Seuraava hengitysilta äänihoidon kera on keskiviikkona 31.8. kello 17-20.30. Ranta-Kaarilassa kodissamme.

Illan kustannus on 60€

Vapautuminen on prosessi – Voit parantaa vain sen, minkä näet.

Joka kerta kun sitoudut tulemaan Breathe&Release harjoitukseen myös vapaus tulee sinun luoksesi. Joka kerta kun sitoudut hengittämään itseäsi vapaaksi menneisyydestä, voit kokea yhä syvempää rentoutumista fyysisessä kehossasi kun tunnekehosi alaspainetut tunteet saavat mahdollisuuden tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Mikä tahansa onkaan juuri sinun sielullinen kohtasi elämänpolullasi, työskentely kanssamme auttaa sinua yhä kirkkaammin syntymään hengestä materiaan, inkarnoimaan omaa henkistä olemustasi läpäisemään fyysisen olemuksesi solutasoa myöten. Näin kykenet ymmärtämään ja ilmaisemaan itseäsi ihmisenä paremmin sekä kokemaan syvempää yhteyttä Itseesi, luovuuden rakaudelliseen lähteeseenValitse uusi suunta. Tule kohtaamaan hengityksen avulla kaikki se mitä tarvitset polullasi juuri nyt kohti vapautta, turvallisessa ympäristössä kotimme lempeässä tunnelmassa.Hengitys on mahdollisuus myös kokea puhtaasti yhteys rakkauteen koko hengityksen aikana. Toisin sanoen, hengitys palvelee sinua huolimatta siitä mikä on elämäntilanteesi tai heräämisesi/vapautumisesi tila.

❤️ Ilta pitää sisällään tunnelmien jakamisen ja intention asettamisen hengitysharjoitukseen. Energeettinen aktivointi sekä linjaus korkeimman minän kanssa.

❤️Breathe&Release hengitysharjoitus ryhmälle räätälöitynä, syvä parantava sukellus omaan sisäisyyteen. Ylläpidämme sinulle rakkaudellista tilaa hengittää, ikään kuin uudelleen syntyä kehoosi puhdistaen kaiken sen, mikä ei tässä hetkessä tunnu enää omalta sekä avautua Todelliselle Itselle.

❤️Hengityksen jälkeen virratamme parantavien soittimien avulla huikean äänivärähtelyn, mikä rentouttaa olemuspuoliasi vieläkin syvemmin sekä virittää sinua uuteen värähtelytaajuuteen.

❤️Äänihoidon jälkeen luomme meditaation, joka auttaa sinua integroimaan hengitysmatkan lahjat vieläkin syvemmin osaksi olemustasi, voimavaraksi jokaiseen hetkeen. Otamme pienen ryhmän (max. 10 hlöä). Illassa on ihana henkilökohtainen tunnelma.

Sydämellisesti tervetuloa
Katri ja Mika

Ilmoittaudu mukaan: katri.truebeing@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä saat osoitteen sekä maksutiedot.

PS. Voit tilata tällaisen tapahtuman myös omalle ryhmällenne tai vaikkapa työyhteisölle.Laita viestiä, niin kerromme lisää.