HER BREATHE – HENGITYSMATKA 24.4 TÄYSIKUU SCORPIONISSA ON TÄYNNÄ INTENSIIVISTÄ PASSION ENERGIAA.

Tule hehkumaan rakkautta muiden siskojen kanssa. Osallistu Her Breathe – iltaan, sisäiselle synnytysmatkalle kehosi luovaan ja mysteeriseen liikkeeseen hengityksesi uudistavassa virtauksessa.

Olen täydessä liekissä ja en malta odottaa, että saan avata kotini ovet sinulle nainen Honor The Woman – temppeliini 24.4 yhteiseen sisarpiiriin kello 18.00 – 20.00.

HÄNEN HENGITYS – HER BREATHE

KOHTUSI HENGITYS

KEHOSI HENGITYS

Kuljettaa sinut lempeästi rakkaudelliseen yhteyteen itsesi kanssa vapauttaen ja hoitaen kehoasi kaikesta siitä, mikä on valmis sulamaan ikuisuuden lähteellä.

Ohjaan sinulle vahvan Her Breathe – hengitysmatkan sisältäen hoitavaa ja parantavaa musiikkia sekä ääntä. Lopuksi jäsentävä meditaatio.

Her Breathe – vapauttava hengitys on shamanistinen hengitysmatka kehoasi kuunnellen, mysteereiden äärelle kohtusi voimaan. Tämä on hetki, kun voit täydellisesti antautua ja päästää irti sekä syntyä uudelleen.

Ilta vain 44€. Jos tulet ystävän kanssa, saatte illan yhteishintaan 80€!!

Ilmoittautumiset: katri.truebeing@gmail.com

Lue lisää hengitystyöskentelystä kanssani: https://www.truebeing.fi/breatherelease/

Valentine's love

Mistä on kyse työskentelyssä kanssani?

Feminiini tuntee vahvasti yhteyden alkulähteelle.

Feminiini on mysteeristä luomisvoimaa, elämän virtaavaa liikettä.

Feminiini energia on pranashakti, kosminen alkuvoima. Se tarkoittaa kuolemaa, elämää ja syklejä. Yhteys Äiti Maahan ja omaan kehoon ovat vahvoja feminiinin esenssejä.

Kutsun sinua kehollistamaan todellista itseäsi, että voit olla ja elää täysillä – koko kehollasi.

Sallit itsesi palata kehotietoisuuteesi autenttisesti ja herkän kuuntelevasti, kaikkiin kehotuntemuksiin. Feminiini tuntee yhteyden.

Uskallat antaa shakti energian virrata kaikkialle olemukseesi pyhässä yhteydessä shivan kanssa eli maskuliinisen kirkkaan tietoisuuden kanssa. Tässä fuusiossa syntyy ihmeitä.

Laskeudut syvään läsnäoloon sen kanssa mikä on sinulle totta kehotuntemuksissa ja et paina mitään alas esim. pelosta käsin.

Mieli saa päästää irti ja antautuminen todellisen itsen kanssa avautua. Elämänvoima sinussa voi virrata – tämä on täyttä läsnäoloa kehon ja aistien kautta.

Vapautuminen on mahdollista vain sallimalla itsensä tuntea. Tunteminen on portti yhteyteen.

Sukellat kanssasi dualistisuuden tuolle puolen ja autan sinua heräämisen polulla. Olemalla vahva, herkkä, kaunis nainen, joka ei pelkää ottaa rohkeita askeleita ja näyttää tietä.

Ota paikkasi vahvan työskentelyn ääreltä!!  

Lue hengityksestä lisää täältä:

Lue minusta lisää täältä:

Tutustu minuun Honor The Woman yksityisessä Facebook ryhmässäni. Siellä on monta aivan ihanaa parantavaa valmennusta täysin ilmaiseksi.

https://www.facebook.com/groups/2216448811892494/