihmisen kanssa. Parisuhteessa, jossa voit kokea rakkautta joka hetki ilman nukahtamista menneisyyden varjoihin.  

Nyt ei ole hinta esteenä muutokselle  44€. 

Kuningatar voimasi

Tarkoittaa yltäkylläisyyttä sisäisesti. Omassa voimassa, intuitiossa, totuudessa ja tietoisuudessa vahvasti juurtuneena. Hyvästit uhriutumisen roolille sekä menneisyyden haavoille/kivuille. Kun loistat valoasi, se mitä sydämessäsi toivot, tulee luonnollisesti luoksesi. 

Kohtuvoimasi

Uuden luominen ja synnyttäminen sekä luottamus jumalallisiin lahjoihisi. Naiseuden mystiikka sekä mysteerit avautuvat kohdussa. Yhteys kosmokseen, tyhjyyteen sekä sydäntietoisuuteen. Kaikkiallinen rakkaus ilmenee kohtusi kautta. Kun rentoudut olemaan sitä mitä etsit, sinusta tulee magneetti.

Katri Levonen

Olen kulkenut maan päällistä taivalta kohdaten elämässäni monenlaista kivun sekä kasvun kohtaa. Kultainen polku on johdattanut minua elämässäni kehollistamaan taivalliset lahjani ihmiskunnan palvelukseen rakkaudessa sekä korkeimmassa mahdollisessa tietoisuudessa. Työskentelen kansainvälisesti auttaen naisia löytämään Feminiinisen magneettivoimansa. 

Katri on intuitiivinen parantaja, tietoisuuus valmentaja, alkemistinen äänihoitaja kristallisoittimien sekä oman äänen avulla työskennellen. Katri on kulkenut joogapolkua sekä itsekasvatus/tietoisuuspolkua nuoruudesta asti käyden monenlaisia kansainvälisiä koulutuksia. 

 

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Kuningatarvoima
  €44
  €44
  0
  €0
Total€0

Share This Event