HILJAISUUDEN LUMOAVAT SIIVET 

on naisten intuitiivinen rakkauden polku sydämen hiljaisuuden äärelle, itseoivalluksen äärelle.

Antautumalla rakkauden pyhälle alkemialle…

Autan sinua valaisemaan varjot, jotta sinä voit voimaantua ja tehdä elämäsi valinnat rakkaudesta käsin valonsoturin lailla. Todella konkreettisesti ja samaan aikaan vahvassa yhteydessä rakkauteen. Et toimi arjessasi enää uhriudesta käsin tai menneisyyden haavoista vaan todella omistat itsesi, menneisyytesi ja kykenet nykyhetkessä olemaan rauhallinen valonsoturi/kuningatar, mitä symboliikkaa haluatkaan käyttää. Olet hereillä.

Tiedän, että tämä on vahva lause ja voi jopa nykyhetken todellisuudessasi tuntua mahdottomalta, mutta…

Sister, hear me out…

🪷 Palaako sisäisyydessäsi vahva liekki antautua kaikessa hiljaisuudessa ja rauhassa sille, mikä on todellisinta totta sydämessäsi, mutta et vain arjessa löydä riittävästi aikaa hiljentää mieltä ja löydä riittävästi tilaa olla itsesi äärellä? Absolutely YES!  

🪷 Haluatko murtaa vanhat maskuliiniset henkisen harjoittamisen mallit ja löytää feminiinisen tavan olla yhteydessä luojaan/rakkauteen/alkulähteeseen? Haluatko löytää kultaisen keskitien harjoittamisen ja ei harjoittamisen välillä? Tell me more… 

🪷 Haluatko ravistella patriarkaaliset toksiset uskomukset, ajatukset sekä sen myötä alaspainetut tunteet ulos systeemistäsi? Mieli haluaa olla onnellinen, mutta jos sinä olet kokoajan mieltäsi vastaan, olet oravanpyörässä… Of Course!!

🪷 Oletko valmis kohtaamaan egosi varjot, karmiset siteet, mitkä pitävät sinua alaspainetussa tilassa? Jäämättä ikuiseen parantumisen kierteeseen, vaan voit kokea todellista vapautumista aina somaattiselta tasolta lähtien syykehoa unohtamatta. That would be so sweet… 

🪷 Oletko valmis kehollistamaan sielusi suloista ääntä, mikä on täynnä palavaa intohimoa suhteessa elämääsi? Retriitin aikana saat lukuisia mahdollisuuksia juurevasti kokea todellisen itsesi läsnäolon, luonnollisesti, virtaavana feminiinisenä laatuna… Mmmm yes… 

Miltä kuulostaa? Vastaako sydämesi kyllä kiitos, tätä minä todellakin haluan ja olen väsynyt kulkemaan ikuisessa luupissa. Pimeys ei voi valita, se on sen vanki, mutta valaistunut olemus voi valita joko pimeyden tai valon. Mitä sinä valitset sisko?

🪷 Haluan kokea kirkasta ja selkeää oloa.

🪷 Haluan oppia meditoimaan uudella tavalla ja integroimaan harjoittamisen arkeeni, niin että se palvelee elämääni.

🪷 Haluan kokea parantavia hetkiä hiljaisuudessa muiden siskojen kanssa.

🪷 Haluan eheyttää haavani ja voimaantua. Olen valmis ottamaan vastuun.

🪷 Haluan kokea iloa, riemua, rakkautta, elämän virtausta, luonnollista intohimoa, yhteyttä, luottamusta, inspiraatiota, rauhaa…

Nyt on aika, rakas sisko, alkemisoida helvetti kultaiseksi valoksi jokaisessa solussasi ja ottaa voimaantumisen askel sekä täysi vastuu itsestä rakkauden ja totuuden nimissä. Luoda merkityksellisiä hetkiä yhdessä. 

Astu kanssani ulos totaalisesti uhrin roolista ja tunne, näe ja koe miltä tuntuu olla vahvassa yhteydessä sydämesi rauhaan, sisäiseen intuitioon ja totuuteen. 

TÄMÄ ON RETRIITTI

  • joka on matka syvään yhteyteen todellisen itsesi kanssa. Opit tuntemaan itseäsi. Näin et ole ulkomaailman vietävissä kaaoksen keskellä, vaan voit levätä sisäisessä rauhassa ja rakkaudessa. Tämä ei ole mitään höttöpuhetta vaan todellista elävää, suoraa ja kokemuksellista sinun kauttasi tapahtuvaa muutosprosessia.

  • joka mahdollistaa vahvan muutoksen ja sisältää parantumisen lähteellä olemista sekä antaumuksellista voimaannuttavaa meditaatioita.

  • joka mahdollistaa itsessäsi kaiken sen tulla kuulluksi ja nähdyksi, minkä olet valmis kohtaamaan ja näin kehosi vapautuu ja tietoisuutesi voi laajeta. Tämä on väistämätön prosessi heräämisen polulla. Mielen ja egon kuorimista rakkaudellisesti hoitaen ihmisyyttä, jotta avautuminen todelliselle itselle voi mahdollistua yhä juurevammin.

Itseoivallus on paras lahja, minkä voit antaa maailmalle.

TODELLINEN ITSE SINUSSA KUTSUU SINUA ANTAUTUMAAN RAKKAUDELLE KANSSANI KESÄKUUSSA 13.-16.6 KOTINI KAUNIISSA RAVITSEVASSA TEMPPELISSÄ HILJAISUUDEN LUMOAVAT SIIVET RETRIITILLÄ. 

ANNA HILJAISUUDEN LUMOAVIEN SIIPIEN KULJETTAA SINUT MYSTEEREIDEN JA IHMEIDEN ÄÄRELLE MIELEN TUOLLE PUOLEN. 

Mitä saat retriitistä:

💖 Mielenrauhaa, mikä kantaa arkeen asti. Osaat olla yhä levollisempi kaaoksen keskellä.

💖 Ihmissuhteesi syventyvät ja voit kohdata rakkaimpasi vapaammasta olemisesta käsin ilman reaktiivisuutta.

💖 Hermostosi eheytyy, saa lepoa ja lomaa jatkuvista aistiärsykkeiden virikkeistä.

💖 Löydät uuden rakkaudellisen lempeän suhteen kehoosi, liikkumiseen, lepoon ja meditaatioon.

💖 Meditaatiosta tulee osa sinua.

💖 Osaat antaa itsellesi arvokasta aikaa ja ymmärrät hiljaisuuden syvemmän merkityksen hyvinvoinnillesi.

💖 Henkistä voimaantumista ja yhteyttä sydämeesi, missä lepää loppujen lopuksi kaikki viisaus, kun hiljennyt kuuntelemaan.

💖 Voit kokea monia parantumisen hetkiä retriitin aikana. Sinulla on mahdollisuus vapauttaa roppakaupalla häpeää, syyllisyyttä, pelkoa, ahdistusta jne.

💖 Mahdollisuuden kohdata varjojasi ja valaista psyykkeesi pimeimpiä nurkkia rakkauden tietoisella läsnäololla ja valolla. Ilman varjojen kohtaamista, et voi vapautua. Moni haluaisi leijailla korkeimmissa sfääreissä ja valaistumisen tilassa, meidän tehtävä kehollisina on olla juurevasti ja sisäisesti vapaa ihminen, joka toimii rakkaudesta käsin.

💖 Löydät harmoniaa ja tasapainoa suhteessa tunteisiin ja opit tuntemaan itseäsi syvemmin. Näin ollen arkesi helpottaa.

💖 Inspiraatiota elämääsi, ja aivan uuden otteen omaan elämään.

💖 Tulet huomaamaan miten helppoa on olla puhumatta retriitin ajan. Veikkaan, että toivot että hiljaisuus jatkuisi retriitin loputtua!

💖 Löydät syvemmän yhteyden feminiiniseen puoleen itsessäsi, opit antautumaan ja vastaanottamaan vieläkin enemmän.

💖 Yhdessä meditointi ja retriitti olosuhteet vastaavat vuoden verran yksin meditointia, niin suuri vaikutus retriitillä on sekä yhteisellä kollektiivilla.

💖 Sydämesi avautuu yhä pehmeämpään tilaan. Tahtosi kirkastuu. Kehosi voimaantuu. Ajattelusi palvelee rakkautta, inspiraatioita ja todellista itseäsi.

💖 Yhteys intuitioon avautuu ja syvenee.

Voin kertoa sinulle salaisuuden, salaisuuden mistä en ole vielä julkisesti puhunut. Olen itse henkilökohtaisesti kulkenut henkisen polun helvetin läpi. Tiedän, kuinka paljon hyväksikäyttöä, väkivaltaa, manipulointia, alistamista ja alaspainamista sekä egojen valtataistelua näissä piireissä tapahtuu. 

Henkinen ego on usein valtava ja ihminen meditoi mielen kautta itsensä tyhjään tilaan ilman antautumista rakkaudelle, vaikka siitä puhuukin! Tämä tekeekin etsijän vaikeaksi arvioida kuka on todella kohdannut varjonsa ja traumansa. Jos henkinen opettaja ei ole kohdannut varjojansa ja hän ei ole työstänyt traumaansa eikä ole kyennyt antautumaan rakkaudelle, hän on todella toksinen ja aiheuttaa paljon uutta traumaa ihmisille. 

Opettaja, joka puhuu tyhjyydestä käsin, joka kuljettaa muita ulos kehosta on hyvin vaarallinen ympäristölleen. Viattomat etsijät ajautuvat näiden susien luokse, jotka esiintyvät lampaiden vaatteissa. Puhuvat kaunista henkistä puhetta, mutta kun ovet sulkeutuvat, on helvetti irti. 

Monet näistä ilmiöistä usein tapahtuvat hienovaraisesti ja etsijä ei huomaa, ennen kuin on syvällä tilanteessa, että mistä on kyse, sillä nämä hoitajat ja opettajat välittävät parantavaa energiaa ja koet heidän kanssaan monia kauniita hetkiä. Sinun pitää oppia erottelukykyä, sillä polarisaatiot tulevat lisääntymään tulevina vuosia ja soturi energiaa tarvitaan.

Olen ohjauksessani hyvin tietoinen tästä kaikesta ja autan naisia voimaantumaan vuosisatojen patriarkaalisesta vallasta, missä miehet ja uskonnot ovat ottaneet vallan rakkaudesta ja pyrkineet sitä manipuloimaan, kontrolloimaan ja painamaan alas. Ohjaukseni on kehollista ja juurevaa.

Nainen, sinä, juuri sinä olet avaintekijä tässä palapelissä, jotta voimme päättää tämän sisäisen konfliktin ja sodan. Avaa koodisi kanssani. Tule nähdyksi ja kuulluksi rakkauden edessä. Anna pyhien kyynelten virrata, sillä siellä missä rakkaus on läsnä kyyneleet nousevat pintaan ja parantuminen tapahtuu luonnostaan.  

 

Todellisen Itsesi oivaltamisessa, sen kehollistamisessa että antautumisessa kuljemme retriitin aikana yhä syvemmälle. 

Sinusta syntyy lumoava rakkauden magneetti, joka sallii siipensä olla auki ja lentää luojan luomuksen kauniissa maailmassa. Täällä maanpäällä. 

Miksi hiljaisuus?

Ilman hiljaista mieltä, et voi löytää yhteyttä intuitioon ja sydämeen vaan egosi ääni on niin äänekäs, että et kykene erottamaan mikä nousee mielestä ja mikä on sydämen ääntä. Hiljaisuuden peili on todella kirkas peili mielelle ja egolle tulla nähdyksi rakkauden sekä tietoisuuden loistaessa kirkkaana valona.

Kun hiljennämme puheen, niin puheen alue pääsee uudistumisen tilaan ja voit todella kuulla kuinka sielusi haluaa puhua kauttasi. Kuinka totuus sinussa puhuu hiljaisuuden kautta. Mitä sydämesi sinulle kuiskailee?

Sydämesi hiljaisuus on kaunis temppeli, missä voit levätä, rentoutua ja vain olla. Sydämesi hiljaisuuden temppeli on todellinen kotisi, missä rakkaus ravitsee sinua ja eheyttää kaikki ihmisyyden tuskat, kivut ja haavat. Sydämesi hiljaisuus on syvä kaipuu luojan luokse. Anna luojan puhua sinulle hiljaisuudessa. Luojan, joka on sisäinen opettajasi. Rakkaus haluaa sinulle vain hyvää. 

Hiljaisuudessa mieli ei voi takertua tavanomaiseen ja totuttuun vaan hyvällä tavalla kuljet mielen tuolle puolen, mielen epämukavuus alueelle tuntemattomaan, mutta kohtelemme mieltä rakkaudellisesti. Teemme tämän kaiken hermostoa ja kehoa kuunnellen, lempeän rakkaudellisesti. Emme puske, emme suorita, emme astu sinne missä ego haluaa olla jotakin. 

Hiljaisuus on suurin opettajasi ja lepo kotisi. 

On uskomaton lahja olla ilman puhelinta ja somea koko retriitin ajan! 

Mitä hiljaisuuden lumoavat siivet retriitillä tapahtuu: 

🌸 Aloitamme aamut parantavalla, kehoon ja läsnäoloon johdattavalla joogalla. Ohjaamani joogahetket ovat todella ainutlaatuisia ryhmän ja yksilöiden tarpeita kuunnellen. 

Tässä Seppo Tanhuan palaute edelliseltä hiljaisuuden retriitiltä: “Oli hurjan ihana retriitti. Mulla oli kaksi ihan huippu kokemusta sen Noron jälkeen. Katrin eka aamujooga oli elämäni paras jooga ikinä. Itkin sen jälkeen ilosta aika pitkään. Kiitos kaikille mukana olleille. Mun elämä tosiaan muuttui isosti tällä retriitillä.🙏🙏🙏❤️❤️❤️”.

🌸 Aamupäivällä sukellamme syvään meditatiiviseen olemiseen. Ohjaan meditaatiot. Ne sisältävät ennenkaikkea rakkaudellista läsnäoloa, itseoivallukseen kuljettavia tienviittoja ja korkeinta mahdollista (ja vaikeinta) meditaatiota -do nothing.

Opit navigoimaan keskittymisen ja rentoutumisen välillä meditaatiossa ja kuinka antautua rakkaudelle ja itseoivallukselle sekä kärsimyksesi päätökselle. Saat myös runsaasti aikaa hiljaisuudessa meditoida.  

🌸 Kävelymeditaatio tulee olemaan osana aamupäivän ohjelmaa istumameditaation ohella. Kävelymeditaatiossa pääset harjoittamaan liikkeessä sisäistä rauhaa. Pidämme kävelymeditaation puutarhassani.

🌸 Ennen lounasta pidän Her Breathe – hengitysmatkan. Tämä on hetki kun voit täysin antautua rakkaudelle ja parantavalle elämänvoimalle kehosi kautta. Hengitysmatkaa voisi myös kuvata shamaanimatkaksi parantumisen lähteelle. Sinulla on mahdollisuus kulkea psyykkeesi pimeimpiin nurkkiin vapauttamaan kiinteää energiaa ja antaa olemuksesi avautua, rentoutua ja laajentua. Hengitysmatkan päätteeksi pidän tietoisuutta laajentavan ja kehoasi hoitavan äänihoidon kristallimaljoilla. Kristallimaljat antavat sinulle energiaa boostaamalla aivojasi sekä aktivoivat valokehoasi että hoitavat fyysistä kehoa.  

🌸 Iltapäivä ohjelma sisältää yhteisen kävelyn lähiluontoon ja Satsang hetken ulkona tai sisällä säästä riippuen. Satsang tarkoittaa totuuden äärellä olemista. Ajaton ja ikuinen viisaus mahdollistaa syvien oivallusten äärelle. Voit myös jättää minulle lapulle kysymyksiä liittyen henkiseen polkuusi ja heräämiseen. Hetkestä muodostuu ryhmän tarpeiden mukaan juuri täydellinen hetki. Satsang päättyy hiljaiseen meditaatioon. 

🌸 Alkuillassa nautimme saunan lempeistä löylyistä ja Pyhäjärven puhdistavasta vedestä. 

🌸 Saunan jälkeen ravitseva iltapala ja pieni tauko ennen yhteistä iltameditaatiota. 

🌸 Sunnuntaina aamupalan jälkeen ohjaan sinut monin eri harjoituksin lempeästi ja hitaasti puheen äärelle. Nautimme myös kaakaoseremonian.

Tarkan ohjelman saat ilmoittautumisen yhteydessä. 

Hiljaisuuden lumoavat siivet retriitti kokonaisuus vastaa ainakin vuoden itsenäistä meditaatiota kotona. Retriitin energia on niin korkea ja kollektiivinen meditatiivinen vaikutus on todella vahva. 

Tule ihmeiden äärelle muiden siskojen kanssa, veikkaan että et löydä Suomesta mitään tämänkaltaista näin vahvalla pyhällä alkemialla, rakkauden virtauksella ja itseoivalluksen äärelle varustettua kokonaisuutta. 

Olen pitänyt Hiljaisuuden Retriittejä 5 vuoden ajan ex-kumppanini kanssa ja nyt olen siirtynyt työskentelemään naisten kanssa, aivan toisenlaisesta energiasta ja ohjauksesta käsin. Olen saanut uskomattoman upeaa palautetta naisille järjestämistäni koulutuksista, hoidoista, valmennuksista, retriiteistä ja erilaisista seremoniallisista päivistä.

Anna itsellesi kesän kaunein lahja – Hiljaisuuden lumoavat siivet retriitti ja ilmoittaudu mukaan katri.truebeing@gmail.com

PAIKKA: Tampere, Ranta-Kaarila Pyhäjärven rannalla Katrin koti. True Being hoitohuone toimii retriitti salina.

Sinun sijoituksesi on 490€ ennen 30.5 mennessä ilmoittautuessasi. 555€ 30.5 jälkeen ilmoittautuessasi.

Ystäville aivan huikea tarjous yhteishintaan 900€

Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisää tietoa retriitistä.

Haluatko jutella kanssasi puhelimessa retriitistä? Ole yhteydessä, niin varataan aika: 050-3317667.  

Katri: 

Näytän sinulle kuinka tehdä mahdottomasta mahdollista, jotta voit säteillä sielusi potentiaalia ja olla syvässä yhteydessä todelliseen itseen, ikuiseen sinussa. 

Itseoivallus on ollut johtava tähti elämässäni 20-vuotiaasta lähtien. Olen aina ollut hereillä ja herkkä. Minulla on lapsuudessa useita henkisiä kokemuksia. 

Tietoisen henkisen polkuni aloitin 19-vuotiaana antroposofisten opintojen parissa, jonka jälkeen elämääni tuli jooginen polku ja sen jälkeen energiahoidot, sekä koko New Age skene on tullut tutkittua läpi. Aloitin 20-vuotiaana Helsingin Yliopistossa varhaiskasvatuksen opinnot ja samaan aikaan opiskelin syvemmin Steinerpedagogiikkaa vapaa-ajallani.

Olen ollut vuosia jäsen Self Realization Fellowship:ssa, Paramahansa Yogananda on ollut tärkeä henkinen opettajani Rudolf Steinerin ohella. Yoganandan opetukset puhuttelivat minua aikanaan syvästi, mutta ennenkaikkea ikuinen rakkaus, mitä koin hänen tietoisuuden läsnäolossa oli koskettava kokemus. Kyyneleet valuivat poskiani myöten, kun tunsin hänen läsnäolon ensimmäistä kertaa. Kristuksen liekin syttyminen sydämessä ja rakkaudesta käsin eläminen ovat aina olleet johtotähtenä elämässäni. 

Läsnäoloni on rakastavan hoitava ja syvästi keskittynyt samanaikaisesti. Tässä muutoksen voimassa mikä tahansa voi palaa, mikä ei enää palvele sinua. Minulla on lahja olla läsnä ihmismielen pimeimmissä paikoissa ja antaa sille lempeä mahdollisuus muuntua kullaksi.

Olen pitänyt retriittejä erilaisilla teemoilla 7-vuoden ajan sekä livenä että online:ssa. Ammattitaitoni ohjaajana on saanut jokaisen retriitin jälkeen huikeaa palautetta. Minulla on erityinen kyky olla läsnä jokaiselle osallistujalle ja tukea jokaisen retriitti matkaa ravitsevasti. Retriittien lisäksi olen pitänyt henkilökohtaisia sekä ryhmävalmennuksia ja koulutuksia livenä että onlinessa. Erilaisia tapahtumia, seremonioita, hoitoja ja päiviä on takana lukuisilla ihmisen kasvuun liittyvillä teemoilla.

Minulle on erityisen tärkeä arvo kulkea puhumaani polkua. Et tule kohtaamaan mitään henkistä BS kanssani. Olen autenttinen, rehellinen ja aina valmis katsomaan itseäni peilistä ja kohtaamaan varjojani sekä oppimaan lisää. Minusta jokainen kohtaaminen on itselleni suuri ilo ja uusi seikkailu ymmärtää vieläkin lisää jokaisen ainutlaatuisesta tavasta vapautua.

Olen neljän nuoren aikuisen ja teinin äiti, 45-vuotias kypsä nainen, näkijä, mystinen intuitiivinen energiahoitaja ja todella tavallinen ihminen. Minussa ei ole mitään erityistä ja samaa aikaan minussa on kaikki.

Hoidan lauluäänelläni hoito instrumenttien lisäksi sekä puheellani. Olen alkemisti. Olen ikäänkuin feminiininen portaali maan ja taivaan välillä. Olen toiminut synnytys doulana ja saanut kunnian olla myös doulana kuolinhetkillä. 

Olen hengitystyön ohjaaja ja opettaja. Kundaliinijoogaopettaja. Waldorf-pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettaja. Elämän muutosvalmentaja, Life Transformed Coach. Soul Body Fusion hoitaja. Energiahoitaja. Pyhien matkojen vetäjä eri maissa.

Läsnäoloni on hoitava ja syvästi rakastava. Olen leikkisä, iloinen ja luova. Nousen tuhkasta kuin feeniks lintu uudestaan ja uudestaan. Olen ollut muutoksen äärellä lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen tuntemattomaan hypäten sydäntäni seuraten ja polttanut egoa siinä rakkauden tulessa. 

Opastan sinua navigoimaan kaaoksen keskellä ja siellä missä muutoksen tulivoima on intensiivisin ja et tiedä mitä tehdä.