NOUSE NAISEUDEN VOIMAASI JA PEHMEYTEEN FEENIKS ALKEMIAN PYHÄSSÄ TULESSA.

LUO ELÄMÄSI TAIKAVOIMISTASI KÄSIN…

SISÄLTÄ ULOSPÄIN KUIN IHME…

Feeniks on ihmeellinen vuoden mittainen parantava koulutus. Ennenkaikkea kokemuksellinen matka sinulle nainen, kun haluat oppia johtamaan omaa elämääsi kaaoksen keskellä.

Tämä koulutus on sinulle nainen, joka todella haluat kehollistaa feminiinisen taikavoimasi ja kokea sisäistä harmoniaa sekä loistaa sielusi potentiaalia.

Oletko väsynyt odottamaan oikeaa hetkeä, että uskallat vihdoinkin astua siihen voimaan, minkä tiedät sisälläsi olevan? 

Tunnet sen, mutta et ole uskaltanut ottaa rohkeaa askelta, koska….

Alitajuntasi sabotoi, sekä estää sinua toteuttamasta sen minkä tiedät olevan sinulle mahdollista naisena, äitinä, suhteessa lapsiisi ja kumppaniin sekä suhteessa työhösi. 

Kaipaatko tukea sekä konkreettista apua kuinka elää elämää sisältä ulospäin? Sinä olet elämäsi luoja. Sinä olet taiteilija. Sinä olet ihmeellinen taikojen synnyttäjä, jos sen sallit.

Pelkäätkö ottaa käyttöösi sielusi potentiaalia? Pelkäätkö sitä muutoksen voimaa mihin taikavoimasi sinut kauniisti kuljettaa? Tämä on luonnollinen pelko mielestä ja turvan hakuisuudesta käsin, sillä tuntematon aina pelottaa. Syvin turva on totuudessa. Sydämesi ja sielusi totuudessa.

Onko sinulla vahva palo ilmentää todellista itseäsi mielen tuolla puolen? Onko sinulla palo tulla esille sellaisena kuin olet ilman filtereitä? Ilman menneisyyden taakkaa ja alaspainamista…

Kuvittele miltä sinusta tuntuu elämä syvästä omasta voimasta käsin elettynä. Kuvittele, miltä tuntuu elämä, kun sinulla on vahva yhteys itseesi ja yhteys sydämeesi. Tiedät minkä takana seisot. Tiedät kuka olet ja mitä sinä haluat?

Feeniks nousee loisteliaana lentoon jättäen tiuhkat taakseen. Elää vahvasti tässä hetkessä.

OLETKO SINÄ VALMIS?

OLETKO SINÄ VALMIS KEHOLLISTAMAAN KONKREETTISESTI ELÄMÄSI IHMEET?

Minä olen valmis. Oletko sinä? 

Koulutus on sinulle nainen, kun haluat kehollistaa oman Feeniks lintu symbolin ja loistaa pimeydessä valona. Haluat avautua omalle sisäiselle voimalle.

Salli taikakyynelten eheyttää sielulliset haavasi.

Salli itsesi olla hän. Nainen. Feminiinisessä virtauksessa.

Sinä olet se, mitä olet etsinyt. Yhteys feminiiniseen energiaan on elämäsi johtotähti ja ydin kaikessa luomisessa, olemisessa, äitiydessä, yrittäjyydessä, puolisona ja ystävyydessä.

Löydä voimasi, syvennä ymmärrystäsi itsestäsi ja johtamistaidoistasi. Valmista itseäsi uuteen alkuun, ja löydä tasapaino elämässäsi.

Mitä tämä oikeastaan tarkoittaa juuri sinun kohdallasi?

Mitä tarkoittaa tasapaino elämässä maskuliinisen ja feminiinisen energian välillä?

Mitä sinä toivot elämältäsi?

Mutta olet estänyt sen toteutumista, koska…..

Tämä koulutus on edelläkävijä!

Voin luvata sen täydestä sydämestäni. Valmennus oman elämäsi johtajuuteen vuoden aikana tulee olemaan huikea. Tulemme koskettamaan monia ihmisyyden kysymyksiä ja vaikeuksia.

Saat yhdistyä omaan magnetismiin, luovuuteen ja tunteisiin syvyydellä, mikä on luonnollista naiselle ilman uhriutta. Sinä voimaannut tavoilla, joiden tiesit olevan mahdollista, mutta et ole tietänyt kuinka kehollistaa syvä viisautesi.

Tutkimme ja puramme esteitä, mitkä jäädyttävät luovuuden sekä momentumin elämässä. Jaamme syvällisiä ja muuntavia keskusteluita, mitkä tukevat vahvaa nousua omaan voimaasi.

Feeniks-koulutuksessa…

 • Salli itsesi olla rakastettu, tuettu ja näkyvä muiden naisten kanssa.
 • Katri ylläpitää huikeaa kasvun, parantumisen ja voimaantumisen energiaa kokonaisen vuoden ajan Feeniks koulutuksessa.
 • Mahdollisuus kehollistaa feminiininen laatu tasapainossa maskuliinin kanssa itsessäsi, ilman varjoja ja menneisyyden haavoja. Saat eheytyä nykyhetken rakkaudellisessa läsnäolossa.
 • Tulet tietoiseksi alitajuisista sabotoinneista.
 • Koe vapaus mielesi tuolla puolen. Avaudu elämän mysteerille ja tuntemattomalle uskaltamalla kuolla, kuten feeniks lintu ja syntyä uudelleen sielusi loistoon. Pyhää alkemiaa.
 • Koe yhteys vahvaan intuition kuunteluun ja sydämen ohjaukseen rohkeasti.
 • Opit kuinka johtaa elämääsi kaaoksen keskellä ja ihmiskunnan raskaita aikoja.
 • Opit olemaan rauhanomainen naissoturi, joka ei reagoi vaan toimii rakkaudesta tekoihin, on rohkea ja uskaltaa puhua tai olla hiljaa tilanteen mukaan.
 • Opit emotionaalista älykkyyttä ja ymmärtämään tunteiden syvemmän merkityksen heräämisen ja mestaruuden polulla. Sallit itsellesi kaikki tunteet ilman alaspainamista. Tällöin itseasiassa koet elämää syvemmin, sallit itsesi kokea, et ole elämäsi uhri, tunteittesi uhri.
 • Omistat varjosi 100% sekä otat itsestäsi vastuun.
 • Kuinka löytää tasapaino elämässä ja johtaa itseäsi ilman uupumista ja stressiä. Ymmärrät oman ainutlaatuisen arvosi.

 • Ajattelusi kirkastuu ja selkeytyy. Pystyt luomaan asioita ja olemaan vahvasti läsnä tässä elämässä. Vahvistut.

Syvempään Yhteyteen Itsesi ja Feminiinisen Voimasi Kanssa

Mitä enemmän sinä loistat nainen ja menestyt, sitä kauniimmin maailma ympärilläsi loistaa. Mitä enemmän tuemme toisiamme yhteisöissä, joissa jokainen kantaa samaa sydämen impulssia, sitä rikkaampaa elämää saamme kokea. Täynnä elämän iloa ja riemua.

Feeniks-koulutuksen rakkaudellinen syleilevä tila on tarkoitettu sinulle nainen, jotta voit loistaa valoasi, upeuttasi ja näyttää kauneutesi rohkeasti toisille siskoille rakkaudesta käsin.

Rakkaus ei kanna puskemista, kateutta, vihaa, häpeää, alaspainamista, manipulointia, tuomitsemista, kontrollointia, oikeassa olemisen tarvetta… Rakkaus säteilee luonnostaan ja lepää rauhassa. On myötätuntoinen menettämättä voimaansa. Tuntee todellisen voiman lähteensä. Ei toimi reaktiivisuudesta käsin vaan rakkaudesta tekoon. Rakkaus sisältää kaikki laadut ja ei ole mitään niistä. Rakkaus uskaltaa toimia rohkeasti, ja joskus toiminta voi olla näkymätöntä.

Ota Paikkasi Tämän Pöydän Ääreltä:

🌟 12 valmista videovalmennusta (60min/kerta). Videomateriaali on todella syvällistä ja vahvaa parantavaa valmennusta. Tulet oppimaan itsestäsi paljon ja ymmärtämään elämääsi aivan uudesta näkökulmasta.

🌟 1 Henkilökohtaisen parantavan valmennuksen vuoden aikana, joko livenä tai onlinessa.

🌟 Liity yksityiseen Facebook ryhmään, jossa voit jakaa, keskustella ja saada tukea matkallesi. Täällä tapahtuu taikoja ja ihmeitä!! Voit tutustua toisiin siskoihin ja antaa itsesi tulla näkyväksi. Ylläpidän ryhmän energiaa koko vuoden ajan.

🌟 Koulutukseen kuuluu transformaatio – online retriitti, jonka Katri piti pääsiäisenä Italiasta. Retriitin muutosvoimat palvelevat ikuisesti.

🌟 Q&A tapaaminen Katrin kanssa kerran kuussa Zoomissa.

Feeniks parantavan koulutuksen sijoitus osaltasi on vain 1444€.

Haluan mahdollistaa tämän tässä vaiheessa monelle naiselle, hinta tulee nousemaan ensi vuonna. Voit ilmoittautua ryhmään mukaan milloin vain 2024 vuoden aikana ja sinulla on käytössäsi nauhoitetut 12 valmennusmoduulia. 

Haastattelen jokaisen Feeniks koulutukseen tulevan, koska haluan varmistua, että tämä on oikea paikka juuri sinulle!

Varaa aika henkilökohtaiseen haastatteluun kanssani: katri.truebeing@gmail.com

Mistä on kyse työskentelyssä kanssani?

Feminiini tuntee vahvasti yhteyden alkulähteelle.

Feminiini on mysteeristä luomisvoimaa, elämän virtaavaa liikettä.

Feminiini energia on pranashakti, kosminen alkuvoima. Se tarkoittaa kuolemaa, elämää ja syklejä. Yhteys Äiti Maahan ja omaan kehoon ovat vahvoja feminiinin esenssejä.

Kutsun sinua kehollistamaan todellista itseäsi, että voit olla ja elää täysillä – koko kehollasi.

Sallit itsesi palata kehotietoisuuteesi autenttisesti ja herkän kuuntelevasti, kaikkiin kehotuntemuksiin. Feminiini tuntee yhteyden.

Uskallat antaa shakti energian virrata kaikkialle olemukseesi pyhässä yhteydessä shivan kanssa eli maskuliinisen kirkkaan tietoisuuden kanssa. Tässä fuusiossa syntyy ihmeitä.

Laskeudut syvään läsnäoloon sen kanssa mikä on sinulle totta kehotuntemuksissa ja et paina mitään alas esim. pelosta käsin.

Mieli saa päästää irti ja antautuminen todellisen itsen kanssa avautua. Elämänvoima sinussa voi virrata – tämä on täyttä läsnäoloa kehon ja aistien kautta.

Vapautuminen on mahdollista vain sallimalla itsensä tuntea. Tunteminen on portti yhteyteen.

Sukellat kanssasi dualistisuuden tuolle puolen ja autan sinua heräämisen polulla. Olemalla vahva, herkkä, kaunis nainen, joka ei pelkää ottaa rohkeita askeleita ja näyttää tietä.

Katri: 

Näytän sinulle kuinka tehdä mahdottomasta mahdollista, jotta voisit säteillä sielusi potentiaalia ja olla syvässä yhteydessä alkulähteeseen, ikuiseen sinussa. 

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 5-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriitti matkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani. 

Katri: ”Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoito instrumenttien lisäksi) ja puheellani. Alkemisti. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämän muutos valmentaja. 

Läsnäoloni on hoitava ja syvästi rakastava. Olen leikkisä, iloinen ja luova. Nousen tuhkasta kuin feeniks lintu uudestaan ja uudestaan. Olen ollut muutoksen äärellä lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen tuntemattomaan hypäten sydäntäni seuraten ja palanut siinä rakkauden tulessa. Opastan sinua navigoimaan kaaoksen keskellä ja siellä missä muutoksen tulivoima on intensiivisin ja et tiedä mitä tehdä. 

Ota paikkasi vahvan työskentelyn ääreltä!!