Suurella kiitollisuudella ja rakkaudella kutsumme sinut hiljaisuuden retriittiin kotiimme Kangasalle 25.-28.11.2021.

Joulukuussa hiljaisuuden retriitti 3.-6.12.2021.

ūüíú  Nykyaikana on erityisen t√§rke√§√§ ja eheytt√§v√§√§ kytkeyty√§ sis√§iseen hiljaisuuteen joka p√§iv√§. Retriitill√§ sinun on helppo yhdess√§ muiden osallistujien kanssa l√∂yt√§√§ j√§lleen yhteys hiljaisuuteen syd√§mess√§si ja antaa hiljaisuuden siementen hetki hetkelt√§ versota sinun arkeesi, sill√§ itseasiassa kaiken ihmisen√§ olemisen tulisi kummuta t√§st√§ hiljaisuudesta eik√§ kuluttavasta sek√§ voimia viev√§st√§ mielen pintav√§reilyst√§.  

ūüíú  Hiljaisuuden retriitti on upea kokonaisuus, jonka olemme luoneet huomioon ottaen eri tietoisuuden her√§√§misen vaiheessa olevat rakkaat kanssaveljet ja -sisaret. Suosittelemme kuitenkin t√§t√§ retriittikokonaisuutta sinulle, joka olet jo ollut tietoisesti henkisell√§ polulla muutamia vuosia. Sinulle on meditointi jo tuttua. 

ūüíú  Anna itsellesi ihana hiljaisuuden lahja elokuun kypsytt√§ess√§ luontoa ja tule laskeutumaan sek√§ antautumaan todellisen itsesi √§√§relle. Anna mielesi v√§ritt√§m√§n maailman ja erilaisten ihmissuhteiden tulla tiedostetuksi puhtaana ja kirkkaana.  

ūüíú  Hiljaisuus meiss√§ on Rakkautta. Sin√§ olet rakkaus. Rakkaus sinussa haluaa tulla n√§kyv√§ksi, kuulluksi sek√§ ilmaistuksi. Tukahdutettu rakkaus aiheuttaa jopa fyysisi√§ sairauksia. Anna rakkauden virrata, anna hiljaisuuden virrata syd√§mesi sopukoista koetuksi todellisuudeksi sinun sis√§isyydess√§si ja sielt√§ kummuta osaksi jokap√§iv√§ist√§ el√§m√§√§si. Ansaitset kaiken rakkauden, √§l√§ en√§√§ usko erillisyyden √§√§niin sek√§ puheisiin. Ota rohkeasti askel kohti syvemp√§√§, juurevampaa Todellista Olemustasi. Yhdess√§ luotu hiljaisuus on todella vahvaa ja parantavaa niin osallistujalle itselleen kuin koko maailmalle.  

ūüíú¬† Hiljaisuus on jokaisen ihmisen sis√§inen luonnollinen olemisen tila, jossa on hyv√§ lev√§t√§ sek√§ rentoutua. Mutta hiljaisuus on usein piilossa persoonan metelin alla sek√§ ihmisyyden traumaattisten kokemusten v√§ritt√§m√§n√§. Voi olla jopa vaikeaa l√∂yt√§√§ hiljaisuuden kokemus omassa arjessa. Loppujen lopuksi kaikki ajattelu, tunteminen ja toiminta syntyy ja ilmenee t√§lle hiljaisuuden valkokankaalle.¬†

Kaikkien harjoitusten, metodien sekä meditaatioiden tarkoitus on avata sinua hiljaisuudelle. Retriitillä lausutut mantrat ovat hiljaisuutta, rauhaa ja rakkautta. Ilman sisäistä hiljaisuutta et voi löytää rauhaa. Kaikki toiminta on mahdollista kummuta sisäisestä hiljaisuudesta. Hiljainen mieli on siunaus. Opi hiljentämään mielesi sekä näkemään kirkkaammin mielesi toiminta. Ilman hiljaisuutta, et voi löytää tietä todellisen itsesi luokse. Hiljaisuus on kotisi. Mitä sinussa nousee kun hiljaisuus laskeutuu? 

Tee el√§m√§√§ muuntava matka kanssamme hiljaisuuteen kristallisointujen, hengitys- ja kehoty√∂skentelyn sek√§ ohjattujen ett√§ hiljaisten meditaatioiden el√§v√∂itt√§m√§n√§.  

Käy lukemassa kesäkuun Minä Olen -lehti. Teppo Ahomäki, lehden päätoimittaja, kirjoitti upeasti omista kokemuksistaan hiljaisuuden retriitillämme viime syksynä. 

Kotimme sijaitsee niemen kärjessä Vesijärven rannalla. Alueella on ollut aikanaan lappalaista asutusta ja shamanistinen perinne tuntuu vieläkin täällä energiassa. Luonnonvoimat ja elementaarit ovat täällä vahvasti koettavissa. Ympäristön ja kotimme syvä rauha jo itsessään on koettu erittäin rentouttavaksi ja parantavaksi. Ihania ihmeitä tapahtuu täällä päivittäin. Ympärillämme on kauniiden järvimaisemien lisäksi ainoastaan luomuviljelystä sekä perinnemaisemaa. 

 
Ilolla Sinut tänne kutsumme nauttimaan hiljaisuudesta kanssamme


Majoitus on kodissamme 2 hengen huoneissa. Työskentely ja ruokailut tapahtuvat pääsääntöisesti lähellä sijaitsevan hirsirakenteisen kylätalon nostalgisissa tiloissa. 
T√§ysihoito sis√§lt√§√§ ruokailut, majoituksen, ohjelman ja tietysti pehme√§l√∂ylyisen rantasaunan.¬†Retriitin hinta on 555‚ā¨.

Ilmoittaudu mukaan ja kysy lisää retriitistä: katri.truebeing@gmail.com