Seuraava hiljaisuuden viikonloppu Kangasalla to-su tulee elokuun upeissa tunnelmissa!

đź’ś  Nykyaikana on erityisen tärkeää ja eheyttävää kytkeytyä sisäiseen hiljaisuuteen joka päivä. Retriitillä sinun on helppo yhdessä muiden osallistujien kanssa löytää jälleen yhteys hiljaisuuteen sydämessäsi ja antaa hiljaisuuden siementen hetki hetkeltä versota sinun arkeesi, sillä itseasiassa kaiken ihmisenä olemisen tulisi kummuta tästä hiljaisuudesta eikä kuluttavasta sekä voimia vievästä mielen pintaväreilystä.  

đź’ś  Hiljaisuuden retriitti on upea kokonaisuus, jonka olemme luoneet huomioon ottaen eri tietoisuuden heräämisen vaiheessa olevat rakkaat kanssaveljet ja -sisaret. Suosittelemme kuitenkin tätä retriittikokonaisuutta sinulle, joka olet jo ollut tietoisesti henkisellä polulla muutamia vuosia. Sinulle on meditointi jo tuttua. 

đź’ś  Anna itsellesi ihana hiljaisuuden lahja elokuun kypsyttäessä luontoa ja tule laskeutumaan sekä antautumaan todellisen itsesi äärelle. Anna mielesi värittämän maailman ja erilaisten ihmissuhteiden tulla tiedostetuksi puhtaana ja kirkkaana.  

đź’ś  Hiljaisuus meissä on Rakkautta. Sinä olet rakkaus. Rakkaus sinussa haluaa tulla näkyväksi, kuulluksi sekä ilmaistuksi. Tukahdutettu rakkaus aiheuttaa jopa fyysisiä sairauksia. Anna rakkauden virrata, anna hiljaisuuden virrata sydämesi sopukoista koetuksi todellisuudeksi sinun sisäisyydessäsi ja sieltä kummuta osaksi jokapäiväistä elämääsi. Ansaitset kaiken rakkauden, älä enää usko erillisyyden ääniin sekä puheisiin. Ota rohkeasti askel kohti syvempää, juurevampaa Todellista Olemustasi. Yhdessä luotu hiljaisuus on todella vahvaa ja parantavaa niin osallistujalle itselleen kuin koko maailmalle.  

đź’ś  Hiljaisuus on jokaisen ihmisen sisäinen luonnollinen olemisen tila, jossa on hyvä levätä sekä rentoutua. Mutta hiljaisuus on usein piilossa persoonan metelin alla sekä ihmisyyden traumaattisten kokemusten värittämänä. Voi olla jopa vaikeaa löytää hiljaisuuden kokemus omassa arjessa. Loppujen lopuksi kaikki ajattelu, tunteminen ja toiminta syntyy ja ilmenee tälle hiljaisuuden valkokankaalle. 

Kaikkien harjoitusten, metodien sekä meditaatioiden tarkoitus on avata sinua hiljaisuudelle. Retriitillä lausutut mantrat ovat hiljaisuutta, rauhaa ja rakkautta. Ilman sisäistä hiljaisuutta et voi löytää rauhaa. Kaikki toiminta on mahdollista kummuta sisäisestä hiljaisuudesta. Hiljainen mieli on siunaus. Opi hiljentämään mielesi sekä näkemään kirkkaammin mielesi toiminta. Ilman hiljaisuutta, et voi löytää tietä todellisen itsesi luokse. Hiljaisuus on kotisi. Mitä sinussa nousee kun hiljaisuus laskeutuu? 

Tee elämää muuntava matka kanssamme hiljaisuuteen kristallisointujen, hengitys- ja kehotyöskentelyn sekä ohjattujen että hiljaisten meditaatioiden elävöittämänä.  

Käy lukemassa kesäkuun Minä Olen -lehti. Teppo Ahomäki, lehden päätoimittaja, kirjoitti upeasti omista kokemuksistaan hiljaisuuden retriitillämme viime syksynä. 

Kotimme sijaitsee niemen kärjessä Vesijärven rannalla. Alueella on ollut aikanaan lappalaista asutusta ja shamanistinen perinne tuntuu vieläkin täällä energiassa. Luonnonvoimat ja elementaarit ovat täällä vahvasti koettavissa. Ympäristön ja kotimme syvä rauha jo itsessään on koettu erittäin rentouttavaksi ja parantavaksi. Ihania ihmeitä tapahtuu täällä päivittäin. Ympärillämme on kauniiden järvimaisemien lisäksi ainoastaan luomuviljelystä sekä perinnemaisemaa. 

 
Ilolla Sinut tänne kutsumme nauttimaan hiljaisuudesta kanssamme


Majoitus on kodissamme 2 hengen huoneissa. Työskentely ja ruokailut tapahtuvat pääsääntöisesti lähellä sijaitsevan hirsirakenteisen kylätalon nostalgisissa tiloissa. 


Täysihoito sisältää ruokailut, majoituksen, ohjelman ja tietysti pehmeälöylyisen rantasaunan. Retriitin hinta on 555€.

Ilmoittaudu mukaan ja kysy lisää retriitistä: katri.truebeing@gmail.com