Tue, Sep 04 | Location is TBD

Tunneleikki - tunne leikkisi

Opi kuinka nopeasti muuntaa tunteet menestykseksi. Kuinka ylläpitää rakkauden värähtelytaajuutta olosuhteista huolimatta? Miten käyttää negatiivisia tunteita oppaina sekä apuna korkeampaan tietoisuuteen? Kuinka löytää oma voima sekä linjaus arjessa?
Registration is Closed
Tunneleikki - tunne leikkisi

Time & Location

Sep 04, 2018, 12:00 PM – Oct 02, 2018, 2:00 PM
Location is TBD

About the Event

Kuinka usein olet fokusoinut energiaasi siihen mitä tahdot ja mitä et, mutta et ole päässyt eteenpäin?

Olet yhä uudelleen jumissa. Et voi kokea, vastaanottaa ja ilmaista valoasi, virtaavuutta, jota olet, jos ylläpidät uskomuksia, jotka pitävät sinua vanhassa olemisen tilassa. Jos et ole kohdannut itseäsi syvällisesti; traumoja, pelkoasi ja muita tunteita, jotka tuntuvat raskailta. Mielummin välttelet niitä kuin kohtaat avosylin rakkaudessa.

Aivan mahtavaa, että koet sitä mitä koet. Kaikilla on varjoja, joita ei ole kohdannut, älä siis tuomitse itseäsi vaan tule rohkeasti mukaan!

 • Jos haluat oppia ja ymmärtää kuinka käyttää tunteita opaana ja ponnahduslautana kohti vapaampaa olemista, korkeaa tietoisuutta ja värähtelyä.

Negatiiviset tunteet ovat valon mahdollisuus, opi kuinka syleillä aivan kaikkea elämässäsi ja olet pysäyttämätön!

Kurssini on prosessi ja tulet ymmärtämään ja näkemään verhon tuolle puolen. Näytän sinulle kuinka tuoda kaiken uuden tietoisuuden osaksi elämääsi ja käyttää sitä kohti syvää viisautta, lahjojasi, elämän virtaavuutta ja ihmeitä. Kun sinä valitset itsesi ja todella tahdot, kaikki on mahdollista!

KATSO TÄMÄ

Ajattele miltä tuntuu kun sisäinen konflikti ja sota päättyy, sinulla on valtavasti energiaa, voimaa, iloa, syvää yhteyttä!

 • On aika päättää itsensä ja muiden tuomitseminen sekä elää vapaassa tilassa
 • Stressitön elämä; Opi kuinka olet aina täydellisessä kohtaa, ei ole mitään muuta tilannetta missä sinun kuuluisi olla kuin nyt tässä, kuinka käyttää stressiä apuvälineenä sen sijaan että se tuhoaa sinut henkisesti ja fyysisesti?
 • Vapauta tukahdutettu energiasi ja voit luoda elämän, josta olet aina unelmoinut
 • Opit näkemään kipusi läpi sekä ymmärtämään miksi koet mitä koet ja kuinka kaikki kokemuksesi voivat olla ilosi ja kiitollisuuden aihe
 • Opit löytämään sisäisen rauhan kaiken edessä, ankkuroitumaan rakkaudessa lujasti
 • Tunne oma arvosi; opi ilmaisemaan tarpeitasi elämän kentälläsi läheisten kanssa ilman syyllistämistä, häpeää tai anteeksipyyntöä
 • Herää joka aamu täynnä elämän riemua ja yltäkylläisyyttä
 • Kurssi on myös paljon paljon muuta ja tulee muuttamaan pysyvästi elämäsi

Tunteiden väärinymmärtäminen aiheuttaa sisäistä ahdistusta, vapauta itsesi!!

Jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan, kurssi toteutuu webinaarina 6 viikon ajan 28.8-25.9.2018 tiistaisin klo:12-14.

Kurssi on Live tapahtuma, joten sinulla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä lähetyksen aikana. Jokainen kerta äänitetään, jotta voit käyttää materiaalia ja palata siihen myöhemmin, jos et pääse osallistumaan livenä.

Kun ilmoittaudut mukaan, saat viestin, jossa kerron lisää kuinka pääset mukaan omalta koneeltasi

Aivan Top-level tietoisuus ohjausta erityiseen rakkaushintaan 111€

Bonuksena kaikille ennen 22.8 ilmoittautuneille 1h yksityinen valmennus!!!

Ilmoita osallistumisestasi tämän sivun kautta, maksamalla PayPalin avulla tai laita viestiä katri.truebeing@gmail.com ja annan vaihtoehtoisen maksumahdollisuuden.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Tunneleikki
  €111
  €111
  0
  €0
Total€0

Share This Event