Löydä Itsesi kadottamalla itsesi

Henkisen kasvun paradoksi….

sekä työskentelymme ydin!

 

Mistä on kyse:


Haluamme luoda henkisen kasvun mahdollistajan onlinen välityksellä, nyt juuri tähän aikaan. Voimaannuttaa ihmisiä luomaan oman näköistä elämää kaaoksen keskellä. Auttaa juuri sinua löytämään sisäisyydestäsi kaiken sen viisauden, mitä sinulla on annettavana muille. Sillä matkalla tulet kohtaamaan kaikki alitajunnan esteet, mikä ei ole sinua ja tulet löytämään kuka sinä todella olet. Mielesi tuolla puolen ja kuinka käyttää tätä upeaa ihmisyyden instrumenttia luomaan mitä upeampia kokonaisuuksia sekä sinun näköistä elämää. Olemme huomanneet tarpeen kohtaamisille, kysymyksille sekä jakamiselle ja nyt se on tässä!

Aloitamme tiistaina 18.1 kello 17.00-18.00 Zoomin välityksellä. Voit tulla mukaan milloin vain ja kuunnella äänitteet myöhemminkin. Osallistuminen ei vaadi läsnäoloa aloituspäivänä. Tapaamiset ovat tiistaisin 17-18 ja sunnuntaisin 17-18. Ensimmäinen sunnuntai tapaaminen on 6.2.

Ihmiset ovat ilmaisseet tarpeen ryhmälle, jossa voi jakaa retriitin jälkeisiä tunnelmia sekä kysyä meiltä miten helpottaa retriiteillä syntyneiden oivallusten integroimista arkeen. Usein kysymyksiä nousee vasta retriitin jälkeen ja niihin olisi todella tärkeää saada vastaus meiltä.

Tapaamiset tulevat olemaan luonteeltaan voimaannuttavia, itseoivallukseen mahdollistavia, parantavia, sekä hyvin inspiroivia. Kohtaamiset auttavat sinua henkisellä polullasi vahvasti eteenpäin jäsentäen itseäsi maailmaan vapaana ihmisenä.

Tulet ymmärtämään itseäsi yhä syvemmin sekä kykenet avautumaan ihmisenä muiden iloksi yhäkin rikkaammin. Luomme yhdessä niin kutsutusti taivasta maan päälle eli elämää, minkä sydämessäsi tiedät mahdolliseksi.

Toiveena on ollut keskusteluyhteys samanhenkisten etsijöiden kanssa, jotka haluavat puhdistaa keho-mieli kokonaisuutta sekä elää ihmisyyttä sisäisestä vapaudesta käsin.

Tapahtumiimme osallistuminen auttaa sisäistä kasvuasi huimasti, mutta ei ole edellytys tähän Finding Yourself by losing yourself ryhmään osallistumiseen. Retriiteillämme käyneet ihmiset sanovat, että he ovat edenneet viikonlopun aikana enemmän kuin mitä ovat vuoden aikana omissa oloissaan/yksin kotona harjoittaen pystyneet sisäisesti saavuttamaan. Samalla intensiteetillä lähdemme kulkemaan teidän rakkaiden kanssa, jotka sanotte KYLLÄ tälle upealle mahdollisuudelle….


Tätä on tarjolla:


  • Kaksi online meditaatiota/valmennusta/energeettistä aktivointia kuukaudessa ajankohtaisin teemoin – täydellisesti tukien mielen pyörteistä irtipäästämistä sekä Todellisen Itsen löytämistä. 
  • Suljettu Telegram ryhmä, jossa voimme vapaasti jakaa tuntemuksia sekä kysymyksiä.
  • Online meditaatiot luonnollisesti sisältävät runsaasti parantavaa energiaa.
  • Rakkaudellinen suhtautuminen ihmisyyden haasteiden äärellä lisääntyy eli voimia vievä reagoiminen vähenee. Kaiken lempeä kohtaaminen.
  • Vapaus olla sinä, ajattelun, tunteiden sekä tahdon alueella, jotta voit todella luoda elämääsi sydämesi unelmista käsin.
  • Tule kokemaan yhteisöllinen vertaistuki, jakaminen, turvallinen ympäristö samanhenkisten ihmisten kanssa. 
  • Koe valmennuksen myötä kirkkautta ja selkeyttä elämän valintoihin.
  • Minä Olen tunnon syveneminen meditaatioissa ja näin sisäinen rauha hiljalleen ulottuu yhä enemmän osaksi jokapäiväistä elämääsi.
  • Kosketus sisäiseen hiljaisuuteen säilyy, syvenee sekä avautuu entistä enemmän. Ryhmän voima uudistaa hiljaisuutta.
  • Värähtelytaajuuden ylläpitäminen yhteisten tapaamisien myötä arjen keskellä jäsentää vahvasti retriittien jälkeistä olemista elämän tapahtumien jatkuvassa virrassa.

 


Käytäntö:


2xkk Zoomin välityksellä kokemuksellinen meditaatio ryhmän/yksilöiden sisäistä tunnelmaa kuunnellen.  Tapaamiset tiistaisin sekä sunnuntaisin 17-18.

Telegram -ryhmä Katrin ja Mikan kanssa, jossa jokainen voi kysyä kysymyksiä meiltä. Kysymykset mahdollistavat prosessien läpikäymistä tietoisessa kirkkaudessa meidän rakkaudellisessa läsnäolossa. Tulet huomaamaan kasvuvaiheiden helpottumista sekä nopeutumista, jopa vähenemistä.

Lisäämme sinut Telegram ryhmään heti ilmoittautumisesi yhteydessä ja olet valmis välittömästi esittämään kysymyksiä, kun niitä nousee.

Opit valtavasti muiden kysymyksistä ja myös omien kysymysten muotoilu auttaa valtavasti sinua objektiivisempaan suhteeseen sisäisten haasteiden äärellä.

Ennen kaikkea luomme yhdessä korkeavärähteisen sekä kasvua kirkkaasti mahdollistavan yhteyden arjen keskelle. Olemme siis puhelimessasi, Katri ja Mika nopeasti tavoitettavissasi.


Sitoudut kuukausi kerrallaan vain 70€/kk. 


Laita viesti katri.truebeing@gmail.com, jos haluat mukaan huikeaan valmennukseen, kasvun tukemiseen sekä uuden elämän luomiseen vapaana ihmisenä!