ELÄMÄN LUONNOLLINEN HARMONIA – ULOS REAKTIIVISUUDEN TOKSISESTA VAIKUTUKSESTA KOHTI TASAPAINOISTA HYVINVOINTIA SEKÄ RENTOUTUNUTTA HERMOSTOA.

Koe radikaali muutos arjessasi – hermoston harmonia suhteessa reaktiivisuuteen. Kohti syvempää yhteyttä itseesi ja muihin rakkaudellisesti.

Tule tietoiseksi reaktiivisuudesta elämässäsi ja sen vaikutuksista elämänvoimasi himmentämiseen.  

Odotukset suhteessa toisiin ihmisiin luovat reaktiivisuutta. Ylläpidän subjekti-objekti uskomusta ja kärsin, kun ajattelen, että tuo toinen aiheuttaa minulle reaktion. Kurssilla tulen ohjaamaan sinua non-dualistisesta tilasta käsin, jotta voit todella vapautua sen sijaan, että pidät yllä samaa todellisuutta.

Vapauta hermostosi jäätyneestä tilasta. 

Vapauta hermostosi passiivisesta tilasta. 

Vapauta hermostosi pelosta. 

Vapauta hermostosi reaktiivisuudesta. 

Vapauta alaspainettu viha. 

Vapaudu uhrin roolista. 

Tunne arvosi…

Uskalla ottaa vastuu itsestäsi. Radikaalisesti. Rehellisesti. Autenttisesti. 

Ennen joulun pyhiä todella tärkeä työskentely itsesi kanssa, jotta voit nauttia yhdessäolosta rakkaiden kanssa. Tämä tulee toki vaikuttamaan myös joulun pyhien jälkeen positiivisesti 🙂

Tervetuloa sydämen rauhaan ja lepoon. 

Kurssi on energeettinen valtaväylä ulos kärsimyksestä.

Mistä on kyse työskentelyssä kanssani?

Feminiini tuntee vahvasti yhteyden alkulähteelle.

Feminiini on mysteeristä luomisvoimaa, elämän virtaavaa liikettä.

Feminiini energia on pranashakti, kosminen alkuvoima. Se tarkoittaa kuolemaa, elämää ja syklejä. Yhteys Äiti Maahan ja omaan kehoon ovat vahvoja feminiinin esenssejä.

Kutsun sinua kehollistamaan todellista itseäsi, että voit olla ja elää täysillä – koko kehollasi.

Sallit itsesi palata kehotietoisuuteesi autenttisesti ja herkän kuuntelevasti, kaikkiin kehotuntemuksiin. Feminiini tuntee yhteyden.

Uskallat antaa shakti energian virrata kaikkialle olemukseesi pyhässä yhteydessä shivan kanssa eli maskuliinisen kirkkaan tietoisuuden kanssa. Tässä fuusiossa syntyy ihmeitä.

Laskeudut syvään läsnäoloon sen kanssa mikä on sinulle totta kehotuntemuksissa ja et paina mitään alas esim. pelosta käsin.

Mieli saa päästää irti ja antautuminen todellisen itsen kanssa avautua. Elämänvoima sinussa voi virrata – tämä on täyttä läsnäoloa kehon ja aistien kautta.

Vapautuminen on mahdollista vain sallimalla itsensä tuntea. Tunteminen on portti yhteyteen.

Sukellat kanssasi dualistisuuden tuolle puolen ja autan sinua heräämisen polulla. Olemalla vahva, herkkä, kaunis nainen, joka ei pelkää ottaa rohkeita askeleita ja näyttää tietä.

Katri: 

Näytän sinulle kuinka tehdä mahdottomasta mahdollista, jotta voisit säteillä sielusi potentiaalia ja olla syvässä yhteydessä alkulähteeseen, ikuiseen sinussa. 

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 5-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriitti matkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani. 

Katri: ”Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoito instrumenttien lisäksi) ja puheellani. Alkemisti. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämän muutos valmentaja. 

Läsnäoloni on hoitava ja syvästi rakastava. Olen leikkisä, iloinen ja luova. Nousen tuhkasta kuin feeniks lintu uudestaan ja uudestaan. Olen ollut muutoksen äärellä lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen tuntemattomaan hypäten sydäntäni seuraten ja palanut siinä rakkauden tulessa. Opastan sinua navigoimaan kaaoksen keskellä ja siellä missä muutoksen tulivoima on intensiivisin ja et tiedä mitä tehdä. 

Ota paikkasi vahvan työskentelyn ääreltä!!  

Harmonia

Lunasta kurssi ja tule tekemään läpimurto omassa olemisessasi. Sinulle jää äänitteet, sillä tästä riittää integroitavaa sekä opettelua omaan elämään. 

 

Saat 3x2h parantavaa valmennusta videoiden muodossa, arvoltaan 450€

Nyt maksat kurssista vain 222€.