HER BREATHE – HENGITYSMATKA 31.7. 18.00 – 20.00.

HER BREATHE ON HETKI YHDISTYÄ KOHTUSI LUOMISVOIMAAN JA FEMINIINI- LAATUUN SINUSSA. ANTAA HENGITYKSEN OLLA SILTA HENKISEN JA FYYSISYYDEN PORTTINA. SALLI ITSESI AVAUTUA TODELLISELLE ITSELLESI.

Her Breathe – on vapauttava shamanistinen hengitysmatka kehoasi kuunnellen, mysteereiden äärelle kohtusi luomisvoimaan. Tämä on hetki, kun voit täydellisesti antautua ja päästää irti sekä syntyä uudelleen.

VAHVA TRANSFORMAATIO LEMPEÄSSÄ JA TURVALLISESSA OHJAUKSESSANI MAHDOLLISTAA HUIKEITA HOIDOLLISIA VAIKUTUKSIA KEHOLLESI.

Tule hehkumaan rakkautta muiden siskojen kanssa. Osallistu Her Breathe – iltaan, sisäiselle synnytysmatkalle kehosi luovaan ja mysteeriseen liikkeeseen hengityksesi uudistavassa virtauksessa.

HÄNEN HENGITYS – HER BREATHE

KOHTUSI HENGITYS

KEHOSI HENGITYS

Sinulla on mahdollisuus avautua korkeimmalle totuudelle, ikuiselle lähteelle, elämää ylläpitävien elinvoimien äärelle. Rakkaus ohjaa ja kannattelee sinussa aivan kaikkea. Näytän sinulle lempeän rakkaudellisesti yhteyden itseesi, näin vapauttaen ja hoitaen kehoasi kaikesta siitä, mikä on valmis sulamaan ikuisuuden lähteellä.

Mitä ilta sisältää:

Sallimme kehon laskeutua rauhassa kotini hoitavaan tunnelmaan ja kuuntelemme kehoa, sekä muita siskoja jakamalla juuri tämän hetken tunnelmia. Avaamme kohtuyhteyden ja sydänyhteyden. Näin luomme turvallisen yhteisen tilan hengitysmatkalle.

Ohjaan sinulle vahvan, mutta lempeän Her Breathe – hengitysmatkan sisältäen hoitavaa ja parantavaa musiikkia sekä lauluääntäni että shamanistista korkean energian rummutusta. Kuuntelen ryhmää ja sinua intuitiivisesti, hoidan myös kosketuksella, jos keho sitä tarvitsee vapauttaakseen energiaa.

Loppurentoutuksen saat nauttia laadukkaiden kristalliäänimaljojen energisoivasta ja rentouttavasta vaikutuksesta. Soitan myös muutamia muita parantavan äänen soittimia.

Päätämme illan yhteiseen piiriin hiljaisuudessa kehoa kuunnellen ja integroiden hengitysmatkan tunnelmia meditaatiossa. Mahdollisuus myös yhteiselle jakamiselle, jos sydän siihen ohjaa.

Illan sijoitus osaltasi on 33€. Jos tulet ystävän kanssa, saatte illan yhteishintaan 60€!!

Ilmoittautumiset: katri.truebeing@gmail.com

Lue lisää hengitystyöskentelystä kanssani: https://www.truebeing.fi/breatherelease/

Valentine's love

Mistä on kyse työskentelyssä kanssani?

Feminiini tuntee vahvasti yhteyden alkulähteelle.

Feminiini on mysteeristä luomisvoimaa, elämän virtaavaa liikettä.

Feminiini energia on pranashakti, kosminen alkuvoima. Se tarkoittaa kuolemaa, elämää ja syklejä. Yhteys Äiti Maahan ja omaan kehoon ovat vahvoja feminiinin esenssejä.

Kutsun sinua kehollistamaan todellista itseäsi, että voit olla ja elää täysillä – koko kehollasi.

Sallit itsesi palata kehotietoisuuteesi autenttisesti ja herkän kuuntelevasti, kaikkiin kehotuntemuksiin. Feminiini tuntee yhteyden.

Uskallat antaa shakti energian virrata kaikkialle olemukseesi pyhässä yhteydessä shivan kanssa eli maskuliinisen kirkkaan tietoisuuden kanssa. Tässä fuusiossa syntyy ihmeitä.

Laskeudut syvään läsnäoloon sen kanssa mikä on sinulle totta kehotuntemuksissa ja et paina mitään alas esim. pelosta käsin.

Mieli saa päästää irti ja antautuminen todellisen itsen kanssa avautua. Elämänvoima sinussa voi virrata – tämä on täyttä läsnäoloa kehon ja aistien kautta.

Vapautuminen on mahdollista vain sallimalla itsensä tuntea. Tunteminen on portti yhteyteen.

Sukellat kanssasi dualistisuuden tuolle puolen ja autan sinua heräämisen polulla. Olemalla vahva, herkkä, kaunis nainen, joka ei pelkää ottaa rohkeita askeleita ja näyttää tietä.

Katri: 

Näytän sinulle kuinka tehdä mahdottomasta mahdollista, jotta voisit säteillä sielusi potentiaalia ja olla syvässä yhteydessä alkulähteeseen, ikuiseen sinussa. 

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen vetänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 7-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni vetäjänä on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriitti matkaa ravitsevasti. Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani. 

Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja. Hoidan myös lauluäänelläni (hoito instrumenttien lisäksi) ja puheellani. Alkemisti. Portaali maan ja taivaan välillä. Doula. Hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämän muutos valmentaja. 

Läsnäoloni on hoitava ja syvästi rakastava. Olen leikkisä, iloinen ja luova. Nousen tuhkasta kuin feeniks lintu uudestaan ja uudestaan. Olen ollut muutoksen äärellä lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen tuntemattomaan hypäten sydäntäni seuraten ja palanut siinä rakkauden tulessa. Opastan sinua navigoimaan kaaoksen keskellä ja siellä missä muutoksen tulivoima on intensiivisin ja et tiedä mitä tehdä. 

Ota paikkasi vahvan työskentelyn ääreltä!!  

Lue hengityksestä lisää täältä:

Lue minusta lisää täältä:

Tutustu minuun Honor The Woman yksityisessä Facebook ryhmässäni. Siellä on monta aivan ihanaa parantavaa valmennusta täysin ilmaiseksi.

https://www.facebook.com/groups/2216448811892494/