Mitä sisäisyydestäsi nousee esille, kun kaikki tavanomainen tekeminen hiljenee ja saat kaikessa rauhassa olla läsnäolon lempeän puhdistavassa liekissä.

Hiljaisuuden retriitti on upea lahja sinulle, mikä tulee muuttamaan elämäsi suunnan vapaampaan olemiseen ihmisenä. Kun annat aikaa olennaiselle, saa kaikki tarpeeton sulaa ikuisuuden rakkaudelliseen lähteeseen. 

Kaipaatko säännöllisyyttä meditaatioharjoituksiin ja kehon liikuttamiseen?

Haluatko kokea syviä ihmisyyden eheytymisen hetkiä? 

Etsitkö kirkkaampaa yhteyttä Todellisen Itsen äärelle? 

Olemme pitäneet jo vuosia joulukuussa hiljaisuuden retriitin, sillä se on aivan huikea ajankohta kääntyä 100% sisäänpäin juuri ennen joulun kiireitä. Osallistujat ovat olleet erittäin kiitollisia, kun ovat antaneet aikaa itselleen hiljaisuuden äärellä tähän aikaan vuodesta .

Tänä vuonna pidämme hiljaisuuden retriitin kurssikeskus Elontulessa Karjalohjalla. Elontuli on huikea paikka hiljaisuuden retriitille. Kaunis luonto tukee matkaasi sisäisyyteen ja hirsirakennuksen hiljaisuus sekä kauneus ravitsee sieluasi.

Katso video kurssikeskuksesta:

Mitä ovat hiljaisuuden retriittimme:

Yleensä kun ihmiset puhuvat hiljaisuudesta, he viittaavat puheen poissaoloon ja tarkempaan kuunteluun, kirkkaampaan ajatteluun sekä ympäristön havainnointiin. Moni sanoo myös olevansa usein hiljaisuudessa, koska ovat paljon yksin kotonaan.

Mutta meille hiljaisuus on vielä enemmän.

Puhuminen ja ajattelu kuluttavat paljon henkisiä voimiamme, vaikka emme sitä välttämättä ole huomanneet. Kun hiljaisuuden retriitillämme kohdistamme nämä vapautuneet voimavarat oman mielen lempeään tarkasteluun, saavumme todellisen itsetuntemuksen lähteelle, mistä voimme retriitin myötä ammentaa esiin kysymyksiä, jotka eivät “arjen hiljaisuudessa” edes yleensä nouse esille: Mistä nämä kaikki ajatukset kumpuavat? Ajattelenko minä itse vai nouseeko näitä ihan itsestään? Mitä jos kaikki ajatukset pysähtyisivät ja tulisi sisäisesti ihan hiljaista?

Millaisia ajatuksia tahdon itsessäni luoda ja ylläpitää? Minkälaiset ajatukset suovat minulle rauhaa, hyvää oloa ja onnellisuutta?

Ja kuka oikeastaan olen ajatusteni tuolla puolen? Kuka minä olen?

Me emme retriitillä yritä pakottaa mieltäsi hiljaiseksi, vaan mahdollistaa sinulle sisäisen kokemuksen itsessäsi aina läsnäolevasta hiljaisuudesta, muuttumattomasta rauhasta, mikä itseasiassa on todellinen kotisi. Tätä on meille hiljaisuus, rakkaudellinen rauha mielen tuolla puolen.

Kuvittele kuinka ihanaa olisi joka hetki kohdata itsensä, muut ihmiset ja maailma ympärillämme tällaisesta rakkaudellisen tiedostavasta rauhasta käsin!

Hiljaisuuden retriittimme ovat aivan muuta kuin mitä todennäköisesti mielessäsi ajattelet perinteisistä hiljaisuuden retriiteistä. Olemme luoneet kokonaisuuden, jossa ihminen tulee huomioiduksi holistisesti, voimaannuttavasti, parantavasti sekä rakkaudellisesti unohtamatta meditatiivista yksipisteistä fokusointia. 

Retriitin ohjelma kannattelee sinua lempeästi viikonlopun aikana ja saat kokea useita erilaisia kehollisia harjoituksia sekä meditaatioita, mitkä auttavat sinua vapauttamaan sekä näkemään persoonan/mielen rakenteita sekä avautumaan ikuiselle sinussa. 

Lähes jokainen hiljaisuuden retriiteillämme käyneistä ihmisistä kuvaa, kuinka he löysivät kotiin Itsensä luokse. He ovat kokeneet syvää voimaantumista, elämänilon syttymistä, oivalluksia Todellisesta Itsestä, parantumista, uutta suhdetta kehon liikuttamiseen joogan avulla ja myös meditaatioihin on syttynyt uusi syvempi laatu, innostus sekä ymmärrys.

On tapahtunut myös useita henkilökohtaisia aivan käsittämättömän upeita irtipäästöjä sekä vapautumisia. Monet ovat kertoneet kuinka hiljaisuuden retriiteillämme äänihoidot sekä Breathe & Release -vapauttavat hengitykset ovat nousseet merkittävimmiksi kokemuksiksi, mikä osaltaan kertoo näiden harjoitusten voimasta integroida hiljaisuuden hedelmiä kokemukselliseksi.

Kaikki ohjauksemme retriitin aikana kumpuaa ryhmästä sekä yksilöistä käsin. Viikonlopun kokonaisuus tulee olemaan sinua ravitseva kaikinpuolin.

Tämän retriitin keskiössä on mm.

Vapautuminen mielen stressiä ja epätervettä minäkuvaa ylläpitävistä kerroksista.

Itsetuntemuksen hedelmällinen syveneminen ja Itsen oivaltaminen.

Oman psykologian ymmärtämisen kautta tunnekehon sekä ajattelun tietoisempi havaitseminen.

Kaikkien läpielettyjen elämänkokemusten rakkaudellinen kohtaaminen sekä hyväksyminen ja tämän myötä syvä parantuminen.

Fyysisen kehon syvärentouttaminen, mikä onkin edellytys kaikelle sisäiselle työskentelylle

Hiljaisuuden retriitin kaikkien harjoitusten, metodien sekä meditaatioiden tarkoitus on avata sinua sydämesi hiljaisuudelle. Kuljetamme sinua sisäisen rauhan äärelle hetki kerrallaan. Kiirehtimättä. 

Viikonlopun aikana tulet näkemään mielesi toiminnan paljon kirkkaammin ja ymmärtämään itseäsi yhä syvemmin. Nykyaikana on erityisen tärkeää ja eheyttävää kytkeytyä sisäiseen hiljaisuuteen joka päivä. Retriitillä sinun on helppo yhdessä muiden osallistujien kanssa löytää jälleen yhteys hiljaisuuteen sydämessäsi ja antaa hiljaisuuden siementen hetki hetkeltä versota sinun arkeesi, sillä itseasiassa kaiken ihmisenä olemisen tulisi kummuta tästä hiljaisuudesta eikä kuluttavasta sekä voimia vievästä mielen pintaväreilystä.  

Tunne itsesi. Hyväksy itsesi. Yhdisty Luojan kanssa.

Mielen hiljentyessä avautuu tie sydämen rauhaan. 

Ilolla kutsumme sinut nauttimaan hiljaisuudesta kanssamme.

Täysihoito sisältää ruokailut, majoituksen ja ohjelman. Majoitus 2-4h huoneissa.

Super nopeat ilmoittautujat saavat erikoishinnan ❤️

Early Bird 29.9 asti on 555€

Sen jälkeen retriitin hinta on 690€.

Kun maksajana on organisaatio (yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja) retriitin hintaan lisätään ALV24%.

Ilmoittaudu mukaan: elonliekkiakatemia@gmail.com

Retriitin alustava ohjelma:

Torstai 30.11.

klo 17.00   Saapuminen Elontuleen. Tiluksiin tutustuminen ja info piiri

klo 18.00      Illallinen

klo 19.00 Retriitin aloitus ja hiljaisuuteen laskeutuminen Rentouttava äänihoito ja meditaatio

klo 22.00        Hyvää yötä

Perjantai 1.12. ja Lauantai 2.12.

klo 8.00            Aamujooga ja meditaatio

                         

klo 10.00          Aamupala / Breakfast

klo 11.00          Kävelymeditaatio

klo 11.45          Istumameditaatio

klo 12.30   Tauko

klo 12.45         Breathe&Release – 

                        Vapauttava hengitys

klo 14.00 Lounas

klo 15.30 Äänihoito

klo 17.30    Tauko

klo 18.00 Illallinen

klo 20.00    Sauna 

klo 22.00    Hyvää yötä

Sunnuntai 3.12.

klo 8.00            Aamujooga ja meditaatio

klo 10.00          Aamupala

klo 11.00          Kävelymeditaatio

                         

klo 11.45        Hiljaisuuden lempeä purkaminen

klo 14.00       Lounas

klo 15.30 Retriitin päätös ja yhteinen lopetus