Feeniks nousee loisteliaana lentoon jättäen tuhkat taakseen.

Huikea vuoden mittainen yhteisö naiselle, joka haluaa oppia johtamaan omaa elämäänsä kaaoksen keskellä.

Naiselle, joka haluaa kehollistaa oman Feeniks lintunsa ja loistaa pimeydessä valona. Avautua sisäiselle voimalle.

Sallia taikakyynelten eheyttää sielulliset haavat.

Olla hän. Nainen. Feminiinisessä virtauksessa.

Sinä olet se, mitä olet etsinyt. Yhteys feminiiniseen energiaan on elämäsi johtotähti ja ydin kaikessa luomisessa, olemisessa, äitiydessä, yrittäjyydessä, puolisona ja ystävyydessä.

Löydä voimasi, syvennä ymmärrystäsi itsestäsi ja johtamistaidoistasi. Valmista itseäsi uuteen alkuun, ja löydä tasapaino elämässäsi.

Mitä tämä oikeastaan tarkoittaa juuri sinun kohdallasi?

Mitä tarkoittaa tasapaino elämässä maskuliinisen ja feminiinisen energian välillä?

Mitä sinä toivot elämältäsi? Mutta olet estänyt sen toteutumista, koska…..

Tämä yhteisö, tulee olemaan edelläkävijä!! Voin luvata sen täydestä sydämestäni. Valmennus johtajuuteen tämän vuoden aikana tulee olemaan huikea ja kattamaan monia ihmisyyden kysymyksiä ja vaikeuksia.

Tulet ymmärtämään syvemmin energeettisiä peruskivijalkoja, mihin kaikki rakentuu muodon maailmassa, ja purkamaan sitä, mikä ei ole totta.

Saat yhdistyä omaan magnetismiin, luovuuteen, tunteisiin syvyydellä, mikä on luonnollista naiselle. Jaamme syvällisiä keskusteluita, mitkä tukevat vahvaa nousua voimaasi, mikä on mielen tuolla puolen.

Tuntemattomat voimat, mitkä vaikuttavat meidän kykyyn luoda unelmiamme todeksi. Tutkimme blokkeja, mitkä jäädyttävät luovuuden sekä momentumin.

Feeniks-koulutuksesta:

  • Salli itsesi olla rakastettu, tuettu ja näkyvä muiden naisten kanssa.
  • Katri ylläpitää huikeaa kasvun, parantumisen ja voimaantumisen energiaa kokonaisen vuoden ajan Feeniks yhteisölle.
  • Mahdollisuus kehollistaa feminiininen laatu tasapainossa maskuliinisen kanssa, ilman varjoja.
  • Tulet tietoiseksi alitajuisista sabotoinneista.
  • Koe vapaus muodon tuolla puolen. Avaudu elämän mysteerille ja tuntemattomalle uskaltamalla kuolla, kuten feeniks lintu ja syntyä uudelleen sielusi loistoon.
  • Yhteys vahvaan intuition kuunteluun ja sydämen ohjaukseen rohkeasti.
  • Opit kuinka johtaa elämääsi kaaoksen keskellä ja ihmiskunnan raskaita aikoja.
  • Opit olemaan rauhanomainen naissoturi, joka ei reagoi vaan toimii rakkaudesta tekoihin, on rohkea ja uskaltaa puhua tai olla hiljaa tilanteen mukaan.
  • Opit emotionaalista älykkyyttä ja ymmärtämään tunteiden syvemmän merkityksen heräämisen ja mestaruuden polulla. Sallit itsellesi kaikki tunteet ilman alaspainamista!
  • Omistat varjosi 100% sekä otat itsestäsi vastuun.

Syvempään Yhteyteen Itsesi ja Feminiinisen Voimasi Kanssa

Tervetuloa Feeniks-koulutukseen nainen, matkalle kohti syvempää yhteyttä omaan itseesi, herkkyyteesi ja naiseuteesi. Tämä koulutus on suunniteltu erityisesti sinulle, kun haluat löytää tasapainon elämässä, johtaa itseäsi ilman uupumista, stressiä ja ymmärtää oman ainutlaatuisuutesi arvon.

🌟 Yhdessä Loistamme Kauniimmin:

Mitä enemmän sinä loistat nainen ja menestyt, sitä kauniimmin maailma ympärilläsi loistaa. Mitä enemmän tuemme toisiamme yhteisöissä, joissa jokainen kantaa samaa sydämen impulssia, sitä rikkaampaa elämää saamme kokea. Täynnä elämän iloa ja riemua.

Feeniks-koulutuksen rakkaudellinen syleilevä tila on tarkoitettu sinulle nainen, jotta voit loistaa valoasi, upeuttasi ja näyttää kauneutesi rohkeasti toisille siskoille viattomasta rakkaudesta käsin.

Viaton rakkaus ei kanna puskemista, kateutta, vihaa, häpeää, alaspainamista, manipulointia, tuomitsemista, kontrollointia, oikeassa olemisen tarvetta… Viaton rakkaus säteilee luonnostaan ja lepää rauhassa. On myötätuntoinen menettämättä voimaansa. Tuntee todellisen voiman lähteensä. Ei toimi reaktiivisuudesta käsin vaan rakkaudesta tekoon. Viaton rakkaus sisältää kaikki laadut ja ei ole mitään niistä. Viaton rakkaus uskaltaa toimia rohkeasti, ja joskus toiminta voi olla näkymätöntä.

Ota Paikkasi Tämän Pöydän Ääreltä:

🌟 12 Live ryhmävalmennusta (60min/kerta). Live maanantaisin klo 11-12. Nauhoite heti saatavilla lähetyksen jälkeen. Alkaa 8.1.2024.

🌟 1 Henkilökohtaisen parantavan valmennuksen vuoden aikana.

🌟 Liity yksityiseen Facebook ryhmään, jossa voit jakaa, keskustella ja saada tukea matkallesi. Täällä tapahtuu taikoja ja ihmeitä!!

🌟 Rakkaudellinen päivä kouluksen alussa – Munay-kaakaoseremonia ja vapauttava hengitys sekä hoitava äänimatka. Pientä purtavaa. Lauantaina 17.2.2024.

🌟 Koulutuksen lopussa yhteinen dinner päivä kotonani nyyttäriperiaatteella, näin jokainen saa tuoda oman lahjansa yhteisen juhlan äärelle. Sovitaan päivä myöhemmin.

🌟 Saat lahjaksi bonuksena Itsensä rakastamisen mestariksi kurssin. Rakastan sinua kurssin. Arvo 999€!!

Koulutuksen hinta vain 1444€!!!

Haluan mahdollistaa tämän tässä vaiheessa monelle naiselle, hinta tulee nousemaan ensi vuonna. Voit ilmoittautua ryhmään mukaan milloin vain 2024 vuoden aikana ja sinulla on käytössäsi nauhoitetut 12 valmennusmoduulia vuoden loppuun asti.

Tämän jälkeen ryhmä sulkeutuu 31.12.2024. Vuoden mittainen huikea matka siis luvassa!!

 

Sinulle nainen, joka olet lunastanut jo aikasemmin Itsensä rakastamisen mestariksi kurssin, saat vähentää sen maksamasi hinnan tämän kurssin hinnasta eli 1444€ hinnasta. Ole minuun tästä suoraan yhteydessä.

Haastattelen jokaisen Feeniks koulutukseen tulevan ja haluan varmistua, että tämä on oikea paikka juuri sinulle!

Varaa aika henkilökohtaiseen haastatteluun kanssani: katri.truebeing@gmail.com