Fri, Jul 31 | Uusi-Eerolantie 76

Tunnekehon puhdistus

Huikea tunnekehon vapauttava viikonloppu. Tule mukaan!
Registration is Closed
Tunnekehon puhdistus

Time & Location

Jul 31, 2020, 5:00 PM – Aug 02, 2020, 8:00 PM
Uusi-Eerolantie 76, Uusi-Eerolantie 76, 36120 Kangasala, Finland

About the Event

❤️ Tunteiden äärellä tietoisesti ja rakkaudella - ❤️ voimaantumisen ja ilon viikonloppu ❤️   

 Sanoisitko kyllä, jos voisit yhden viikonlopun aikana keventyä sisäisistä tunnelukoista, traumallisista kokemuksista, ahdistuksista sekä jumittavasta sielun tilasta aivan uudenlaiseen kirkkauteen, keveyteen sekä sisäiseen rauhaan ja iloon?   

Aivan jokainen meistä on valmis sanomaan näin upealle mahdollisuudelle kyllä!  Katri ja Mika ovat luoneet hienon rakenteen toteuttaa tämä uskomattomalta kuulostava viikonloppu Kangasalan kodissaan 31.7.-2.8.2020  

Tämän viikonlopun ytimessä on tietoisuuden valon kohdistaminen meissä ilmeneviin tunteisiin ja niiden yksilöllisiin toimintamekanismeihin mielen alueella; kuinka ne saavat meidät valtaansa ja vievät pois olemisen lempeästä selkeydestä. Nämä asioihin, elämäntilanteisiin ja ihmisiin kytkeytyneet  läpielämättömät tunnelukot estävät meitä tulemasta omaan voimaamme.   On Uskomatonta kuinka luovuus, ilo, elämänmyönteisyys ja ennen kaikkea oman itsensä hyväksyminen puhkeavat aivan uudenlaisiin värähtelytaajuuksiin tämän viikonlopun myötä. 

Mutta Sinulta myös edellytetään jotain tämän toteutumiseksi: Sinun tulee olla valmis luopumaan vanhasta, antautua kohtaamaan sisäisyytesi pelot, viha ja kaikki se, mitä sieltä esiin nousee.   

Jos olet valmis sanomaan kyllä tälle prosessille, niin tämä vain viiden ihmisen intensiivisesti hoitva ja parantava viikonloppu on juuri Sinua varten!  Viikonlopun aikana kirkastamme sisäisen katseemme ja teemme perusteellisen tunnekehon puhdistuksen kohti Rakkaudellista keveyttä ja kirkkautta.  

Luvassa on:  

🌹 Syvärentouttavaa, parantavaa ja puhdistavaa äänihoitoa  

🌹 Voimallista meditaatiota, kundaliini- ja hathajoogaa 

 

🌹 Intensiivinen Breathe and Release -harjoitus  

🌹 Yhteiskeskusteluja henkilökohtaisine valmennuksineen  

🌹 Hyvät löylyt rantasaunassa ja Vesijärven puhtaat vedet  

🌹 Lisäksi mahdollisuus kruunata työskentely huikealla yksilöhoidolla sunnuntaina  

🍃🍃 Upea luonto ja maaseudun rauha järven rannalla. Hyvin ainutlaatuinen sekä hoitava retriittipaikka  

 Viikonloppuun sisältyvät aamiaiset, kasvislounaat ja teet sekä kahvit. Iltapalat ja muut naposteltavat jokainen tuo itse tullessaan.   Saapuminen ja majoittuminen perjantaina klo 17.00  Perjantain ja lauantain hinta on yhteensä 222€.   

Pe - su hinta sisältäen huikean virityksen yksilöhoidon myötä on yhteensä 372€.  (Huom! Vain 5 hoitoaikaa tarjolla sunnuntaille.)  I

Ilmoittautuminen Katrille 050-3317667 tai Mikalle 040-6749704   Teitä rakkaudella jo odottaen  Katri ja Mika

Registration is Closed

Share This Event